Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Dp3s 3d manyometre çekimi

Başlatan karahasan35, 18 Ağustos 2014, 22:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

makedonyalı

Düşmanın acıkmışsa doyur,Susamışsa suver. Kötülüğe yenilme,kötülüğü iyilikle yen.

emrahemrah

Merhaba arkadaslar bnm bir sorum olacak bnm 3s3d m var iyi kotu baslik ta kullnyrm ama manyo metre nasil kullaniliyir bilmiyorum bna yardim ci olack arkads var mi laptopa baglanmadan misal delta acik ken manyo metre ile baslik olmadan cekim yapilirimi veya manyo metre kullan mak icinnasil pc ye baglanip ayar nasil yapili bn acemiyim bu konu da beni kullnn usta larim aydinlatir lar mi

Mustafa-

Manyetometre için sensörünüzün olması lazım...

Karadağ usta ile iletişime geçmeniz gerekiyor...

teknolojiekibi@gmail.com
hdemir@teknolojiekibi.com

emrahemrah

Var bnm sensorum 3s3d m de manyometer im sopa si icindeki sensoruy le beraber

Mustafa-

bilgisayarla aranız iyiyse hiç zorluk çekmezsiniz...

makedonyalı

DP3S Kullanım kılavuzu ekte bilmeyen arkadaşlara kılavuz yardımcı olur kanaatindeyim ;).
Düşmanın acıkmışsa doyur,Susamışsa suver. Kötülüğe yenilme,kötülüğü iyilikle yen.

emrahemrah

Sqgolun saygi deger hocalarm

fire_1335

S.a ustalarım. Bende manyometre ile bir kaç çekim yaptım ve sizlerden hem olayı daha iyi öğrenmek hem de yorumlarınızdan faydalanmak için çekimleri buraya atıyorum.
Çekim yapılan alan kapalı alandır.
Manyometre ile bakılan yerlerde 3s ile metal tespiti vardır.
b1 adlı görüntü Boşluk modda çekilmiş olup diğerleri metal moddadır.
Değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

treasurerman

çekimlerin tümünü inceledi çekimlerde operatör hatası yok gibi gözüküyor gayet sağlıklı çekim olmuş lakin her.gi bir metaryal veya gömülü nesne ile karşılaşmadım zeminde bulunan bir veya olduğunu tahmin ettiğim minaralli bir tabaka hatta onun içinde de döşeli demir olma ihtimali haricinde başka bir şey yok benim fikirlerim bunlardan yana diğer ustaların bakmasında tabiiki fayda ve artı olacaktır . ( nacizane tavsiyem manyetometre ile çift yönlü çalış kuzeyden güneye --- Güneyden kuzeye gibi..)

fearless_035

sa. herkeze  en basta karadag ustamın emeğine sağlık  izinli kazı ile açılmış bı  yığma tepe uzerıne cekım yapama sansı yakaladım dag yamaç cekımlerı olduğu ıcın zor oldu  gırıs resımlerını  ve yukarıdan cekımlerı atıyorum   mesafe 8 metre net..
"Hayat bir tecrubedir yasamak gerekir.." ;)

"T€kNoLojī €kīBī"

fearless_035

"T€kNoLojī €kīBī"

fearless_035

yamaç ust cekım yapılan yer

"T€kNoLojī €kīBī"

fearless_035

"T€kNoLojī €kīBī"

fearless_035

"T€kNoLojī €kīBī"

fearless_035

"T€kNoLojī €kīBī"

fearless_035

"T€kNoLojī €kīBī"

fearless_035

"T€kNoLojī €kīBī"

fearless_035

"T€kNoLojī €kīBī"

fearless_035

ağaçlardan dolayı baya sıkıntı yasadk ama    bu kadarı bıle yeterlı   gırısten sonra asagı doğru  ınıyo  en derın yerı 9 metre tsk.' ler KARADAG ..

"T€kNoLojī €kīBī"

walkman

fearless_035 usta, bilgilendirme ve emeğiniz için teşekkürler. Yalnız kırmızı ile belirtilen yerde metal yada mineral yoğunluğu mu var?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious