Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

felez Joo pı

Başlatan YILDIRAY, 15 Mayıs 2016, 21:07:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehdi06

elimde basılmış devre var çalışan devre yollayacam ilk bi çalışanı halledelim sonra kendi devremizi yaparız ama işlemci atmel değilde pic olsun kanatindeyim
Linkback: Ynt: felez Joo pı

xbaron

baya bı yaptım bu devreden gayet guzel hatta bıtanede dun aksam basladı oda az once bıttı kutulaması kaldı hex bı duzenleyen olursa hakkaten guzel cıhaz

mehdi06

hex isini donduran biliyorum nasil yapildiginida izni olursa paylasa bilirim sayac yerinde kaliyormus kendim denemedim nasil yapildigini izah etti ama sayac saymayanini gordum ama onur usta yazilimi hallederim dedi bende devre cizecem bastan adam akilli yapila bilinir

xbaron

hadı hayırlısı dıyelım ozaman ustam sayac duran versyon 3.23 ıvıca ıvonıc durdurmus suan bazı arkadaslardada var ustammm tass yıne sana geldı okendını bılıyor ama ıvonıce soz vermıs vermıyo hexsı sadece entegre verıyo usta ınsallah hex ısı cozulurse guzel olacak cıhaz bence uğrasmaya değer bı cıhaz

mehdi06

hexle yapilmiyo ki hex ayni entegrenin sayacini durduruyo

xbaron

mehdı usta bende aynı seyden bahsedıyom yanı ıkımızde aynı seyden bahsedıyoz :-* :-* :-*

xbaron

sonunda bitti hadi hayırlı uğurlu olsun baslıgı bağlamadım henuz kutulamayla uğrasıyom

xbaron

sonunda buda bıttı pcb 12 herkese hayırlı olsun bununda degerleri fena değil

gurdal

xbaron ustam hızlısın maşallah
Amatör

xbaron

elimizden geldiğince yapmaya calısıyoruz ustam 8)

türkelli

ya ustalar bu felez bu gün bana kafayı yedirdi az daha eski salça kutusuna değerli veriyor bunun çaresini bilen varmı acaba şimdiden teşekkürler

bkr

Ustam mosfet ve lf357 entekreden kaynaklanıyor lf357h metal kılıf mosfette IRF840 yada W11NK100Z mosfet kullanmalısın saygılar.
*Bir kimse için söylenen kusûr,onda varsa, bu söz gıybet olur. Yoksa iftirâ olur. Hadîs'i şerîf
*Bir zaman gelir ki, insanlar kazancının helâldan mı, haramdan mı olduğunu düşünmez. Hadîs-i şerîf
*Müslüman kardeşinle mücâdele, münâkaşa ve alay etme! Yerine getiremeyeceğin şeyi ona vadetme! Hadîs'i şerîf
*İhlâs, dünya faydalarını düşünmeyip ibâdetlerini yalnız Allahü teâlânın rızası için yapmaktır. İmâm-ı Rabbani "Rahmetullahi aleyh"
*Saçının ağarmasından ibret almayana, nasihat kâr etmez Abdülaziz bin Ebû Revvâd "Rahmetullahi aleyh"

gurdal

usta demir reddi 10 ile 13/4 arasına alarak test et ayrıca bobinin başlık değerine göre 1 megom 820k arasında trinpot takıp ayarla sorun yok sıkıntısız çalışır lf357 kalitesi önemli
Amatör

xbaron

Lf orjinal ve irf 11nk kuĺan aradaki farkki goreceksin usťa

türkelli

sağolun ustalarım

mehdi06

Alıntı yapılan: onur600 - 18 Şubat 2017, 20:25:44
Alıntı yapılan: mehdi06 - 18 Şubat 2017, 11:04:13
usta devreye ben yavas yavas basliyorum yeni yeni islere baslaya biliyorum devreyide hafta ici sana yollarim
Eyvallah.Bende yeniden kodlarim.Hatta sen bir tanede kendine yap islmci gonderirim bitince
;)

onur usta bi taslak hazırlayalım ben kolları sıvadım Vira bismillah dedim
işlemci 877A
ekran 128x64
anahtarlamayı role ilemi yapalım çünkü feleze enerji verince kendi açılıyor yoksa yeni tasarımda menü basılı tutuncamı açılsın
fet olarak ne kullanalım

xbaron

hadi hayırlısı sonunda bıseyler yapılacak galıba ha ustalar hexsı durdursak bıle obıle kafii

onur600

Alıntı yapılan: mehdi06 - 14 Mart 2017, 09:43:33
Alıntı yapılan: onur600 - 18 Şubat 2017, 20:25:44
Alıntı yapılan: mehdi06 - 18 Şubat 2017, 11:04:13
usta devreye ben yavas yavas basliyorum yeni yeni islere baslaya biliyorum devreyide hafta ici sana yollarim
Eyvallah.Bende yeniden kodlarim.Hatta sen bir tanede kendine yap islmci gonderirim bitince
;)

onur usta bi taslak hazırlayalım ben kolları sıvadım Vira bismillah dedim
işlemci 877A
ekran 128x64
anahtarlamayı role ilemi yapalım çünkü feleze enerji verince kendi açılıyor yoksa yeni tasarımda menü basılı tutuncamı açılsın
fet olarak ne kullanalım
877 degil.Ben kullanacagimiz islemciye ait cizimi atarim
Anahtarlama tercihini aslinda kutu tasarimi belirler.Eger aku kutu icersinde olursa fet,role biri tercih edilebilir
Aku kutu disinda kullanilacaksa islemci uzerinden 3s gibi olur.
Bunu dusuneyim biraz.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

onur600

Alıntı yapılan: xbaron - 14 Mart 2017, 20:46:56
hadi hayırlısı sonunda bıseyler yapılacak galıba ha ustalar hexsı durdursak bıle obıle kafii
Durdurmak dogru bir sey degil.
Biz gelisme ve gelistirme adina yapabilirsek bir seyler yapacagiz.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

mehdi06

onur ustam işlemci 18f4523 ekran olarak plusla hemen hemen aynı sinyal işleme feleze ait bir kaç yerinde ufak değişiklik yaptım ama daha eksikleri var batarya okuma tuşlar fiilan eksik lf357h a göre gece biraz karalama yaptım
saygılar

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious