Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Delta VLF

Başlatan Karadağ, 02 Eylül 2016, 21:02:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jumper03

Yada projeyi isteyenlere gönderin  ;) ;)
Adaleti, yüksek bir kanun olarak kabul etmekten vazgeçen millet, bu felaketini hiçbir başarı ile telafi edemez

Karadağ

Alıntı yapılan: Jumper03 - 02 Ekim 2017, 15:16:22
Alıntı yapılan: Karadağ - 02 Ekim 2017, 12:57:21
Proje devam ediyor. Açıkçası proje de yayınlasam, kit de versem çok sorun olacak zaten. VLF yi çalışırmak kolay değil.
sayın Karadağ siz projeyi yayınlayin yapabilen arkadaşlar yapar yapamayan arkadaşlardan sizden hazır kit alırlar demonte satışı yapmasını saygilar

Demonte kit ya da kit olayı beni yeterince gerdi. Bu konuda çok söz veremiyorum.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Jumper03

Projenizi bitince yayınlayin yapabilen arkadaşlar yapamayanlara destek verir siz de benden bu kar dersiniz ;)
Adaleti, yüksek bir kanun olarak kabul etmekten vazgeçen millet, bu felaketini hiçbir başarı ile telafi edemez

smootH

Ustam devreyi biz yaparız diye düşünüyorum sıkıntı başlıkta onu da sizden temin ederiz artık.

mehdi06

Bence başlık işi Hüseyin abi çok yoğun başlık ile filan uğraşamaz kimse annesinin karnında öğrenmedi yapabilen yapar yapamayan öğrenir yapar olmadı bizler yardım ederiz nasıl yapılacağı detaylı anlatırız devre bitsin o işler kolay

Jumper03

Alıntı yapılan: mehdi06 - 04 Ekim 2017, 09:51:09
Bence başlık işi Hüseyin abi çok yoğun başlık ile filan uğraşamaz kimse annesinin karnında öğrenmedi yapabilen yapar yapamayan öğrenir yapar olmadı bizler yardım ederiz nasıl yapılacağı detaylı anlatırız devre bitsin o işler kolay Mehdi  usta doru söylüyor

smootH

O zaman bu iş tamamdır. Mehdi ustam grasviti gibi başının etini yeriz artık hazır ol.  :D

grasviti

Birakin mehdi mi o benim :) gel ben sararım san başlık en güzelinden :) 1x1 zor sardık vlf nasıl saracağız kolaymı vlf başlık yapmak en zoru bu zaten onu sarar kafa hatasız yerleştirirsen senden iyisi yok :)

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mehdi06

Bukadar büyütmeyin konuyu

kato

s.a bende sabırsızlıkla bekliyorum bu güzel projenin
yayınlamasını . suanakadar yaınlanan butun prjeleri
takipcisiyim ve nece da daha güzel projelere
başarılıranızı dilerim ustam...

Jumper03

Karadağ ustam vlf te durum nedir  ;)

smootH

Usta m1 bizim hayalleri biraz beklemeye aldı herlade.

Karadağ

M1 candır :)

Arkadaşlar zaman buldukça yapıyorum ama böyle giderse sizlerin yapabileceği kadar kolay yapılan bişeyin ortaya çıkması biraz zaman alacak.
Linkback: Ynt: Delta VLF
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

smootH

Ustam sen bizim kolayca montajlaya bilecegimiz bişey yapda biz her türlü bekleriz. Allah yardımcın olsun.

Jumper03

Sayin karadam usta nedir vlf te son durum mere içinde beklemektedir yanlamani

onur600

Yakinda ben yaparim vlf cihaz.Simdilik yeni isyeriyle ugrasiyorum 10-15 gune biter.Sonra vlf ye insallah.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

mehdi06

bu çalışmaya bende destek vere bilirim yeni bir konu açıp yavaş yavaş başlaya biliriz

Jumper03

Karadağ usta az kaldı demişti yeni bir sayfa açıp başlatabilirsiniz

yasinsahin

bende beklemedeyim. :)

fearless_035

sa. arkadaslar coktan beri uzaktan takıp ediyorum malum ıs guc kosturmaca  ama vlf ve ıb konusunda cok heyecanlandım vlf takıpçisiyim hüseyin usta selamlar.
"Hayat bir tecrubedir yasamak gerekir.." ;)

"T€kNoLojī €kīBī"

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious