Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

kızıl ötesi altın bulucu

Başlatan aress, 27 Temmuz 2016, 11:32:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tivos

Biz elektronikçiler ki siz definecilerin kullandığı aletlerin çoğunu yapanlar , mantigimiza uymayan şeylere inanmayiz. Ne yapalim ruhumuzda var. Ama bilmedigimiz birsey görüncede araştırırız. Dediginiz sekilde bir cihazin çalışması imkansız. Ama calistirir ve bize burada gösterirsiniz bizde araştırır hem size inanir hemde nasil daha iyisini yapariz diye calisiriz. Ama derseniz biz bu işi teknoloji dışı birseylerle yapiyoruz. Onada saygimiz var. Ama hem teknolojik bir alet hemde mantik disi diye birsey olmaz. Umarim bulursun ve zengin olursun. Umarim bosa kazmazsin. Daha ne diyeyim. Allah gonlune gore versin
Linkback: Ynt: kızıl ötesi altın bulucu

ekol71

Derdimizi anlattik ama kimse ilgilenmedi

onur600

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

ekol71

4 kere konu actim sanirim dedektör bu siteni  sattigi dedektorlerden olmadigi icin ilgilenen olmadi

onur600

Alıntı yapılan: ekol71 - 24 Şubat 2017, 23:23:37
4 kere konu actim sanirim dedektör bu siteni  sattigi dedektorlerden olmadigi icin ilgilenen olmadi
Ben size cevap yazdim.Ayrintili bir sekilde yapmaniz gerekenleri yazdim.Eger yeterli gelmediyse yazdiklarim bence cihaza zarar vermemek adina tamir ettirin.
Tek sorun ses ise ucuza hallolur.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Karadağ

İnsanlar bilmedikleri şeyler için birşeyler yazamazlar malesef. Konuyu fraklı bir yere çekmenin manası yok.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Ankebut

Değerli arkadaşım metal dedektörü devre ve şemaları bölümünü göz atma imkanınız var ise delta pulse harici en az 20-30 çeşit belki daha fazla farklı ürünle ilgili çalışmalar ve yardımlaşmalar devam ettiğini göreceksin. Takdir edersin ki teknik destek kafadan atmakla olmayacağı için yanlış bilgi vermemek adına bir cevap verilmiyor olabilir anlayışlı olmak gerekir. Saygılarımla

ender

S.a arkadaşlar
Fotoğraf makinasıyla altın bulma konusu baya ilgimi çekmişti.Bu konuda YouTube video su vardı hatta fotoğraf makinasının markasında vardı.Hava sıcaklığı belli bir dereceye çıktığında gömülen altınların koyu renkli bir yansima si görünüyordu.boyle video sanırım halen tlf numda yüklü.olabilir diye düşünüyorum.

kabakburgiba

daha detaylı bilgi varsa kayıtların izleyelim.

kabakburgiba

@ender kardeş kayıtlara ulaşamadınmı daha.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious