Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

sitede olması gerekenler hakkında.

Başlatan kripto55, 04 Haziran 2014, 11:44:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ServetsizServet

Alıntı yapılan: Karadağ - 06 Haziran 2014, 21:55:27
Arkadaşlae dergi olayını ben sizlerden çok istiyorum. Ama bu konuda istemek yeterli değil sizlerden de yardım lazım. Varsa yazar olacak, editör olacak v.b. gönüllü arkadaşlar ben elimden geleni yapmaya hazırım.

Saygılar
Merhaba ;
Ben de bu işte varım ;) her türlü desteğe hazırım e-dergi de olabilir ,basılı da olabilir verceğiniz göreve hazırım arkadaşlar bbu hakikaten çok güzel bir olay
Linkback: Ynt: sitede olması gerekenler hakkında.
Okumak tutkuların en soylusudur,

kayzer1915

İşaret konusunda bilgim çoktur acarsaniz yardimci olurum aslında olmali yani acilmali bu konu

kripto55

ozaman bu konuya eğilelim ustalar. işaretler ve arşiv gibi bir sayfa açalım dilerseniz benim sayfamda olabilir..

kayzer1915

Çok II olur ne isterler gelir ve aciklanir sonuçta gorduklerimizi yazarak faydali olur

kripto55

işaretlerle ilgili genel bilgi ve bir işaret hakkındaki yorumum var kendi sayfamda..

http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=5317.0

dilerseniz burada daha detaylı özel olarak bu işlerden anlayanlarla vermiş olduğum linkten  devam edebiliriz.

onur600

Alıntı yapılan: kripto55 - 16 Haziran 2014, 20:58:21
işaretlerle ilgili genel bilgi ve bir işaret hakkındaki yorumum var kendi sayfamda..

http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=5317.0

dilerseniz burada daha detaylı özel olarak bu işlerden anlayanlarla vermiş olduğum linkten  devam edebiliriz.
Olmaya güzel olurda.Sayfa çorbaya döner endişesi taşıyorum.Tek ağızdan veya iki ağızdan yönetilirse başlık belki olabilir...
Saygılar
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

kripto55

usta aklınızda varsa bir düşünce bir profil kuralım devam edelim.

vansa65

Alıntı yapılan: kayzer1915 - 16 Haziran 2014, 17:16:43
Çok II olur ne isterler gelir ve aciklanir sonuçta gorduklerimizi yazarak faydali olur

Slm lar teknolojı ekıbını yaklasık 1 aydır takıp edıyorum.Çok guzel bilgi paylaşımlarınız var.Bazen bu elekronik işini neden geliştirmedim diye dusunuyorum cok guzel faydalı akıskan bir HOBİ olarak görmeye başladım..fakat gordugum kadarıyla cok yogunsunuz.Çok güzel bir ürün geliştirmişşiniz turkıyenın ıhtıyacı olan daha da gelişebilecegine inandıgım.Bu forum faydalı fakat dedıyınız gıbı eksıkler var.Cihazın sosyal paylaşımda tanıtımları nerdeyse hıc yok.Ve bence bu cıhazı yapan arkadaşların belli bir konsep ve  gorsel olusturarak  tek tip olarak piyasaya cıkması lazım.işaretlerle alakalı anlayan lar elbette cok fazla fakat facebook dan yardım alınmaya calısılıyor oda  coluk cocuga kaldıgı ıcın cogu usdalar cevap bıle yazmıyorlar onuda kontrol altına alıp usdalarıda toplayarak bu formu daha hareketlı daha surukleyıcı bır sıte halıne getıre bılırsınız.hem yapılan işlerinde daha aktif piyasada yayılmasına sebep ola bılırsıniz.
En onemlısı ıse FACEBOOK DA SAYFA OLUSDURULMASI LAZIM.

BİRDE BU CİHAZIN SES KISMA AYARI NEDEN YOK EN SON YAKALANACAZ Bİ MAHALLEDE GECELER COK YANKI YAPIYOR BE   :D :D

elc

sitede olması gerekenler : Teşekkür butonu olsun artık  konularda gereksiz yazışmalar olmasın  100 sayfa yazıda 10 sayfa ancak konu ile alakalı diğerleri bilgi kirliliği..
"Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?" Zümer Suresi - 8-9

onur600

Alıntı yapılan: vansa65 - 21 Haziran 2014, 12:15:12

BİRDE BU CİHAZIN SES KISMA AYARI NEDEN YOK EN SON YAKALANACAZ Bİ MAHALLEDE GECELER COK YANKI YAPIYOR BE   :D :D
Hoparlöre seri pot bağlaya bilirsiniz.Şahsen bağladım...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

vansa65

Alıntı yapılan: onur600 - 21 Haziran 2014, 13:33:11
Alıntı yapılan: vansa65 - 21 Haziran 2014, 12:15:12

Hoparlöre seri pot bağlaya bilirsiniz.Şahsen bağladım...

onur usda ben anlamam kı elektronıkden  :D

onur600

Ustam hoparlöre bağlı olan iki kablo var + ucu yerinden çıkart,100-500r arası poansiyometrenin sol ayağına gir ortadan çık hoparlöre geri bağla hepsi bu...
Saygılar
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

vansa65

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious