Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Dp3s 3d manyometre çekimi

Başlatan karahasan35, 18 Ağustos 2014, 22:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fearless_035

YOK USTAM FARK ETTINIZ BEN SOLEMEDEN ORDA TUNELIN SON KISMINA 18 LT YAG TENEKESI KOYDUM :)
Linkback: Ynt: Dp3s 3d manyometre çekimi
"Hayat bir tecrubedir yasamak gerekir.." ;)

"T€kNoLojī €kīBī"

fearless_035

CEKIMLER GLADYOTOMETRE  ILE CEKILMISTIR VE BIREBIR ASAGI GORUNTUYU ALMAK COK GUZEL  ASAGIDAKI METAL COK NET BELLIDIR

"T€kNoLojī €kīBī"

walkman

Teşekkürler ustam umarım size de açılmamış böyle bir yer denk gelir. Çekimler harika olmuş. Ellerinize sağlık. Manyometre her eve lazım :)

fearless_035

AYNEN OLE USTAM TSK. EDERIM MURAT TEKIM USTAMLA BERABER BUNDAN SONRA BOL BOL CEKIM YUKLUCEM

"T€kNoLojī €kīBī"

sahbaylar

fearless ustam elleriniz dert görmesin. Görüntüler muhteşem.
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

mguleryuz

Selamun aleyküm arkadaşlar ben çarşamba günü spariş ettiğim dps 3s 3d +manyometre cihazımı bu gün aldım normal arama yönünden sıkıntı yaşamıyacağımı düşünüyorum fakat manyometre işi beni aşıcak :D üstünde 2 adet tuş var bunlar ne işe yarıyor ayrıyetten  birde kablolu hepsinden ayrı tek tuş var bunların nasıl kullanılacağı hakkında bana görüntülü ve yazılı bir resim atabilecek arkadaşım varmı teşekkürler şimdiden

mguleryuz

birde manyometre yanında sensör yok ana cihazla yapılıyormu yoksa ben karadag ustamdan ürünü eksikmi aldım

tivos

Cekimler cok guzel olmus gercekden . umarim hic acilmamis dolusuda denk gelir. Kolay gelsin...

fearless_035

Saolun ustam hepimizin temennisi bu  ;) rasgelee

"T€kNoLojī €kīBī"

Karadağ

Çekimler çok güzel. Çok merak ediyorum piyasada bu çekimi yapabilecek ürünler kaça satılıyor? 35 000tl? 45 000 tl?
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

sahbaylar

Alıntı yapılan: Karadağ - 28 Temmuz 2015, 17:45:57
Çekimler çok güzel. Çok merak ediyorum piyasada bu çekimi yapabilecek ürünler kaça satılıyor? 35 000tl? 45 000 tl?
Karadağ ustam inşallah bu ay birtanede ben sipariş verecem . daha önce görüşmüştük bu konuyu konut kooperatifine eldeki avuçtaki her şeyi verdigim için alamamıştım. Belki bu ay inşallah. Ben bu cihazi çok sevdim. Eline sağlık azizim.

tivos

Ben soyleyeyim ben almak istedim. Ikincieli  35.000 dediler. Sonra dusundum. Karadag usta beni dover diye korktum. Vz gectim.

sahbaylar

Alıntı yapılan: tivos - 28 Temmuz 2015, 22:25:00
Ben soyleyeyim ben almak istedim. Ikincieli  35.000 dediler. Sonra dusundum. Karadag usta beni dover diye korktum. Vz gectim.

sahbaylar

Alıntı yapılan: tivos - 28 Temmuz 2015, 22:25:00

tivos

Karadağ

Alıntı yapılan: sahbaylar - 28 Temmuz 2015, 20:54:42
Alıntı yapılan: Karadağ - 28 Temmuz 2015, 17:45:57
Karadağ ustam inşallah bu ay birtanede ben sipariş verecem . daha önce görüşmüştük bu konuyu konut kooperatifine eldeki avuçtaki her şeyi verdigim için alamamıştım. Belki bu ay inşallah. Ben bu cihazi çok sevdim. Eline sağlık azizim.

İstediğinizde haber verin yapalım bitane :)

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

fearless_035

Tsk. Ler karadag ustam emeginize saglik  siz yaptiniz bizde kanitliyoruz birebir goruntuyu   ve cekimler devam etcek  bu hafta daha guzel yerler mevct  ;D

"T€kNoLojī €kīBī"

Karadağ

Alıntı yapılan: fearless_035 - 29 Temmuz 2015, 09:28:30
Tsk. Ler karadag ustam emeginize saglik  siz yaptiniz bizde kanitliyoruz birebir goruntuyu   ve cekimler devam etcek  bu hafta daha guzel yerler mevct  ;D

Sabırsızlıkla yeni çekimleri bekliyor olacağız ;)

sahbaylar

Bizim arazide de çok güzel ve açılmamış yerler mevcud. Gradiometre yi sipariş verirsem yerin altını üstüne getirir diye düşünüyorum

fearless_035

hic beklemeyın ustam   chazın kalıtesı ortada bu cekımlerden harıc  bı köyde cekım yapıldı 4 kışı basında bız 100 bın tl lik chazla taradık burayı  bos dedıler ama   60 cm altından çıkanları görünce  yuz ıfadelerını gormenz lazımdı :) sonrada sus pus oldular   su olayı bılmek lazım  bazı chazların ıcıne bı pıl bı led koyup  20 bın tl ye satılan chaz lar var  ve chazdan anlamayan  pahalı bu chaz ıs gorur deyıp alıyolar    aynen yukarda anlattığım koydekı abılerım gıbı  ama onlarada anlattım durumu  eeee bıde kanıtlayınca  olayı anladılar . pahalı chaz ıs yapsaydıııı oooooooo   herkez  dedektor kredısı oduyodu sımdi   :)

"T€kNoLojī €kīBī"

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious