Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

acaba bu devre iyi midir?

Başlatan shahram405, 23 Ocak 2015, 00:27:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shahram405

Arkadaslar merheba

bu devre hakındaa bilgisi olan varmı. Yapmağa değer
Linkback: acaba bu devre iyi midir?

fearless_035

Baska bilgisi mevcut mu eliniz de ?
"Hayat bir tecrubedir yasamak gerekir.." ;)

"T€kNoLojī €kīBī"

galaksi

Diğer tarafında resmini yollarmısınız. bu şekilde belli olmuyor.

kuzen_212000

bulgar muharemka,,,türkiyede altın hayalet  :D
Ölen Hayvan İmiş.Aşıklar ölmezmiş....

tivos

Başlık bilgisi var mı ? Başlık bilgisi olmadan bence kart bir işe yaramaz.

walkman

shahram405 elinizde başka veri var mı acaba?

kuzen_212000 devreyi biliyor musunuz? verimi nasıl?

kuzen_212000

walkman ustam devre bulgaristan yapımı muharemka dedektörü :)   aşagıdaki çizim var bende sadece başka veri yok,turkiyedeki kopyası gold ghost,,,,,dedektörü kullanmadığım için performansını bilmiyorum malesef   saygılar,
Ölen Hayvan İmiş.Aşıklar ölmezmiş....

walkman

kuzen_212000 kopya derken ben bunun Türkiye'den birkaç kişinin tasarladığı ve satışa  bir ticari ürün diye duymuştum.
Yanlış mı biliyorum acaba? Benim için çok ilginç bir bilgi oldu teşekkürler :)

Ustalar yapsın acemiler sadece baksın zor işler bunlar ;)

fearless_035

"T€kNoLojī €kīBī"

shahram405

walkman ustam çizim bitti mi size mail atarım. Türkiye de satıldıını bilmiyor du ben.

tivos

Türkiye de satılan bir makine. Derinliği ve ayrımı çok iyi diye biliyorum. Ama yapımıda kolay değil. Denemek lazım.

hatem_a

arkadslar bu urun patentlı urundur

walkman

hatem_a usta, muharemka, relax, nam-ı diğer sözüm ona gold ghost'u kim yapmış ki patent altına almışlar. Birşeyler biliyorsanız paylaşırsanız yada patent sahibi bir açıklama getirirse konuyu açan kişiye hemde bize bilgi vermiş olursunuz. Patent konusunu araştıralım bakalım patenti kime ait miş?

Karadağ

Ürünün patenti olmaz. Teknolojinin patenti olur.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

fearless_035

Bu cahz icin genis capli bi arastirma yapiyorm  elimden geldigi kadar destek olmak istiyorm arkadaslar turkiyede satisi var yok  hic sikinti deyil  biz bu devreyi kndi emegimizle yapalim  orjinalinden farkli olcaktir bn denemelerimi yapip video da koycam. Bu devre calisirsa emek chazi olr calismassa oyuncagimiz olur kimseyi baglamaz saygilr .

"T€kNoLojī €kīBī"

Sneshko

Dear friends!

This I managed to find it. It is a Bulgarian detector which is popularly called "Moharemka".

Schematic block diagrams:

The completed PCB:

If I can find some more information, ask in this thread.
Until then, best regards from Serbia!
Sneshko

onur600

Alıntı yapılan: fearless_035 - 25 Ocak 2015, 21:40:43
Bu cahz icin genis capli bi arastirma yapiyorm  elimden geldigi kadar destek olmak istiyorm arkadaslar turkiyede satisi var yok  hic sikinti deyil  biz bu devreyi kndi emegimizle yapalim  orjinalinden farkli olcaktir bn denemelerimi yapip video da koycam. Bu devre calisirsa emek chazi olr calismassa oyuncagimiz olur kimseyi baglamaz saygilr .
Ustam tabiki kimseyi bağlamaz.Ama arkadaşlar sanırım zaman kaybetme diye söylüyorlar.
Asıl demek istediğim şu ki yap devreyi çek videoyu.Cidden herkes yapıyor bitane videosu yok.
Kolay gelsin
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

fearless_035

1 tane Video var dediginiz gibi zenginlestirmk lagzim teknoloji ekibini . bu arada bu sitede olmayan bi chaz da bn paylascm vlf olsun bndn ;)

"T€kNoLojī €kīBī"

YILDIRAY

asıl devre bu ama bobin bilgileri yok. elimde

walkman

Yıldıray ustam resim için teşekkürler. Ama asıl devre bu değil rx ve tx katı farklı bir makinadan alınmış. Moharemka vlf birkaç vlf nin katlarının birleşiminden oluşuyor. ;)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious