Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

felez Joo pı

Başlatan YILDIRAY, 15 Mayıs 2016, 21:07:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YILDIRAY

s.a herkese. elimde iki adet felez joo pı var. isteyene hazır halde çalışır vaziyette göndereçeğim. özelliklerini bilmeyenler forumlardan öğrenebilir.
http://postimg.org/image/moypd54j5/

Linkback: felez Joo pı

YILDIRAY

dostmetheus

durmaz

Usta bu cihazda 300 kullanım sınırı var.
300 kullanımlık olarak mı veriyorsunuz.

YILDIRAY

S.a arkadaslar daha once kendi yapdigim pcb mesafe stabilide iyi idi. Ancak pic yandi pc degistirdim win7 64 bit kullaniyorum. Pice 2gundur yazilim atmaya calisiyorum. Yazilimi atabilirsem video ekleyecegim.

bay17

Ürünün fiyatını belirtirseniz güzel olur
'' Denizi seviyorsan dalgaları seveceksin.. Uçmayı istiyorsan düşmeyi de bileceksin ! Korkarak yaşarsan, sadece hayatı seyredersin ''

gurdal

Amatör

gurdal

s.aleyküm hayaırlı sabahlar hayırlı işler belki faydası olur diye ekledim arkadaşlar.
Amatör

YILDIRAY

s.a gürdal usta eline sağlık güzel olmuş

YILDIRAY

gürdal ustam kristalli ısp ile attım çok sağol

gurdal

hayırlı olsun yıldıray ustam.hex ile ilgili çalışma varmı
Amatör

gurdal

yıldıray ustam güzel çalışma olmuş eline sağlık.cihazda metalleri red etme seçeneği var gayet iyi çalışıyor.
Amatör

bedri

Gunaydin ustam fiyati nekadar

YILDIRAY

S.a kart+ayarli bobinle beraber 350tl. Bobin karkas halinde alan kisi kutulama isini yapacak. Fiyat icinde kargo parasi dahil. Devrenin mesafesi cok iyi .

Mustafa-

Yıldıray ustam eline sağlık çok güzele benziyor...
Bu Falez Pulsenin detayları için bir konu başlığı açıp çoşkuyu vermen farz oldu...

tivos

çok güzel görünüyor. Elinize sağlık...

YILDIRAY

abi yeterince bence detay var burda olsun diğer forumlarda yapması kolay. mesafe olarak çok iyi bir arkadaş istedi yaptım. fazladan bir pcb vardı onuda bu şekilde değerlendirmek istedim. vaktim olsa yine de olabilir şuan zor cumartesi de çalışmaya başladım. kendi projelerime ancak vakit kalıyor. üzgünüm.

gurdal

Tuş takımı ekliyorum belki ihtiyacı olan olur.
Amatör

YILDIRAY

gürdal hocam eline sağlık çok güzel olmuş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious