Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Digital Camera ile Objeler

Başlatan humhum, 17 Şubat 2013, 04:35:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

humhum

Alıntı yapılan: class - 24 Şubat 2013, 18:08:10
s.a
bu kamerayla arama usulunu yakın akrabamdan duymustum.sacma demiştim.geciştirmiştim.adam elinde bilgiğimiz bir kamerayla arama yapıyormus diyordu.verilen linkleri inceleyınce detaylı bir arastırma yapmak gerekiyor.denemek te fayda var.Eş dosta sormak lazım dslr ozelliği olan kamera tiplerinden.
mantıklı geliyor.altının belli bir ısıdan sonra yaydıgı sua gazından bahsedilir durulur.araziyi bu tip kamerayla gozlemlemek lazım.

''sua gazından bahsedilir''      SUA  gazını biraz açıklayabilirmisin?

Saygılar.
Linkback: Ynt: Digital Camera ile Objeler

class

s.a
sua gazı altının toprak altında uzun bir zamandan sonra,sıcaklığın etkisiyle meydana cıkardığı gaza sua gazı diyorlardı yanılmıyorsam.hatam varsa arkadaslar duzeltsin.yalnız aklıma takılan altın gaz tepkimesine girerse erime meydana gelir ama altın toprakta erimeyen metal guruplarında.yayınlanan videoyu gorunce belli bir sıcaklıktan sonra kamerada yansımalrı gorunce aklıma sua gazı geldi.diyorum acep bu renk yansıması bu gaz la ilişkilimidir.

akrabayla konustum yemin içiyor adamın elinde kamerayla araziye bakıp duruyormus altın aramak için.bana bunu gecen yıllarda anlatırdı gulerdim.videoyu gorunce tereddutlerim arttı.dslr tipi mercekli kamera bulursam deneyecem. filtreleme kısmını eski disketlerin içinde olan yuvarlak kısmını kullanacam.bakalım.nasip

humhum

Alıntı yapılan: class - 26 Şubat 2013, 22:44:16
s.a
sua gazı altının toprak altında uzun bir zamandan sonra,sıcaklığın etkisiyle meydana cıkardığı gaza sua gazı diyorlardı yanılmıyorsam.hatam varsa arkadaslar duzeltsin.yalnız aklıma takılan altın gaz tepkimesine girerse erime meydana gelir ama altın toprakta erimeyen metal guruplarında.yayınlanan videoyu gorunce belli bir sıcaklıktan sonra kamerada yansımalrı gorunce aklıma sua gazı geldi.diyorum acep bu renk yansıması bu gaz la ilişkilimidir.

akrabayla konustum yemin içiyor adamın elinde kamerayla araziye bakıp duruyormus altın aramak için.bana bunu gecen yıllarda anlatırdı gulerdim.videoyu gorunce tereddutlerim arttı.dslr tipi mercekli kamera bulursam deneyecem. filtreleme kısmını eski disketlerin içinde olan yuvarlak kısmını kullanacam.bakalım.nasip

Deneme  Sonucunu paylaşırsan memnun olurum , birde şu bahsettiğin  Video'yu burada paylaşabilirmisin.
Saygılar.

class

ilk sayfadaki walkman ustanın yayınladığı video demek istemiştim.

humhum

Alıntı yapılan: class - 28 Şubat 2013, 21:31:05
ilk sayfadaki walkman ustanın yayınladığı video demek istemiştim.

Tamam  Class usta o Video yu çok önceden bildiğim için tekrar seyretmemiştim.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious