Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

hazneli alantarama

Başlatan zeus_gs, 29 Kasım 2013, 22:52:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeus_gs

arkadaşlar kullanan varmıdır nasıl alantaramadır.

Linkback: hazneli alantarama

phanes

Kendine yapılmasını istemediğin şeyi, başkasına yapma!

Karadağ

Konusu geçti ve alaya alındı ;)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Puhu

bu ne ikidir aynı alet...

reklamını yapıyorlar bunun...

kayzer1915

ben böyle adamlara çok fena küfür ediyorum  inanmayın böle sahtekarlara

umumutsuz

ayrımlı olanıvar  gladyötör markası alan kullanan bifikri olanvarmı bana pek inandırıcı gelmedi

hatredlife

Alıntı yapılan: umumutsuz - 11 Ocak 2014, 16:29:23
ayrımlı olanıvar  gladyötör markası alan kullanan bifikri olanvarmı bana pek inandırıcı gelmedi
Sen bi delta yap bak rahatına boşver bunları :)

umumutsuz

alantarama kullananvarmı fikir verebilecek yardımcı olacak :'(

Karadağ

Alıntı yapılan: umumutsuz - 11 Ocak 2014, 19:18:20
alantarama kullananvarmı fikir verebilecek yardımcı olacak :'(

Yukarıda da mesajda bahsetmiştim. Konusu geçti ve alaya alındı.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

umumutsuz

alantarama alacagım tavsiyesi olan arkadaşvarmı

onur600

Umumutsuz ustam daha umumutsuz olmak istemiyorsan bu işe hiç girme bence. Yukarda gereken açıklama yapılmış zaten.
Ama illada alacağım diyorsan tavsiye edebileceğim cihaz var.Kendim testlerini bitereyim birlikte yorumlarız.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

umumutsuz

Mustafa-

janjanlı ambalaj tasarımı  benden :P

onur600

Test yapıyoruz sadece realitesi hakkında.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

umumutsuz

yokmu alantarama kullanan fikriolan :-[

elyapimi

Alıntı yapılan: umumutsuz - 12 Ocak 2014, 22:16:07
yokmu alantarama kullanan fikriolan :-[
merhaba arkadaşım.lsrarla aynı şeyi soruyorsun.amacın gerçekten fikir almak ise bu konuda sana şöyle bir yardımım olacak.ben gerçekten bu gûne kadar yapılmış olan o pahalı pro amerikan mallarıda dahil
Hazneli ve çiftli dörtlû borular da dahil pro ve elyapımı bir çok alan tarama kullandım.bunların bir kısmı bir yere sakladığın altın bir yûzûğû yûzlerce metre uzaktan bulabiliyor.lakin gerçek arazide bu aletlerin performansı sıfırdan öteye geçemiyor.her hangi bir hayıt veya zeytin çomağı veya bir sarkaç hatta cebindeki tesbih bu aletlerden daha iyi sonuç verecektir.sonuçta ben cinlerle bizzat görûşmekte dahil yukarda yazdığım her tûrlû yöntemi kullandım.sonuçmu ? Koskocaman bir sıfır.kısacası beş santimden dahi gören bir dedektörle daha iyi sonuç alırsınız.benim lafım bu kadar.çöpe atacak paran varsa  da senin bileceğin iş.

umumutsuz

fikrin için teşekkür ederim dedektör kullandım çivi gazoz kapagı toplamaktanbıktım :-[  belki alan tarama işyapardiye düşünmüştüm

hatredlife

Umutsuz kardeşim hiç bir dedektörde ayrıma güvenmiceksin topraktaki etkenler yanılmasına sebep olur sadece sana fikir verir bu iş dedektör almakla bitmiyor malesef definecilik bilgin olması lazım arama yaptığın yer hakkında bilgi sahibi olman lazım yerleşim yerimi öyükmü vs ne varsa tarih bilgisi olması lazım etraftaki taşların üzerinde semboller varmı onları incelemen lazım bizim milletimiz bu konuda bilgisiz dedektör istiyor ekranda altın yazıcakmış daha geçen gün bana böyle bir soru geldi bnm dp2 yi gösterdm ekranda altın yazıyormu diyor arkadaş dedim altın yazıpta kazdıktan sonra altın çıkan bir makina varsa söyle ben alıcam diye en iyi dedektör kendi kullanabildiğin mineralden en az etkilenen dedektördür ayrım işi sakat iş saygılar.

umumutsuz

çok güzelsöglüyosun düşünceleringüzel ama temizve oynanmamış bölgekalmadı bizinsan ırkı geçtiğimizyeri tahripedip öglegeçiyoruz malesef

hatredlife

Haklısın dostum ama alan tarama falan boş iş bende gördüm havada işe yarıyor ama arazide bir şey bulanı görmedim illede istersen bir şey diyemem reklama girmesin ama -_- varmış sitesi falan bi iki kere girdim normal çubuklar gibi değilmiş farklı bi formulmüş işe yarıyomuş falan diyolar gerçi ben genede inanmıyorum ama istersen bi incele kendisi gördüğüm kadarıyla elektronik konusundada bilgili sana dedektörde tavsiye edebilir saygılar.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious