Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

sitede olması gerekenler hakkında.

Başlatan kripto55, 04 Haziran 2014, 11:44:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kripto55

ustalar sitemiz çok güzel ama sanki iletişimde sanki biraz kopukluk yaşıyoruz.

Bu kopukluğu gidermek için chat odaları gibi dizaynda bir şeyler yapılabilirmi ve dahasıda.

1) Servis takip (arızaya gönderilenlerin takibi )

2) kara liste ( üç kağıtcıları işaretleme)

3) chat teknoloji ekibi anında chat ve haberleşme.

4) güncel teknik bülten hangi cihaz üretildi ve üzerinde hangi güncellmeler yapıldı son durumu ve tarihi gibi bilgiler.

Yapılırsa sitede biraz daha rahatla ve iletişim artacaktır diye düşünüyorum..
Linkback: sitede olması gerekenler hakkında.

osman77

güzel fikirler sonuç itibariyle aktif bir site ...hüseyin ustanında işleri bi nebze olsun rahatlar
ADALETSİZ DAVRANAN MARUZ KALANDAN DAHADA SEFİLDİR

beyazkuvvet

Chat olayı işleri hızlandırmasına hızlandırır fakat forumu bilgi bakımından ac bırakır.forumda BİLGİ bakımından ac kalabilir.

Mesela birde aylık yada 3 aylık veyahut 6 aylık bir e-dergi yayınlanma bu dergiye abone olanlar projeler yayınlama yapılan calismalar dokumanlasmısta olacaktır.

ServetsizServet

Alıntı yapılan: beyazkuvvet - 04 Haziran 2014, 23:21:12
Chat olayı işleri hızlandırmasına hızlandırır fakat forumu bilgi bakımından ac bırakır.forumda BİLGİ bakımından ac kalabilir.

Mesela birde aylık yada 3 aylık veyahut 6 aylık bir e-dergi yayınlanma bu dergiye abone olanlar projeler yayınlama yapılan calismalar dokumanlasmısta olacaktır.

Merhaba ,
Bu konuda size katılıyorum chat odaları tamam olabilir ama konu paylaşımı özelden özele olacağı için bu da bilgi akışında sekte demektir , aslında belirli başlıklar içerisinde düzenli olarak gidiyor fakat bazen basit sorular için yada bi teşekkür için ileti yazıyoruz buda konunun bazen dağılmasına yol açıyor ,
  Chat bölümü sohbet muhabbet için hal hatır sormak için herkesin katılacağı bir bölümde olabilir özel değilde genel ,,
saygılar ,
Okumak tutkuların en soylusudur,

onur600

Merhaba arkadaşlar dergi fikri geçmiş konularda da dile getirilmişti.Ancak hayata geçemedi normal olarak da baya bir teferruatlı iş...
Benim düşüncem e-dergi hazırlanması yazarlar seçilsin.
Güncel hayattan,edebiyattan elektrik-elektronik gibi bir çok alanı kapsayabilir.

Chat olayına gelince zaten bir çok kimse birbiriyle sosyal ağlar üzerinden iletişim kurmakta.Küçük arge ofisleri oluşmuş durumda...
Saygılar.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Karadağ

Arkadaşlae dergi olayını ben sizlerden çok istiyorum. Ama bu konuda istemek yeterli değil sizlerden de yardım lazım. Varsa yazar olacak, editör olacak v.b. gönüllü arkadaşlar ben elimden geleni yapmaya hazırım.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

onur600

İlk gönüllü ben olayım,kabul görülürse.
Saygılar.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

elc

resimler 10 numara  :D
magnetometre ile demirmi bulacağız :))
"Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?" Zümer Suresi - 8-9

walkman

Alemsin Mustafa ustam ellerine sağlık. Çok güzel olmuş.

makintel

Çok güzel bi gelişme; hadi hayırlısı bakalım...
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

Karadağ

AAaaaa tipime bak :)

Burnu kemersiz olan sadece benim resmi :) Walkmen resmindeki saçlara bak :)))))

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

walkman

Alıntı yapılan: Karadağ - 13 Haziran 2014, 19:24:20
AAaaaa tipime bak :)

Burnu kemersiz olan sadece benim resmi :) Walkmen resmindeki saçlara bak :)))))

Sizden sonrakiler laz da ondandır ustam. Süper olmuşum nerden bildi mustafa acaba. Kıskandın galiba ustam :D

Karadağ

onur600

Siz o tiplere şükredin.''Adam''bana tılsım işini kitlemiş.İnlere,cinlere karışıp yamulmak var.
İyi kötü bir karizmamız var,dağılmasın yani...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

kayzer1915

walkman

Alıntı yapılan: onur600 - 13 Haziran 2014, 19:36:58
Siz o tiplere şükredin.''Adam''bana tılsım işini kitlemiş.İnlere,cinlere karışıp yamulmak var.
İyi kötü bir karizmamız var,dağılmasın yani...

onur600 ustam artık elimizden ve dilimizden kurtulamazsın. Mustafa usta tiyoyu verdi.

Şimdi ilk soru papaz büyüsü nedir ve nasıl bozulmalıdır :D

kripto55

Onur usta cevapla papaz büyüsü nasıl bozulur.

Sende diğer tılsımcılar gibi 3 yumurta 5 tavuk ayağı deme sakın ha bulamayık sonra  ^-^ ^-^ ^-^ ^-^

İşin şakası en zor iş sende onur usta  ;D :P :P

onur600

Direk damardan girmişsiniz valla ;)
Papaz'lar alınır diye cevabımı düzenledim.Umarım tahmin edebilirsiniz...

Şaka bir yana arkadaşlar buna benzer konularda iz,işaret gibi epey birikim sahibi olduk.
Zamanı gelince bir ayrı bir bölümde tartışabiliriz.

Saygılar
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

kripto55

USTA İSTERSEN İŞARET KONUSUNDA BİR SAYFA AÇALIM BENDE DE BİRAZ BİRİKİM VAR BU KONUDA..

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious