Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

DENEMELERIM

Başlatan pro-TR, 27 Kasım 2012, 14:15:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

acemi-usta

bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

pro-TR

arkadaşlar şimdi baran1 devresinden yola çıkarak mesafesi daha iyi hale getirip bir devre tasarlıyorum. açık şemayı çizip buraya ekleyeceğim. peşinden kartı bir arkadaşın çizmesinden sonra adım adım devrenin yapımına gececeğiz. tamam mı?
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

acemi-usta

Alıntı yapılan: pro-TR - 19 Şubat 2015, 00:19:32
arkadaşlar şimdi baran1 devresinden yola çıkarak mesafesi daha iyi hale getirip bir devre tasarlıyorum. açık şemayı çizip buraya ekleyeceğim. peşinden kartı bir arkadaşın çizmesinden sonra adım adım devrenin yapımına gececeğiz. tamam mı?
tmmdır  usta
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

wtrk

Alıntı yapılan: pro-TR - 19 Şubat 2015, 01:15:33
evet arkadaşlar tam açık şemayı veriyorum, hem resim hemde isis dosyası olarak..
şemayı daha sonra parça parça kısımlara ayırıp incelemesini yapacağız. gerekirse üzerinde tartışacağız. ben orj. şemaya mümkün olduğunca sadık kaldım. sadece araya bir eklenti yaptım. sample-hold eklentisi, vakti gelince ne işe yarar? devreye katkısı nedir? üzerinde tartışırız. baran1 yapanların birde bunu denemesini istiyorum. eklentinin maliyeti 5tl ancadır. herneyse....
sorusu olan veya önerisi olan varsa söylesin, kart çizildikten sonra eklenti yapılması olmayacaktır.

yalnız bir arkadaşın kartı çizmesi lazım.

Ustam benim yaşadığım yerde elektronik devre elemanları zor bulunuyor, bunları sipariş veriyorum elime gelmesi yaklaşık 3 gün sürüyor..
Sizden ricam malzeme listesini çıkardıktan sonra 3-4 gün için de tasarıma başlamamız yönünde olacak.
NoBodY CaN StoP Me.!!!

mc_307

Mustafa ustam ne zman hazir selami ustanın devresi
"Yavaş yavaş ölüyoruz" dedi kaplumbağa.
"Haklısın, ne uzun bir gün" dedi kelebek.

Mustafa-

devre hazır sadece Selami ustanın yazılımı hazırlaması kaldı...

mc_307

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 21 Şubat 2015, 15:22:59
devre hazır sadece Selami ustanın yazılımı hazırlaması kaldı...
Ustam peki pcb sini vercekmisiniz simdi. Hemen basayım diyorum :)
Hatta o ekran takılacak yandaki pcbyi ayri verirseniz güzel olur. 20 cm den fazla oluyor öyle 10x20 plakete sığmıyor. Pcb baskının yanlarında boşluk olmayınca plaket basarken sorun oluyor

acemi-usta

pcb  yi merak etmeye başladım nasıl bi şey  O0

Mustafa-

92. mesajdaki pcb yi yapabilirsiniz her.gi bir sıkıntısı yok...
Selami ustanın bahsettiği değişiklikler uygulanmıştır...

http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=4620.msg68083#msg68083

mesaj ekine a4 kağıta ortalanmış pcb yi ekliyorum...

mc_307

Alıntı yapılan: acemi-usta - 21 Şubat 2015, 20:37:53
pcb  yi merak etmeye başladım nasıl bi şey  O0
hiç sorma ustam, bu devre için umutlarım büyük. tüm dökümanların açık olması muhtemel gibi. dijital olup herşeyini evde yapabileceğimiz bir devre olacak sanırım. pcb paylaşılsa hemen basıma geçecem o kadar yani

mc_307

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 21 Şubat 2015, 20:49:47
92. mesajdaki pcb yi yapabilirsiniz her.gi bir sıkıntısı yok...
Selami ustanın bahsettiği değişiklikler uygulanmıştır...

http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=4620.msg68083#msg68083

mesaj ekine a4 kağıta ortalanmış pcb yi ekliyorum...
ustam selami ustanın bahsettiği volume kontrol ve bir iki şeyden bahsediyor. o mesajdakine yanlış demişti yalnız.
birde o iki parça plaket arasını 3-4 cm ayırabilirmiyiz. 2 parça halinde pcb yapcam
mustafa ustam şimdi önceki ile karşılaştırdım aynı hep, selami ustanın dediği değişikliği anlayamadım ben

mc_307

kaşıkları çatalları masaya vurmaya başlayalım mı :D

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious