Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Totem Pd Şemaları ELinde olan varmı ?

Başlatan Victory41, 07 Ağustos 2016, 15:39:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Victory41

Lrl sayfasında vede Geoteck te dökümanlarına ulaşamadım. Bu aleti deneyelim birde. Elinde bütün detayları olan varsa paylaşabilir mi ?
Linkback: Totem Pd Şemaları ELinde olan varmı ?
özel mesajda reklam yasaktır

Victory41

Dökümanlar gözükmüyor.... Alonso Pd yi yaptım. Metal algılama var ama bobin konusu sorunlu..... Üzerinde çalışıyorum bakalım ne olacak. Zira Çok modlanmış yada üstünde uğraşılmış bir Pd ..... Orjinalini buldum. Ama totem i yapmak daha mantıklı geldi. Fakat bu aletler , Türkiye'nin manyetik konusu vede sıcaklık , nem oranından etkilenebilir.... Totem in dökümanları varsa denemek istedim ama ulaşamadım.

ta3chv

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.

ta3chv

ta3chv

Victory41

Teşekkürler . Ferrit Coil sargıları belli değil . Birde Passive vede Active Swich onların bağlantısıda aynı ve anlamadım orayı ?

Victory41

Buda yeni Pcb. Çizim bana ait. Ca3240 entegrelerini bulamadım.

ta3chv

humhum

Alıntı yapılan: Victory41 - 11 Ağustos 2016, 23:29:21
Teşekkürler . Ferrit Coil sargıları belli değil . Birde Passive vede Active Swich onların bağlantısıda aynı ve anlamadım orayı ?

Pasif sadece Alıcı modda çalıştığındadır , Activ ise Gönderme -Alma modundadır, Tx coil 76 tur 0.56 telden 80mm çap üzerine.
Kolay gele.

Victory41

Bu dedektörün , nasıl çalıştığını sonunda anlayabildim... Ancak , bana tam anlamı ile bu aletin orjinal kutusunun dökümanları lazım.... 5mm Plywood ağaca yapmak lazım.... Ölçüleri lazım. Laser'de kestirmek için..

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious