Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Delta Pulse 3s+

Başlatan Karadağ, 22 Mart 2016, 23:06:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VENOM

S.a. Arkadaşlar.

Elektrikler kesildi..
Linkback: Ynt: Delta Pulse 3s+
Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

...SİNYALCİ...

Artık 3S+ makinası olmayana kız vermiyorlarmış  ;).Saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

...SİNYALCİ...

VENOM

Alıntı yapılan: ...SİNYALCİ... - 07 Ağustos 2016, 18:38:18
Artık 3S+ makinası olmayana kız vermiyorlarmış  ;).Saygılar

Ankebut

Gerçekten dediğiniz gibiyse hemen bir pulse alayım. Başlık parasını pulse sayesinde çıkartırız artık. :D :D :D

no_fear

Sinyalci ustam aku girisi ile bobis girindeki soketi nerden aldiniz yardimci olurmusunuz bide kutusu guzelmiz kapagi şeffaf galiba ustam yardimci olurmusunuz

...SİNYALCİ...

Alıntı yapılan: no_fear - 07 Ağustos 2016, 23:20:06
Sinyalci ustam aku girisi ile bobis girindeki soketi nerden aldiniz yardimci olurmusunuz bide kutusu guzelmiz kapagi şeffaf galiba ustam yardimci olurmusunuz
Kutuyu Altınkaya kutu A.ş den.Soketleri Sayın Karadağ dan temin ede bilirsiniz.Saygılar

mertali34

Yardım direnç le ilgili sıkıntı m var direnç leri ayırt edemiyorum

VENOM

Ayırt edemiyorum derken ustam.. Hangi dirençleri..

mertali34

mertali34

mertali34

Arkadaşlar malzeme leri alırken hepsini bir poşete koymuşlar dirençleri ayırt edemiyorum 1 k 100 k 10 k falan bunu nasıl çozuzucem değerleri avomerltreyle anlayabilir miyim

VENOM

Valla ustam açık şemadan bir bir takiple olacak.  Hani yanlış anlama ben sorunu anlayamadım..

VENOM

Ustam şuan için en kolayı poşetten dirençleri birer birer ölçüp açık şemadan yerini bulmak.  Avo metre ile değerlerini tespit edebilirsin ustam..

mertali34

VENOM

Aynısını bende kullanıyorum.. Sıfır sıkıntı..

mertali34

Teşekkürler coykd usta denicem artık yakmasak bari

VENOM

Telefonun kamerası yüksek çözünürlüklü olsa. Net bi foto çekerdim ama Maalesef.. Elektriği doğru vermişsin yani kırmızı artı da.. Yanmaz gibi.. İnşallah sorunsuz çalıştırırsın ustam..takipteyim.. Saygılar..

VENOM

Mertali34 usta çalışmalar nasıl gidiyor.. 1 ay sonra çalışmalar başlar artık.. Ben testlere devam ediyorum. Rast gelsin hepimize..

mertali34

Yarına bitirmiş olurum inşallah kutu siparişi de verdim oda geldimi tamam 3 s yanına 3 s+ pulusu da eklemiş olurum inşallah

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious