Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Dedektör Çeşitleri Kataloğu

Başlatan skynet, 04 Mayıs 2014, 14:45:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

skynet

Merhaba arkadaşlar.

Yapılmış olan, tasarlanan ve geliştirme aşamasında olan dedektörlerin modellerinin arşivimde bulunanlarını burada paylaşmaya çalışacağım.

Amacım yeni tasarım yapan veya değişik projeleri de denemek isteyen arkadaşlara bir katkıda bulunmak. Belki bunlar bir çok ustanın arşivinde vardır ama olmayanlara da ihtiyaç olur düşüncesiyle paylaşmak istedim.

İnşallah çalışmalarında her arkadaşa ve ustaya yardımcı olacak fikir verir.

vakit buldukça dosyaları eklemeye devam edeceğim.

Sağlıcakla.
Linkback: Dedektör Çeşitleri Kataloğu

skynet

skynet

skynet

skynet

skynet

skynet

skynet

skynet

walkman

skynet ustam çok teşekkürler. Emeğine sağlık

Karadağ

Merhaba,

Teşekkürler Skynet.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

jickata

Tesekkurler skynet,ellerine klavyene saglIk.
''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

andon80

skynet ustam bu kadar büyük bi arşiv i paylaşma cesareti gösterdiğin için ALLAH razı olsun .umarım bu şemalar birçok kişinin işine yarar.herkese kolaygelsin

skynet

Merhaba
İlgi gösteren tüm arkadaşlara dostlara bende teşekkür ederim. Mümkün oldukça paylaşımlara devam etmek istiyorum. Artık nasip kısmet kimlerin işine faydalı olursa.

Sağlıcakla.

ssforum

Sayın,Skynet usta
Değerli paylaşımların için teşekkürler.

matrix_88

paylaşım için sağolasın ustam bu dedektör şemalarının hepsi denendimi acaba en iyi verim alınan çalışmalarınız hangileri oldu bi açıklama  yaparmısınız ?

yusufii

paylaşımların için çok sağolasın ustam ALLAH gönlüne göre versin
BİLDİĞİM TEK ŞEY HİÇ BİRŞEY BİLMEDİĞİM

skynet

Alıntı yapılan: matrix_88 - 04 Mayıs 2014, 19:10:53
paylaşım için sağolasın ustam bu dedektör şemalarının hepsi denendimi acaba en iyi verim alınan çalışmalarınız hangileri oldu bi açıklama  yaparmısınız ?

Merhaba

İlgin için teşekkür ederim. Bu paylaştıklarımın veya paylaşmaya devam edeceklerimin tamamını denemek sanırım çok boş vakte gereksinim duyardı. Ayrıca bolca banknota da :)

Ben stabilitesini yapılabilirliğini ve yapıpda kullanıp gerçekten memnun kalınan cihazları daha çok tercih ediyorum. Bu cihazların içinden de esinlenerek kendimce bir proje çabasındayım. Üst düzey bir elektronik uzmanı değilim sadece mantık yürüterek kendi halinde denemeler yapmaktayım.

Bu paylaşmış olduğum projeler veya piyasada yapılabilen cihazlar sadece ustalara fikir vermesi ve mümkün olursa yeni bakış açıları oluşturması içindir.

Benim sabit şu an kullandığım ve açıkçası bana cevap veren tek cihazım sağolsun Hüseyin ustanın DP3S'i dir. Daldan dala gezmeye pek niyetim yok. Daha iyileri vardır veya yoktur bu çok önemli değil benim için. Cihazın benim isteklerime cevap vermesi bana kafii geliyor.

Sağlıcakla.

skynet

skynet

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious