Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

3 D ÇEKİMLERDE DERİNLİK SAPTAMAK

Başlatan makedonyalı, 09 Mayıs 2015, 03:06:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

poliksi

makedonyalı ustam özelden görüşme şansımız var mı

Linkback: Ynt: 3 D ÇEKİMLERDE DERİNLİK SAPTAMAK

makedonyalı

Düşmanın acıkmışsa doyur,Susamışsa suver. Kötülüğe yenilme,kötülüğü iyilikle yen.

ozgur0632

cihazının markası nedir. ve ölçüm esnasında dogruluk oranı yüzde kaç.

güneyli.

sayın makedonyalı,
kireç taşlı, killi toprakta hiç tecrübeleriniz oldu mu? acaba.

güneyli.

SANIRIM MAKEDONYALI UYGUN DEĞİL ,BAŞKA ARKADAŞLARDA YARDIMCI OLABİLİRSE MEMMUN OLURUM.

makedonyalı

Alıntı yapılan: ozgur0632 - 16 Haziran 2015, 13:29:30
cihazının markası nedir. ve ölçüm esnasında dogruluk oranı yüzde kaç.

Cihaz teknoloji ekibi gradyometre ustam karadağ ustanın
Başarısıdır.
Düşmanın acıkmışsa doyur,Susamışsa suver. Kötülüğe yenilme,kötülüğü iyilikle yen.

makedonyalı

Alıntı yapılan: güneyli. - 16 Haziran 2015, 14:28:52
sayın makedonyalı,
kireç taşlı, killi toprakta hiç tecrübeleriniz oldu mu? acaba.

Ustam işlerim dolayısıyla siteye uğrayamadim
Kusura bakma kireçli toprakta çekim yapmadım
Kireçli toprağın manyetik yapıya + veya- getireceğini
Zannetmiyorum.

poliksi

makedonyalı usta 3 adet data dosyası var onlara bir bakarmısın   

makedonyalı

Alıntı yapılan: poliksi - 29 Haziran 2015, 13:34:09
makedonyalı usta 3 adet data dosyası var onlara bir bakarmısın   

poliksi data dosyası yüklemeyi unutmuşsun göremedim.

makedonyalı

Arkadaşlar derinlik saptaması eski program için geçerlidir yeni program üzerinde çalışıyorum
henüz yeni programda başarılı bir saptama tekniği bulamadım zaman içinde başaracağımı umuyorum.

poliksi

makedonyalı

Alıntı yapılan: poliksi - 29 Haziran 2015, 14:00:50
Dp3s 3d manyometre çekimi konu başlıklı sayfanın en sonunda

Baktım  son iki data aynı gözüküyor yanılmıyorsam şüpheli diye belirttiğin datalarda yoğun mineralli
kaya  vb.  Diğer datada ki 0 noktasını kontrol etmende fayda var burası yoğun olmayan tuğlalı bir yer mi ?

poliksi

dataların hepsi farklı aynı bölgede ama farklı yerler usta

makedonyalı

Alıntı yapılan: poliksi - 29 Haziran 2015, 15:45:14
dataların hepsi farklı aynı bölgede ama farklı yerler usta

şüpheli dataları harici 2 datada metal algılaması var sinyal gücü filtrelemede yüksek

poliksi

burda vatandaşın biri 3 adet küp görmüştüm dedi küçükken  yerini hatırlıyor ama tam yerini bilmiyor  muhtemelen tuğlada olabilir ama sanırsam

makedonyalı

Alıntı yapılan: poliksi - 06 Temmuz 2015, 11:49:15
burda vatandaşın biri 3 adet küp görmüştüm dedi küçükken  yerini hatırlıyor ama tam yerini bilmiyor  muhtemelen tuğlada olabilir ama sanırsam

Denemede fayda var !

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious