Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

İşlemcılı Pulse Dedektör Devresi

Başlatan İspanyol, 16 Mart 2014, 18:18:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kripto55

Ne qed ne vlf nede baska bisey delta pulse 3s dir. Delta pulse 3s ile yapti onur usta bu testi 3s nanoda olabilir cunku frekans band genisligi sanki artmis gibi geldi
Linkback: Ynt: İşlemcılı Pulse Dedektör Devresi

serkan2727

bu  devreyi  yaptıracam  bakalım

kripto55

Az vakti var daha bu devrenin adi 3s nano teknoloji ekibi urunudur. Baska biryerde aramayin .

serkan2727

qed  yi  2000tl  ye  yaptırıyom  degermiki

onur600

Alıntı yapılan: serkan2727 - 16 Eylül 2014, 15:05:36
Vallla ben kim nasıl yapar kaça yapar bilemiyorum.Orjinalmidir,orjinal adı altında kendi kopyasımıdır malesef bilemem.
Ancak şunu söylemek mümkün;
qed le sadece tek tek toplarsınız videoda gördüğünüz cihazla bir seçenekle hem yüzey tek,hemde derin toplu arama yaparsınız...Ayrıcada 3d ilede kullanırsınız.Yani baya bir siklet farkı ortaya çıkar.
Ama ucuz tek,tek cihazı düşünülebilir...

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

serkan2727

qed   yazılar  türkçemidir  100den  fazla  ıdx  yapdırdım qde  yi  yapacak  kişiye  500  tl  den   yapıyor ıdx  çok  fazla  alıyor ama  çarem  yok  malesef

Karadağ

qed diye size vlf göndermesinler:) Daha önce minelab gpx5000 diye aynı kutuya vlf koyup satanı gördüm.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

onur600

Alıntı yapılan: serkan2727 - 16 Eylül 2014, 15:46:06
qed   yazılar  türkçemidir  100den  fazla  ıdx  yapdırdım qde  yi  yapacak  kişiye  500  tl  den   yapıyor ıdx  çok  fazla  alıyor ama  çarem  yok  malesef

qed in türkçe olma ihtimali yok.Yurt dışı kaynaklı cihazların %99 u ingilizce,almanca...gider.
Eğer türkçe ise ya özel yapılmadır ki bunla büyük firmalar uğraşmaz,yada birisi Türkiye de yazılım çakıyodur yeniden...

Hepimiz tercihimizde özgürüz tabi.Nere hesabımıza gelirsen oradan cihaz alacağız.Veya yapacağız...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

serkan2727

onur  usta  senin  videoyu  sordum  ben  hangi  devre

serci78

videoda kullandığınız bobinin resmini çekermisiniz  videoda gözükmüyor

keçelerli

Alıntı yapılan: serkan2727 - 16 Eylül 2014, 15:05:36
Yaptir begenmezsen ben alirim senden aldigin paraya ama qed mi onuda bilmek lazim
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

serkan2727

qed  yi  yapmaya  başladı  bakalım  videosunu  çekerim-ama  şunuda  dedi  delta  pulse 3s  10 katı  daha  iyi adc falan  var  onda   pek  anlamadım ama adc  nedir-  delta pulse  3s  lorens  gibiymiş

onur600

Alıntı yapılan: serci78 - 16 Eylül 2014, 23:11:31
videoda kullandığınız bobinin resmini çekermisiniz  videoda gözükmüyor
Bobin klasik pulse bobin 13cm çaplı 0.60mm tel den sarılı.Yani farklı bişey değil.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

YILDIRAY

Abi lorenz gibi olacagini zannetmiyorum o kadar da degil cunku lorenz ve kysikoz ile deneme yaptim

Karadağ

Arkadaşlar Onur testi dp3s ile yaptı :) Nano ile inşallah nugget konusuda da en öne yerleşeceğiz.

Saygılar

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

YILDIRAY

Alıntı yapılan: YILDIRAY - 17 Eylül 2014, 19:02:49
Abi lorenz gibi olacagini zannetmiyorum o kadar da degil cunku lorenz ve kysikoz ile deneme yaptim
Alıntı yapılan: YILDIRAY - 17 Eylül 2014, 19:02:49
. onlar gibi 3s sapıtmıyor ayrıca arazide çok stabil 3s makinenin çalışıp çalışmadığını unutuyorsun. piyasadaki en iyi makine şuan için 3s dir.

onur600

Merhaba arkadaşlar Karadağ ustamızın da belirttiği gibi testler 3s le yapıldı.
Sizlerden ricam dedektör aleminde yayınlanan videoları yükleyin biz onları geçelim bu konuda aklınızda tereddüt olmasın;)

Şunuda belirteyim ismi geçen cihazların bir coğunu normal bir vatandaş kullanamıyor.Özellikle lornz çok tecrübe isteyenn bir cihazdır.
Ve paylaşım sitelerinde yayınlanan bir çok cihazın elde ettiği başarıyı kkendi testtlerinizde yakalayamazsınız...
Kimse sözlerimi yanlış anlamasın.Bizimde aşmamız gereken bazı sorunlar var.Ama sazın telini bulan bu ekip,daha nice başarılara imza atacaktır...
Saygılar.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

kripto55

Dünyanın 4 bir tarafından türkiyeye dedektör geliyor. Bu gelen dedektörler bir çok kişiye satılıyor ve kullananlar nemi buluyor çoğunlukla hüsran. Yıllarca alman teknolojisi şu teknoloji vs. gibi yalanlarla bir çok cihaz satıldı. Neden se bu cihazlar türkiyenin coğrafi konumunu görünce susturalamaz yada kitle halinde mineral tortuları çıkarttırdı millete. En son bakın garret kullandım avrupa toprakları gibi saf toprakda 1 numara 50 cm kadar iniyor tek parada ama mineral ve fosil kalıntılı harman toprakda 10 cm düşüyor kullanılamaz hale geliyor. Dp3s cihazı türkiye şartlarına göre yapılmış stabil bir cihazdır. Ben şahsen otların üzerinde arama yaparken ekin biçer gibi kullanıyorum cihazı gıkk demiyor. Yani dp3s kıymetini bilin asla eli boş çevirmez dilinden anladımı oyuzdende milyarlarca liraya aynı performansda cihazlara vermeye şahsen gerek duymuyorum..

keçelerli

Biz mercimek tanesi gibi ariyoruz bit obol 0 ile 2.5 gr arasi 3s seri cihaz değil ve tatmin etmiyor denemedikmi saniyorsun 3s keyif için  olur ama yüzünü guldurmez. Bugüne kadar ne buldunda çok iyi diyorsun millet biliyor neyin ne olduğunu  sen devam et yine bildiğin yoldan.millet bosunami minelab gpx serisi aliyor yada XP goldmax power  bi araba parasi verip .sana 4500 ile 3s bi test videosu çekerim agzin acik kalir kiracak yer ararsin  3 s yi 
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

Karadağ

Alıntı yapılan: keçelerli - 18 Eylül 2014, 10:38:13
Biz mercimek tanesi gibi ariyoruz bit obol 0 ile 2.5 gr arasi 3s seri cihaz değil ve tatmin etmiyor denemedikmi saniyorsun 3s keyif için  olur ama yüzünü guldurmez. Bugüne kadar ne buldunda çok iyi diyorsun millet biliyor neyin ne olduğunu  sen devam et yine bildiğin yoldan.millet bosunami minelab gpx serisi aliyor yada XP goldmax power  bi araba parasi verip .sana 4500 ile 3s bi test videosu çekerim agzin acik kalir kirarsin 3 s yi 

:) Kızma tamam dünyanın en iyisi minelab:) Sinirlenmeyin bu kadar :)

3s zaten tek para yada nugget cihazı değilki kıyasyacaksınız. Kamyonla taksiyi otobanda yarıştırmaya benzer bu. Ozaman bizde kamyonla taksiyi dağda yük çekmede yarıştıralım? O zaman taksi kötü araç mı diyeceğiz? Ürünler amacına göre kullanıldığında işe yarar. Kamyon yük çeker taksi hızlı gider. Bilmem anlatabildim mi?

Burada biz elimizdekini değerlendirelim diye uğraşıyoruz. Bir nevi kendi yağımızda pişelim diye uğraşıyoruz. Yoksa minelab da forumda şema yayınlıyor bizim mi haberimiz yok? DP3s şu hali ile tek para cihazı da değildir tek para için de tasarladığım bir ürün değildir. Ben DP3s i büyük metal için ve derin arama için tasarladım. Bu sınıfta da şu anda en iyi ürünlerden biridir. Fiyat/performsta açık ara en iyi üründür. Bu nedenle zaten ne minelaba nede selefi bir ürüne rakip yada kıyas kabul eden bir ürün değildir. Lorenz deseniz kıyaslanır ama minelab ile kıyaslanmaz. Onur bir video çekti. Anladığınız üzere bu video aslında bu işin çok da zor olmadığını, 3s in bile hali hazırda baya baya iş görebileceğini gösterdi. İnşallah yakında nano ile milleti bi araba parasından kurtatacağız. Biz burada ulaşılamayanı ulaşılır hale getirmeye çalışıyoruz.

Saygılar

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious