Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Delta Pulse 3s+

Başlatan Karadağ, 22 Mart 2016, 23:06:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Alıntı yapılan: finder - 17 Mayıs 2016, 22:19:36
Alıntı yapılan: mehdi06 - 17 Mayıs 2016, 20:35:04
Ustam simdi birçok kullanıcı pals sistemde ayrıma guvenmez
Ben şahsen ayrıma değil ilk mekana bakarım
İkincisi cismin kütle olarak büyüklüğüne makinesinde usta olan bi kullanıcı cismin büyüklüğünü tahmin edebilir
Aynı şekilde derinlikde kestirile bilir ayrım konusunda lorenz de 3s de değerli deyip değersiz çıktığını kaza kaza gördüm kimse yok diyemez
Ermeni tuglasi altındaki çeyrek altın ve bilezige 60cm toprak altında değersiz dedi ayrım derinlikle eş değerli derinlik arttıkça ayrım yapmiyo cihaz metal yaklaşınca ayrim yapiyo ama bu pals sisteminin bi özelliği bu nasıl çözülür bilmem ama dediğim gibi eğer mesafe artarsa aynı şartlar altındaki metali ayrımı netlesir
Asıl olay şu bana 2. Metrede kola kutusunu toprak altinda bulsun ayrım umurumda olmaz ama 3s plusla arazide denemiş ve z1 de kullanmış birisi olarak plus bozuk sanırsınız arkadaş hiç ses cikmiyo ben sürekli metal tutup kontrol ediyorum saglammi diye hüseyin hocam doğru iz üzerinde ilerliyoruz ama daha derin öyle bir adım atilmali ki bu iş tamam denmeli böyle bir adım nasıl atila bilir asıl soru bu
2 M derinlikten toprak altında 1m2 başlığı ile kutu kolaya net sinyal verip yakalayan bir cihaz bulabilirseniz bizide uyandırın.Olurya belki böyle bu kadar hassas ve toprakta bu hassasiyette çalışabilecek bir cihaz yapılır kim bilir :)

Nasipse onu da biz yaparız ve millet yine inanmaz :) Şimdilik toprak altı 1.5 metreden kutu kola algılayan ile idare edeceğiz :)
Linkback: Ynt: Delta Pulse 3s+
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Karadağ

Alıntı yapılan: Fırtına - 17 Mayıs 2016, 23:37:51
Herkese hayırlı akşamlar,çok uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ve delta pulse 3s kullanıcısıyım.öncelikle Hüseyin ustama teşekkür ederim bize böyle güzel bi cihaz sunduğu için.gerek kendi kullandığım gerekse kullanan arkadaşlardan gördüğüm (lorenz de dahil) birçok cihaza kıyasla delta pulse mükemmel bir cihaz.Stabilite derınlîk performans (heleki uzun zaman ses cıkmıyor cızıltı dahi duyulmuyorya
cihazın çalışıp çalışmadığını anlamak için metal tutuyoruz)müthiş bişey.bide her zaman Hüseyin usta bi telefon kadar yakın herzaman.teşekkürler Teknoloji ekibi..

Beğenmenize ve memnun olmanıza sevindim. Şükür Allaha bu Delta Pulse 3s yada diğer versiyonlarını kullananlar hep sizin gibi düşünüyor. Yani biz başarmışız.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

acemi-usta

cihazı kullanamıyorsa kullanıcı  cihazın günahı ne bana güre toprak denemesi hava denemesinden daha başarılı
resimdeki çiviyi 2 tanesini 80 cm den aldım ama hava denemesinde bunu 50 santimden algılıyor
her bir cihazın kendine güre bi kalitesi var
iş kullanıcıda
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

acemi-usta

hüseyin ustam yakında yeni 3 se ile demelere çıkacam ne çıkarsa derinliğini yazar ve çıkanıda size hediyem olacak yazıhanede asarsınız çıktığı derinliğide yazarsınız altına :D
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

acemi-usta

buda yeni 3S dün gece bitirdim denemelere hazır O0

finder

Alıntı yapılan: Karadağ - 18 Mayıs 2016, 10:10:36
Alıntı yapılan: acemi-usta - 18 Mayıs 2016, 00:09:33
valla arkadaşlar sabırsızlıkla  3splus bekliyorum başka cihaz umrumda deyil ayarı bozulur ustasını ara bobin bozulur tonlarca par   en azından kendi cihazımın ustası oldum
hüseyin ustaya çok teşekkür ederim bu fırsatı verdiği için  1,60 cm den 30x30 boru 80 cm den 8 santim boyunda 2 tane çvi   toprak altından çıkardım 3 s il e buldum   bugün 2 ci 3 s mi topladım yedekte dursun biri   
inanılmaz derecede  mineralli bölgedede  deneme yaptım red etmeden önce  saniye susmadı  bobini yere bıraktım
tune tuşua bastım  ve çıt çıkmadı saatlerce dolaştım tek bi çivi buldum
ve yakında çok değerli bi dostumla denemelere çıkacam   yapacağım deneme videolu olacak  o vidyoyu sizlerlede paylaşacam  3s  geride kalırsa  da payşacam  diyeride geride kalırsa paylaşacam
saygılar 

Demek ki 3s 80cm den de 160cm den de malzeme alabiliyormuş :) 1,5 metreden 99 reşat alındı canlı canlı yakın zamanda :)
1.5 m den hangi başlıkla buldu paraları?Birde paraların bulunduğu kabın çapı nedir ve küp mü yoksa bakır bir kap mı?

Karadağ

Alıntı yapılan: snaypır - 18 Mayıs 2016, 17:33:25
benimde anlamadigim pals sistemler toplu metaryale demir der diyorsunuz bu adamlar 90 tane altin cikariyor cihaz demir dedigi halde super kazici ekipmis valla.

Adamlar rastgele gezmiyorlar demekki ;) Bilinen yere bakıyorlar ;) Ve ellerindeki ürünü nasıl kullanacaklarını da iyi biliyorlar ;)

Karadağ

Alıntı yapılan: finder - 18 Mayıs 2016, 15:18:19
valla arkadaşlar sabırsızlıkla  3splus bekliyorum başka cihaz umrumda deyil ayarı bozulur ustasını ara bobin bozulur tonlarca par   en azından kendi cihazımın ustası oldum
hüseyin ustaya çok teşekkür ederim bu fırsatı verdiği için  1,60 cm den 30x30 boru 80 cm den 8 santim boyunda 2 tane çvi   toprak altından çıkardım 3 s il e buldum   bugün 2 ci 3 s mi topladım yedekte dursun biri   
inanılmaz derecede  mineralli bölgedede  deneme yaptım red etmeden önce  saniye susmadı  bobini yere bıraktım
ve yakında çok değerli bi dostumla denemelere çıkacam   yapacağım deneme videolu olacak  o vidyoyu sizlerlede paylaşacam  3s  geride kalırsa  da payşacam  diyeride geride kalırsa paylaşacam
saygılar 

Demek ki 3s 80cm den de 160cm den de malzeme alabiliyormuş :) 1,5 metreden 99 reşat alındı canlı canlı yakın zamanda :)
1.5 m den hangi başlıkla buldu paraları?Birde paraların bulunduğu kabın çapı nedir ve küp mü yoksa bakır bir kap mı?

3s yi 1x1 başlıkla kullanıyorlar. Gerçi şimdi plus siparişi verdiler :)

onur600

Alıntı yapılan: snaypır - 18 Mayıs 2016, 17:33:25
benimde anlamadigim pals sistemler toplu metaryale demir der diyorsunuz bu adamlar 90 tane altin cikariyor cihaz demir dedigi halde super kazici ekipmis valla.
Yapma Murat usta sen kaliteli bir mekanda gezeceksin ve cihazın değersiz dediği es geçeceksin.Böyle bir durumu çoğu insan değerlendirir bırakmaz.
Ve özellikle belli bir derinliğin altından değersiz metal çıkması biraz zor imkansız olmasa da.
Şahsen sürekli kılı kırk yarmanızın altında bir art niyet olduğunu düşünüyorum.Samimiyetimize baktığım zamanda bu duruma üzülmüyor değilim.
Tekrar edeceğim bu kelimeyi ama biz işimize bakalım.Bu kısır döngü uzar gider...

dp3 vardı çıta yükseldi 3s çıktı.Çıta yükseldi 3s+çıktı.Demek ki alıp mennun olan var ki talep görüyor.Aksi takdirde bu site ve yaptıkları bir mazi olarak kalırdı.
Ve ben hala bu ürünlerde bir şeylerin eksik olduğunu düşünüyorum.Mutlaka daha iyisinin olmasını bekliyorum.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

YILDIRAY

Alıntı yapılan: Karadağ - 17 Mayıs 2016, 13:40:33
Alıntı yapılan: snaypır - 17 Mayıs 2016, 13:26:07
huseyin bey hic ortalikta lafimiz yok sozumuz yok elimizden geldigi kadar size yardimci olmaya calisan biri olarak  ve sitede lorenz kullanan sanirim yazilanlara bakilirsa ben olarak ve bu durumda bana hitaben lorenciler catlasin diyin sonra vs....
simdi fark ariyorsunuz eksik tarafinizi ariyorsunuz yeni cihazinizda birkere guzel ayrim olmali demiri kesinkes elemeli ve demir olmayan metalleri ayirmali gumuse bronza demir dememeli .
temiz toprakta degil mineralli toprakta cihaz derine dala bilmeli ornegin 3s mineraĺli toprakta1*1baslikla kola kutusunu 80cm den gormuyordu minelab 27cm basligiyla cayir cayir aliyordu ben ne yapayim hava testini
he sunu soyleyim hakkini yemiyelim stabil cihazdi .
ben herzaman soylemisimdir yaptiginiz cihazlar parasina gore guzel cihazlar yigidi oldur hakkini yeme .
yeni cihaziniza gelince z1 re kafa tutmaniz cok guzel keske onunkadar veya daha iyisi olsa bunu cani gonulden isterim ama suan dp3s le z1 arasindaki fark mercedesle sahin arasindaki fark gibi

Ben onu sizin için yazdım doğru ama bir espri mahiyetinde yazdım. Böylesine alınacağınız bileydim yazmazdım.

Yazdığınızdan sizin de eksik olduğunuz bir konuyu fark ettim. Lorenz ayrımda çok zayıf hemde çok çok zayıf(büyük başlıkla) Denemek için sadece bir adet altın ile toplu altını denemeniz yeterli. Toplu altına birebir demir sinyali veriyor. Evet doğru okudunuz birebir demir diyor. Sadece altın için değil diğer tüm metaller için geçerli bu durum. Toplu metale direkt demir sinyali veriyor. Bana inanmazsanız profesyonel olduğunu bildiğiniz kullanıcılara sorun... Aynısını söyleyecekler. Yada denemesini yapın. Ha bu durum sadece lorenze has değil. Bu teknolojinin getirdiği bir durum. Sadece bilin ki ayrım konusunda sandığınız gibi değil.

3s ile z1 i kıyaslamıyorum. 3s ile x5 ve x6 yı kıyaslıyorum. Ve evet x5 ile x6 derilikte 3s ile aynı ve stablitede 3s x5 ile x6 dan daha iyi. Sizin yaptığınız testte kullandığınız 3s benim üretimim değildir muhtemelen. Bu sene sizin o tarafa gelir isem yanımda 3s de plus da getiririm. Aynı yerde bir daha deneriz ve bence sizin testinizden daha iyi sonuç alırız(Bu da benim temennim).

Dönelim konumza. Ayrımda bence konuyu kapadık çünkü ortada bir bilgi eksikliği var. Başka konuda aklınıza gelen varsa yazarsanız sevinirim.
Hazir satilan ile demonte kit olarak satilanin yazilimi farklimi ki

Karadağ

Alıntı yapılan: YILDIRAY - 18 Mayıs 2016, 19:59:26
Alıntı yapılan: Karadağ - 17 Mayıs 2016, 13:40:33
Alıntı yapılan: snaypır - 17 Mayıs 2016, 13:26:07
huseyin bey hic ortalikta lafimiz yok sozumuz yok elimizden geldigi kadar size yardimci olmaya calisan biri olarak  ve sitede lorenz kullanan sanirim yazilanlara bakilirsa ben olarak ve bu durumda bana hitaben lorenciler catlasin diyin sonra vs....
simdi fark ariyorsunuz eksik tarafinizi ariyorsunuz yeni cihazinizda birkere guzel ayrim olmali demiri kesinkes elemeli ve demir olmayan metalleri ayirmali gumuse bronza demir dememeli .
temiz toprakta degil mineralli toprakta cihaz derine dala bilmeli ornegin 3s mineraĺli toprakta1*1baslikla kola kutusunu 80cm den gormuyordu minelab 27cm basligiyla cayir cayir aliyordu ben ne yapayim hava testini
he sunu soyleyim hakkini yemiyelim stabil cihazdi .
ben herzaman soylemisimdir yaptiginiz cihazlar parasina gore guzel cihazlar yigidi oldur hakkini yeme .
yeni cihaziniza gelince z1 re kafa tutmaniz cok guzel keske onunkadar veya daha iyisi olsa bunu cani gonulden isterim ama suan dp3s le z1 arasindaki fark mercedesle sahin arasindaki fark gibi

Ben onu sizin için yazdım doğru ama bir espri mahiyetinde yazdım. Böylesine alınacağınız bileydim yazmazdım.

Yazdığınızdan sizin de eksik olduğunuz bir konuyu fark ettim. Lorenz ayrımda çok zayıf hemde çok çok zayıf(büyük başlıkla) Denemek için sadece bir adet altın ile toplu altını denemeniz yeterli. Toplu altına birebir demir sinyali veriyor. Evet doğru okudunuz birebir demir diyor. Sadece altın için değil diğer tüm metaller için geçerli bu durum. Toplu metale direkt demir sinyali veriyor. Bana inanmazsanız profesyonel olduğunu bildiğiniz kullanıcılara sorun... Aynısını söyleyecekler. Yada denemesini yapın. Ha bu durum sadece lorenze has değil. Bu teknolojinin getirdiği bir durum. Sadece bilin ki ayrım konusunda sandığınız gibi değil.

3s ile z1 i kıyaslamıyorum. 3s ile x5 ve x6 yı kıyaslıyorum. Ve evet x5 ile x6 derilikte 3s ile aynı ve stablitede 3s x5 ile x6 dan daha iyi. Sizin yaptığınız testte kullandığınız 3s benim üretimim değildir muhtemelen. Bu sene sizin o tarafa gelir isem yanımda 3s de plus da getiririm. Aynı yerde bir daha deneriz ve bence sizin testinizden daha iyi sonuç alırız(Bu da benim temennim).

Dönelim konumza. Ayrımda bence konuyu kapadık çünkü ortada bir bilgi eksikliği var. Başka konuda aklınıza gelen varsa yazarsanız sevinirim.
Hazir satilan ile demonte kit olarak satilanin yazilimi farklimi ki

Hazır satılan ile demontedeki yazılımda farklılık yok. Cihazı ve bobinleri toplayana bakıyor iş. Siz de bu kısmın ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz.

finder

Alıntı yapılan: Karadağ - 18 Mayıs 2016, 17:45:43
saygılar 

1m2 başlıkla DP3S ile mi bulmuşlar?O zaman Karadağ usta beni de DPS3S PLUS listesine ekle demonte kit olarak almak isterim sizden.Zaten daha önce delta pulse almıştım eski müşterinizim zaten...

nişancı

onur ustam art niyetimiz falan yok samimiyete gelince bence herkes samimi olmali ben sen ve diger uyeler,

Karadağ

Alıntı yapılan: finder - 18 Mayıs 2016, 20:38:29
saygılar 

1m2 başlıkla DP3S ile mi bulmuşlar?O zaman Karadağ usta beni de DPS3S PLUS listesine ekle demonte kit olarak almak isterim sizden.Zaten daha önce delta pulse almıştım eski müşterinizim zaten...

Arayın beni kaydınızı oluşturalım.

Karadağ

Arkadaşlar kullanım klavuzunun yazı tarafını bitirdim. Şimdi fotoğraflamasını yapıyorum. Birkaç gönüllü arkadaş olur ise klavuzu yayınlamadan göndereyim bir okuyup hata arayalım.

finder

Alıntı yapılan: Karadağ - 18 Mayıs 2016, 20:45:10
Alıntı yapılan: finder - 18 Mayıs 2016, 20:38:29
saygılar 

Arayın beni kaydınızı oluşturalım.
Tamam usta tel numaranız aynımı acaba hala?

Karadağ

finder

mehdi06

Hüseyin ustam kullanim klavuzunu banada yollarsaniz hem inceler hem öğreniriz katkımız olacaksa aklımıza geleni söylerim
Saygilar

Karadağ

Alıntı yapılan: mehdi06 - 18 Mayıs 2016, 21:31:48
Hüseyin ustam kullanim klavuzunu banada yollarsaniz hem inceler hem öğreniriz katkımız olacaksa aklımıza geleni söylerim
Saygilar

Mail attım.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious