Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Dp3s 3d manyometre çekimi

Başlatan karahasan35, 18 Ağustos 2014, 22:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cepni84

tivos

Karadağ

Eline sağlık Tivos. Bence gayet net olmuş çekimler. Bir de yeni versiyon program ile mesafeye bakmak lazım :)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

tivos

Karadağ ustam çekimler son versiyon ile yapıldı. Ama mesafe olayına benim aklım yatmadı. CSV formatında da çekimleri yüklüyorum

mguleryuz

ustalarım kaya mezar olarak şüpelendiğim bir bölge sizce nedir düz blok kayada işaretler mevcut

mguleryuz

neden bKn yok arkadaşlar şu dataya

tivos

Acele etme ustam. Bende dahil çoğu arkadaş hafta sonları ilgilenebiliyor bu işlerle. Bakar inceleriz. Kolay gelsin...

Ankebut

Alıntı yapılan: mguleryuz - 06 Nisan 2016, 20:41:28
neden bKn yok arkadaşlar şu dataya
Sevgili mguleryüz çekim yaptığın yer hakkında foton varmı? varsa lütfen yayınlarmısın, ayrıca kaça kaç çekim yaptığın ölçülerin? bilgi verirsen sevinirim.Saygılarımla

mguleryuz

2mt 2mt çekim yaptım  ustam fotograf şuan elmde mevcut değil birkaçgüne ancak atabilirim sizce birşeyler varmıdır

Ankebut

Dostum tüm verileri toplayıp elekten geçirmek lazım, şu anda sende bir veri var, birde foto olursa  olasılıklarımızı ikiye katlarız.

mguleryuz

tamam ustam birkaçgüne araziye çkıcam  çektiğim gibi atarım fotoyu

Ankebut

Ok dostum mümkünse geniş açılı resimler olursa daha sağlıklı olur.

mguleryuz

ustam fotoları yüklüyorum

Ankebut

Sevgili mguleryuz çekim yaptığını bölüm burasımı veya girişin buradan olduğuna mı şüphe ediyorsun?

mguleryuz

aynen ustam oradan ve önünden şüpe ediyoruz sizce varmıdırr

Ankebut

Sevgili dostum metal algılaması yapan bir dedektörle kontrol yaptınız mı? yani metal algılaması mevcut mu? kanaatime göre her hangi bir mezar odası görünmüyor. yarım metrelik ufak bir kanal var gibi kaya altında ama bir odaya açıldığını gözlemleyemedim. Sizi yağmur kanalları yanıltmış olabilir.... Bu kanalları mezar koruyucu kanal olarak algılamış olabilirsiniz .Tabii bu benim düşüncem daha değerli yorumları olanlar vardır , arkadaşlarımızda katkıda bulunurlarsa iyi olur..Saygılarımla

mguleryuz

ilginiz için teşekkürler ustam burası 2-3 kavim kullanılmış biryer burada kaya mezar olduguda söylentileride çok geçti bende çekim yaptım yorum için sağolun diğer ustalarımda bakar sanırım iyi akşamlar

tivos

Ustam bende mezar odası olduğunu sanmıyorum. Evet yer el yapımı fakat başka amaçlar için yapılmış olabilir. Kolay gelsin...

tivos

Ustalar hafta sonu ekiple bir oda açtık. Fakat kötü şans donem soygunu ile karşılaştık. Derinlik 1.80 ve oval bir oda. Yandan girisli. Resim voxler ve ted dosyalarini gönderiyorum. Benimle kahrolacak ustalara şimdiden teşekkürler. Aramaya devam. Herkese kolay gelsin...

onur600

Tivos usta nasipte olmayınca olmuyor.İnan çok oda içerisinde son fakir sigaram deyip kendimi avuttum.
Boş ver tespit edip girmekte güzel.Bunu binlerce para harcayıp yapamayanlarda var...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious