Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Dp3s 3d manyometre çekimi

Başlatan karahasan35, 18 Ağustos 2014, 22:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tivos

Buda bir tümülüs çekimi odanın girişi 6m de . Odanın olduğu yer yaklaşık 8m derinlikte. Resimleri ve datayı iyi incelerseniz tünelin ve odanın sağına soluna yapılan tahribatları da çekimlerde çok net görebilirsiniz.
Linkback: Ynt: Dp3s 3d manyometre çekimi

tivos

tivos

tivos

tivos

tivos

Karadağ

https://www.youtube.com/watch?v=MkYtvm7-NoI&feature=share

Video Ceyhun Refik Akdağ tarafından hazırlanmıştır. Kendisine teşekkür ediyoruz.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Karadağ

Gradiometre ile yapılmış bir tünel görüntülemesi. Çorum çalışıyor :)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

tivos

Karadag usta derinlik nrdir bu tünelde

hakandemir

Sunu çanağı yanında çekilen ilginç olduğunu düşündüğüm görüntü. Ne olabileceği konusunda fikri olanları bekliyorum.

cepni84

Alıntı yapılan: hakandemir - 14 Temmuz 2016, 20:49:09
Sunu çanağı yanında çekilen ilginç olduğunu düşündüğüm görüntü. Ne olabileceği konusunda fikri olanları bekliyorum.

mezar büyük olasılıkla

hakandemir

Alıntı yapılan: cepni84 - 15 Temmuz 2016, 00:03:21
Alıntı yapılan: hakandemir - 14 Temmuz 2016, 20:49:09

mezar büyük olasılıkla
Teşekkür ederim.

cepni84

yan yana 2 tane olabilir  tabi bunlar sadece varsayım , ama kısa süre içersinden güzel bir test alana yapıp forumdan bir arkadaşı davet edecem ve cekim ve data incelemesi yapıp burda yayınlayacagım.

çalışkan

Ustalarım yeni başladım manyetometreyle oyundan olkuyamıyorum yardım lütfen.bağ yazan datalar kayalık yeraltı mezarlarının olduğu yerler.sarac 1 de aynı sarac2 toprak yer.olçüler boy 1.5 en 1 mt.bag1 de girişmiş var.Karadağ ustam dediğinin'izi yaptım ve siteye yükledi.bugün telefonda görüştüğümüz gibi

çalışkan

Ustalarım bu üstteki datalara için biraz açıklama yapıyım.Renklendirmem tamamen farklı.En başta kırmızı sonra lacivert açık mavi yeşil ve pembe. Bu tamam. Bsg1 kayalık olan tepenin eteği.bu datada tünelmi var.cünkü yuvarlak oyma ve çekim yaptığım yerde üç tane yan yana işçiliği güzel sunu çanagı var. Birde saraç2 de küp şeklinde bir şey var,buraasıda toprak alan ama mezar olabileceğini düşündüğümüz bir yer.yakında uzun süreli şehir dışına çıkacağım o yüzden yorumlarınızı en kısa zamanda bekliyorum.Unutmadan bsg1 olan yerde çok çekim yapıldı ve hepsinde tıpatıp aynı görüntü yakalandı
  Ayrıca poliksi ustam siz tokattamısınız.

userNAME

Üstadlar öncelikle saygılar aslında benim için çok önemli fakat bi o kadar da gelişi güzel alınmış bi çekim bu fakat sadece sizden ön bilgi istiyorum daha güzel bi görüntü alıp tekrardan sizlerle paylaşacağım şimdiden teşekkürler..

poliksi

Alıntı yapılan: userNAME - 18 Temmuz 2016, 04:01:56
Üstadlar öncelikle saygılar aslında benim için çok önemli fakat bi o kadar da gelişi güzel alınmış bi çekim bu fakat sadece sizden ön bilgi istiyorum daha güzel bi görüntü alıp tekrardan sizlerle paylaşacağım şimdiden teşekkürler..

evet tokatlıyım[size=78%] usta[/size]

çalışkan

Poliksi ustam siz tokatın ilçesindensinizdirde.Öyleyse tahmin ediyorum aynı ilçede oturuyoruz.Baraj yapılıyor ve gösterdiğiniz resim baraj altında kalacak yazınca.Tabi hertarafta baraj yapılıyordur ama bizim burda dediğinize benzer bir yer yapılıyorda.Köy yolunda.Fazla açık konuşmamda sakınca varmı bilmiyorum oyüzden açık açık söyleyemiyorum.

çalışkan

Ustalarım nerelerdesiniz hepiniz demokrasi savunmasınamı katılıyorsunuz nedir.Hiç siteye girmiyorsunuz.Birkez giren olursa lütfen yukardaki datalara bir bakıp yardımcı olabilirmi.Zamanım azalıyor bir daha buralara gidemeyebilirim.Eğer güzelde bir şey varsa çok üzülürüm.Karadağ hocamda şehirdışında imiş o da bakamıyor.Ankebut usta tivos usta poliksi hemşehrim lütfen.

cepni84

Alıntı yapılan: userNAME - 18 Temmuz 2016, 04:01:56

kaya üzerinde cekim atmadıysan eğer  , sağ tarafta  düzgün bir şekilde vermiş oldugu sert zemin gibi olan yapıyı ortalayacak şekilde cek derim.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious