Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

SMW TOPRAK DENEMELERİ

Başlatan Dekamon, 01 Kasım 2012, 18:42:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

walkman

ne demek katkım oldu ise ne mutlu bana. ;)
Bu çizimde benden konuya katkı olsun
Linkback: Ynt: SMW TOPRAK DENEMELERİ

machete

bu devredeki bobin değerleri için bana yardım edermisiniz Rx veTx ,bunun malzemelerini sipariş verip yapımına başlamak niyetindeyim...

matrix_88

Alıntı yapılan: walkman - 24 Eylül 2013, 23:33:30
ne demek katkım oldu ise ne mutlu bana. ;)
Bu çizimde benden konuya katkı olsun

paylaşım için teşekkürler ustam

ta3chv

walkman yayınladığın resimin baskı devresi varmı onuda gönderirsen seviniriz
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.

vlf

vlf

68nf( 22nf)   27 k  (5k)

vlf

10 kuruş hava testinde 30 cm  ye ayarlayin  1tl 50 cm de ideal ....555 versiyonu  modifiyesiz ve  ilavesiz budur ....orjinal  haliyle hava  testi..... 32 lik baslikla   40 lik baslikla 60 cm  bir tl  toprak alti guncel 1tl  37-40 cm  eski  1 tl  oksitlenmis haliyle 55 cm dir

walkman

vlf ustam smw 2 de 555 den farklı olarak frekans ve bias trimpotları eklemiş.Bunların değerleri ne olacak acaba?

walkman

Benim smw555 den iki resim ekleyeyim de konu şenlensin bari

walkman

Elim bu aralar dolu işleri yetiştirmeye çalışıyorum.Bu arada yine kendi çizimim SMW-2

vlf

smw 2 2007 vers. hep ful var  tam sema

makintel

Walkman Ustam, daha iyisi zaten olamaz;  hele o  montajı yapılmış olan bi bambaşka...  teşekkürler, elinize sağlık... kalın sağlıcakla...
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

walkman

Alıntı yapılan: makintel - 29 Eylül 2013, 00:54:30
Walkman Ustam, daha iyisi zaten olamaz;  hele o  montajı yapılmış olan bi bambaşka...  teşekkürler, elinize sağlık... kalın sağlıcakla...

Teşekkürler makintel ustam.Size de bu şekilde göndermeye çalışacağım.Saygılar

machete

walkman ustam V2 dosyalarını nereden bulabilirim?güzel devre emeğinize sağlık....

kaptan

slm.walkman ve vlf usta çizim montaj tasarım hepside kusursuz daha iyisi olamaz elinize emeyinize sağlık saygılar
hayır da şer de ALLAH tandır

vlf

smw2 guzel bi video larla  senlendirmek lazim .. ^-^

ta3chv

smw 2  nin pdf dosyası varsa  göndermeniz mümkünmü
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.

vlf

treshol  sesi guzel  gmax 2 benzeri fakat ufak bir kac mudahale ister   .....1kondansatorle  norma  smw  yada trshollu smw 

vlf

Alıntı yapılan: ta3chv - 29 Eylül 2013, 14:25:43
pdf  olarak sadece 2007  dokumalari var   ustam  smw 3 ve smw 2acik semayi karsilastir  ufak tefek  degisiklik yapabilirsin  smw 2 de calisiyor max yeri(  tesero lobo ) daki gibi  10 nf  yi  istedigin gibi  ses katinda 4.7 takarsan norma ses 10 nf  takarsan  trshol sesi yani kulagin duyabilece frekansa ta calisiyor swic le  2 secenekli smw hepsi bu kadar  ...saglilar ....

vlf

Alıntı yapılan: vlf - 30 Eylül 2013, 00:00:05
Alıntı yapılan: ta3chv - 29 Eylül 2013, 14:25:43
pdf  olarak sadece 2007  dokumalari var   ustam  smw 3 ve smw 2acik semayi karsilastir  ufak tefek  degisiklik yapabilirsin  smw 2 de calisiyor max yeri(  tesero lobo ) daki gibi  10 nf  yi  istedigin gibi  ses katinda 4.7 takarsan norma ses 10 nf  takarsan  trshol sesi yani kulagin duyabilece frekansa ta calisiyor swic le  2 secenekli smw hepsi bu kadar  ...saygilar..

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious