Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Delta Pulse 3s+

Başlatan Karadağ, 22 Mart 2016, 23:06:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mertali34

VENOM

Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

Teknoloji13

Bu bir hayal olmalı. Usta sen harbiden ground modu yapmışsın.
Doğru yazdım diye kızma!

tivos

Şimdi başkasında daha iyisi varmış diye kavga çıkmayacak mı. :)  Gene mi buradaymış daha iyisi.

onur600

Aynen öyle.Kavga burada çıkmadı ama camida tartışması başladı.
Bazı arkadaşlar verilmek istenilen mesajı yanlış algılıyor ama olsun.Ben sadece basit bir video ekledim.1,2 ay içersinde çok farklı videolar izleteceğim.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Karadağ

Alıntı yapılan: onur600 - 20 Ocak 2017, 08:12:41
Aynen öyle.Kavga burada çıkmadı ama camida tartışması başladı.
Bazı arkadaşlar verilmek istenilen mesajı yanlış algılıyor ama olsun.Ben sadece basit bir video ekledim.1,2 ay içersinde çok farklı videolar izleteceğim.

:) herkes adam yerine koyulmaz ;)  Bazı şeyleri idrak edebilmek için idrak etmeyi istemek lazım.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

arayıcı

Gerçek gorund balanceyi en sonunda çözmüşsünüz. Bu başarı için ne kadar övünseniz az.

mikro27

Siteye uzun zamandır üyeyim. Ama fazla mesaj yazmam. Bunu görüp de tebrik etmemek olmaz diye girdim. Videoyu izledim ve gurur duydum. Site üyesi herkesin gurur duyması lazım çünkü belli ki el ele verilmiş ve yapılamayan yapılmış.

haydut

Karadağ çok güzel olmuş. İşi bilmeyenler için de bilgilendirme yapmak iyi olmuş. Bizim kullanıcılarımız bilinçsizce davranabiliyor.

Karadağ

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

daredevil

Videoyu izledik ve gurur duyduk. Seni seviyoruz Karadağ.

finder

İşi bilen adamlar nihayet uyanmaya başladılar.şu sessizlik bozulsun artık az buz bişey değil bu gelişmeler... ;) :D

onur600

İşi bilmeyenler ne var bunda diyorlar.Birbirlerine soruyorlar.Sağda solda konuşuyorlar.
Evet ne var bunda?! 3s de değersize kapatılıyordu ve değerli metali algılamaya devam ediyordu.Olaya bu şekilde yaklaşılırsa evet bu çalışma tarzında bir şey yok.
Bu farkı anlamak için elinize cihazı alıp derinlik kaybı yaşamadan arazide gezdiğinizde anlayabilirsiniz.Aksi takdirde saatlerce yazsakta pek bir şey ifade etmez.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Karadağ

Buna ne var bunda diyen adam dedektörün D sinden anlamıyordur ;) Her eline dedektör alan işden anlasaydı her lorenz alan zengin olurdu değil mi ;)

tivos

Karadağ ustanın bir zamanlar dediği gibi kendi bulup çıkaran hatta satıp bankaya yatıran dedektör yaptığımızda o adamların derdine de derman bulmuş olucaz...

...SİNYALCİ...

Alıntı yapılan: onur600 - 20 Ocak 2017, 15:48:16
İşi bilmeyenler ne var bunda diyorlar.Birbirlerine soruyorlar.Sağda solda konuşuyorlar.
Evet ne var bunda?! 3s de değersize kapatılıyordu ve değerli metali algılamaya devam ediyordu.Olaya bu şekilde yaklaşılırsa evet bu çalışma tarzında bir şey yok.
Bu farkı anlamak için elinize cihazı alıp derinlik kaybı yaşamadan arazide gezdiğinizde anlayabilirsiniz.Aksi takdirde saatlerce yazsakta pek bir şey ifade etmez.

Bu camiada şunu ögrendim doğru söylüyeni dokuz köyden kovuyorlar.İnsanlarda oluşturulmuş yanlış algıları yenmek zaman alacak fakat aşacagız hep beraber bu aile bunun için var.Saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

finder

Alıntı yapılan: tivos - 20 Ocak 2017, 16:24:38
Karadağ ustanın bir zamanlar dediği gibi kendi bulup çıkaran hatta satıp bankaya yatıran dedektör yaptığımızda o adamların derdine de derman bulmuş olucaz...
:) :) :) Off çok iyidi bu be. :)

VENOM

Şahsım adına IB yi bir abime anlattım. Eski çubukçulardan
Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

Karadağ

Alıntı yapılan: ...SİNYALCİ... - 20 Ocak 2017, 17:26:24
Alıntı yapılan: onur600 - 20 Ocak 2017, 15:48:16

Bu camiada şunu ögrendim doğru söylüyeni dokuz köyden kovuyorlar.İnsanlarda oluşturulmuş yanlış algıları yenmek zaman alacak fakat aşacagız hep beraber bu aile bunun için var.Saygılar

İnsanları hep doğru yöne yönlendirdik. İşin aslını yazdık çizdik ve insanlar bizim verdiğimiz bilgi ile doğruyu buldular. Hiç bir zaman kuru gürültüye pabuç bırakmadık. İnsanlara doğruyu yazman her zaman yeterli olur. Önemli olan insan olması ;)

Karadağ

Alıntı yapılan: tivos - 20 Ocak 2017, 16:24:38

;)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious