Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

OKM future

Başlatan matrix_88, 24 Haziran 2015, 17:19:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

matrix_88

OKM future cihazı hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı bu cihazın fiyatı yaklaşık 80.000 TL bu parayı vermeye değer mi görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum
Linkback: OKM future

Karadağ

Cihazın yaptığı işi yapan hemde 20 de biri fiyata ürün görmek ister misiniz?

Bizim anasayfaya gradiometreye bakın
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

wtrk

Karadağ ustanın tavsiyesini göz önünde bulundur dostum..
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Ankebut

Sevgili matrix_88 şimdi burada biz bu cihaz iyi veya bu cihaz şahane diye bir yorumda bulunamayız. Ama kaliteyi ucuza almak için bir manyetometre veya delta pulse 3s 3d tavsiye ederim. Karadağ ustanın yaptığı oran doğru yaklaşık 20/1 fiyata aynı işi görür merak etme. Bir zamanlar bir adam bize yerin altını çeken fotoğraf makinesi getirmişti. Tabiiki cihazı sahteydi. Bende Karadağ ustanın manyetometresini hep merak ederdim. Acaba yerin altını üstüne getiriyormu diye. Aşağıdaki aldığımız görüntü sanırım yeterli olur senin için,Karadağın yaptığı manyetometre ile yerin yaklaşık 2 metre toprak altında bulunan lahit mezarlar  ve çevresinin manyetometre ile alınmış ve de çok acele bir şekilde alınmış çalışması, cihaz o kadar iyi çekti ki bana göre; süzgeç programları kullanma gereği bile duymadım. Vallahi şok oldum. Aldığım görüntüyü incele sen karar ver. Cep telefonu ile bilgisayar ekranını çektiğimiz için biraz bulanıklaştı görüntü ama mezarların ve taşların bütün köşeleri bile net çıkmış.Yerin altının fotosunu çektim desem yeridir.Saygılarımla

matrix_88

dp3s 3d kullanıyorum zaten bu aleti arastırmamdaki sebep 18 metre gibi bis derinlige indiğ4 soyleniryor aslı varmı merak ediyorum

Karadağ

eğer okm 18 metreden algılıyorsa bizimki 28 metreden algılar :) çünkü okm 10bit adc kullanıyorken biz 16 bit adc kullanıyoruz :)

18 metre tamamen yalandan ibaret.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Ankebut

Zaten bu kadar derinlikler hep ilginç gelmiştir bana. Örneğin 18 metre yaklaşık altı katlı apartman yüksekliğine eşittir. Bu derinlikte malzeme olsa bile kim nasıl kazar. Belki ben kazarım diyenler çıkar ama gel gör ki bir kaç kuyu kazan arkadaşlara soralım birde ...biz yedi metre kazdık okm sayesinde iskeleler kurduk, vs vs  sonuç hüsran. Zaten mağden aramıyoruz ki; önemli olan cihazın kaliteli olarak verileri vermesidir.

sahbaylar

Alıntı yapılan: matrix_88 - 25 Haziran 2015, 03:30:25
dp3s 3d kullanıyorum zaten bu aleti arastırmamdaki sebep 18 metre gibi bis derinlige indiğ4 soyleniryor aslı varmı merak ediyorum
Ustam 18 mt yi her kim dedi ise bu mesafeden ne buldularsa çalışma yerinden hem size hem bize bir isbat getirsinler de bol keseden attıklarına şahit olalım
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

sahbaylar

Dostlar birileriyle görüştüm . adamlar ısrarla diyorlar ki yunanistandan bir adam cihazla geldi yer altındaki her şeyi gösteriyor. Yılan gibi canlılara varana kadar. 11.000 liraya da bu cihazi satiyormuş. Sahtekarlikta yeni trend. T.E gradiometre alın falan dedim ama ikna edemedim. Adamlar fena kandırilmış. Akılları başlarına cihazla başbaşa kaldiklarinda gelir artık.
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

onur600

Alıntı yapılan: sahbaylar - 26 Haziran 2015, 00:35:11
Dostlar birileriyle görüştüm . adamlar ısrarla diyorlar ki yunanistandan bir adam cihazla geldi yer altındaki her şeyi gösteriyor. Yılan gibi canlılara varana kadar. 11.000 liraya da bu cihazi satiyormuş. Sahtekarlikta yeni trend. T.E gradiometre alın falan dedim ama ikna edemedim. Adamlar fena kandırilmış. Akılları başlarına cihazla başbaşa kaldiklarinda gelir artık.
Evet o  tip cihazlar mevcut.Bilimsel adı BİYORADARDIR parayla satılması veya amacı dışında kullanılması yasaktır...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

tivos

Benim bildiğim bu cihazlar deprem gibi olaylarda kullanılıyor. Canlı organizma için kullanılan cihazlar. Bizim işimize yaramaz. Hem 18m derinde yaşayan bir amca görse kim kazmaya niyetlenir  :D :D :D :D

Karadağ

Amerilan malı, rus malı, israi malı yerin altını gösteren radar...

Bu yalanlara daha ne kadar kanacak bu millet?

Karadağ

Alıntı yapılan: ceryan3200 - 26 Haziran 2015, 01:36:58
sahbaylar ustam bunlara ınanılmaz su ankı teknolojı ıle amerıka ve japon ortaklasa calısmasıyla gelebıldıklerı son noktada dahı koskoca bı ınsanı anca bı tugla duvar arkasından gorebılıyolar oda karakatur mısalı ve burda ultrasonık yuksek dalga ve ısı sensorlerıyle kaldıkı 18 metreden yılanı degıl tıtanık gemısını görmek bıle hayal bence bunu aselsan bıle bole yazmıs cogu yerde saygılar gercekcı olmak lazım bence :D

Toprak içinde bu anlatılanı yapan bir ürün yok. 18 metre çeken israil malı diye satılan ürünü yapan kişiyi tanıyorum. Yapan bile gülüyor alanlara...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious