Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

3D çekim yarışması

Başlatan Karadağ, 15 Mayıs 2014, 21:57:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

makedonyalı

Alıntı yapılan: Karadağ - 21 Mart 2015, 13:36:56
Alıntı yapılan: makedonyalı - 21 Mart 2015, 09:11:42
Sağolun arkadaşlar . Havalar olumsuzdu çekim yaptığımda acele çekim bu .

Bu çekim internette baya efsane oldu :) Hatta gözleri ile videoyu izleyenlerden bile inanamayanlar oldu :)

Tekrar elinize sağlık.

Usta onlar boş gezen hayatları olumsuzlukla geçmiş yabancı mallara hayran türk mallarına düşman kişiler boş ver halep ordaysa arşın burda isteyen gelsin deneyelim  hatta iddaa ediyorum 8 metreye çukur açtırıp metal gömerim ordanda net görüntü alırım  makine süper işlev yapıyor taşlara kadar net görüntü veriyor daha ne olsun yazılımı düzgün okuyan bu cihazla istediğini elde eder.
Düşmanın acıkmışsa doyur,Susamışsa suver. Kötülüğe yenilme,kötülüğü iyilikle yen.

pro-TR

slm arkadaşlar definecilerin olmazsa olmazı artık bende de var, sağolsun karadağ ustam beni kırmadı,birkaç güne kadarda bir tablet edinmeyi planlıyorum. ondan sonra gelsin görüntüler.
işte benim TE

Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

onur600

Hayırlı olsun Selami ustam.Sen şimdi bunun tadına bak bakalım,yorumların ne olacak...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

sahbaylar

Karadag ustam, 3d çekim yarışmasında birinciyi seçmelisiniz. Ona bir ödülde verirseniz diger yarışmada göreceksiniz ki elinde 3d si manyometre gradyometre si olanlar birbirinden güzel görüntüler yakalamış form şenlenmiş... O zaman teknoloji ekibinin ürünlerini teknoloji ekibinin ailesi tanitmiş olacak YouTube dan bütün dünya izleyecek. Bundan iyi tanitim olur mu sizce ?!!
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

Karadağ

Alıntı yapılan: pro-TR - 27 Nisan 2015, 20:51:24
slm arkadaşlar definecilerin olmazsa olmazı artık bende de var, sağolsun karadağ ustam beni kırmadı,birkaç güne kadarda bir tablet edinmeyi planlıyorum. ondan sonra gelsin görüntüler.
işte benim TE

Hayırlı olsun. Senden de güzel çekimler bekliyoruz ama yavaş gidiyorsun :) Daha programı bile kurmadın :)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Karadağ

Alıntı yapılan: sahbaylar - 07 Mayıs 2015, 20:46:55
Karadag ustam, 3d çekim yarışmasında birinciyi seçmelisiniz. Ona bir ödülde verirseniz diger yarışmada göreceksiniz ki elinde 3d si manyometre gradyometre si olanlar birbirinden güzel görüntüler yakalamış form şenlenmiş... O zaman teknoloji ekibinin ürünlerini teknoloji ekibinin ailesi tanitmiş olacak YouTube dan bütün dünya izleyecek. Bundan iyi tanitim olur mu sizce ?!!

Nano seriye başladığında sonuçları yayınlayacağım. Ödül nano olduğu için dedektör bitmeden sonuç yayınlamak doğru olmaz diye bişey yazmadım.

Saygılar

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

BERK

Karadağ ustam sen nano diyince benim alıcılar pür dikkat açıldı.Sana acizane bir öneride bulunmak isterim.Forumda yarışmaya katılım sağlayan kullanıcıların isimlerinin olduğu bir liste olsun.Çekimlere forum üyeleri oy versin.Birde seninle beraber 3 arkaşın olduğu bir üst heyet olsun.Sizlerin vereceği oylarında ker etkisi olsun.Ben yarışmacıyım benim acizane önerim bu.Ustam ben hediyenin nano olduğunu gözden kaçırdım :)

walkman

Bugün çekim yaptığım birkaç data Karadağ ustam ve diğer arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Karadağ

Alıntı yapılan: walkman - 01 Haziran 2015, 00:17:05
Bugün çekim yaptığım birkaç data Karadağ ustam ve diğer arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Bu çekimler dedektör le mi manyetometre ile mi yapıldı ?

walkman

Alıntı yapılan: Karadağ - 01 Haziran 2015, 09:39:19
Alıntı yapılan: walkman - 01 Haziran 2015, 00:17:05

Bu çekimler dedektör le mi manyetometre ile mi yapıldı ?

Karadağ ustam dedektör ile yapıldı.

onur600

Görüntülerde her hangi bir algılama göremedim!!!
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

pro-TR

slm arkadaşlar şu dosyayı TE de açıp bir yorum yapmanızı rica ediyorum. tabletimde sorun var tam olarak ben göremiyorum, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk ederim

Linkback: Ynt: 3D çekim yarışması

Mustafa-

Selami ustam epeydir yoktun özledik seni.... ;)
demekki gerçekten arazi!deymişsin... ^-^
TE-Gradyometre cihazın hayırlı olsun...

pro-TR

saol mustafam benim makinam çok güzel, tabi yerine göre dedektör mantığından görmemek lazım bu cihazı yani herkes dedektör gibi 1 ve 0 gibi düşünüyor, oysa bir mezara bakmak veya bir lahit aramak veya tümülüs girişini bulmak için bitirim bir cihaz yani olmazsa olmazı bir defineciye bu cihaz, yalnız eleştiri olarak görülmezse ufak tefek sorunları var ama aşılabileceğine inanıyorum sadece zamana ihtiyacım var yorum yapmak için, umarım yanlış anlaşılmam

pro-TR

yaw demeyeyim dedim ama patlayacam haaa
biz bu cihazı tabletlerle arazide kullanıyoruz ya, tableti bilirsiniz mausesi felan yoktur çekimi bir inceleyeyim diyorum olmuyo tablette, masaüstüme programı kurdum rahat rahat çekimleri inceleyeyim diye blutoot bağlantısı istiyo serial istio, yaw hacı aramasız bir arayüz hazırlasanda serialsiz versen bize de çekimlerimize rahat rahat baksak dedene rahmet okusak olmaz mı
:D   :D   :D   :D   :D

EY FORUM AHALİSİ "PATRONA KARADAĞ" İSYANINI BAŞLATIYORUM, arkamdan gelin karlı çıkarsınız. site yönetimi bize masaüstü bilgisayarlarımızda kullanabileceğimiz aramasız ve serialsin "TE WIEVER" programı isteyruk,
desteklerinizi bekliyorum

treasurerman

Alıntı yapılan: pro-TR - 26 Temmuz 2015, 23:02:32
slm arkadaşlar şu dosyayı TE de açıp bir yorum yapmanızı rica ediyorum. tabletimde sorun var tam olarak ben göremiyorum, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk ederim

Ustam senın cekime ait görseller ben bişey bulamadım SAYGILAR ....

Mustafa-

Alıntı yapılan: pro-TR - 26 Temmuz 2015, 23:35:45
biz bu cihazı tabletlerle arazide kullanıyoruz ya, tableti bilirsiniz mausesi felan yoktur çekimi bir inceleyeyim diyorum olmuyo tablette, masaüstüme programı kurdum rahat rahat çekimleri inceleyeyim diye blutoot bağlantısı istiyo serial istio, yaw hacı aramasız bir arayüz hazırlasanda serialsiz versen bize de çekimlerimize rahat rahat baksak dedene rahmet okusak olmaz mı

EY FORUM AHALİSİ "PATRONA KARADAĞ" İSYANINI BAŞLATIYORUM, arkamdan gelin karlı çıkarsınız. site yönetimi bize masaüstü bilgisayarlarımızda kullanabileceğimiz aramasız ve serialsin "TE WIEVER" programı isteyruk,

aslında ufak bir arayüz hazırlar Karadağ ustamız...
freeware online forum kullanıcı adı ve şifresiyle oturum açıp çalışan mini data önizleme yazılımı...

treasurerman

Alıntı yapılan: pro-TR - 26 Temmuz 2015, 23:02:32

pro-TR

tşk ederim burda anlaşılan nedir? derinlik nasıl veya neye göre belirleniyor

walkman

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 27 Temmuz 2015, 00:44:28
Alıntı yapılan: pro-TR - 26 Temmuz 2015, 23:35:45

aslında ufak bir arayüz hazırlar Karadağ ustamız...
freeware online forum kullanıcı adı ve şifresiyle oturum açıp çalışan mini data önizleme yazılımı...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious