Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

T/R LOCARATÖR

Başlatan kawizen, 14 Nisan 2012, 11:16:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mehmed Kurusiuleyman

Alıntı yapılan: Mehmed Kurusiuleyman - 19 Mart 2013, 22:06:12
Alıntı yapılan: Mehmed Kurusiuleyman - 19 Mart 2013, 22:04:02
Alıntı yapılan: YILDIRAY - 17 Mart 2013, 21:59:10
s.a mehmet vakti çok ve bu işi kendine hoby yapan arkadaşlar var en azından elinde döküman ve bilgin varsa paylaşırsan birileri mutlaka yapacaktır. saygılar
Merhaba ! Yillardir once benim dayim boyle bir makine uretmeyi basarmisti ... Cok interesan bir detector tasarlamisti , ki tumu bir diplomatik bavula toplaniyordu ... Deneyim yaptik , hakikaten cok derine calisiyordu . Fakat , dayimi rahmet eylesin ( kanserden rahmete kaldi , yillar once) , o sirada onun yaptigi detector yok oldu ( kayloldu) , tamamen ... Onun dostlarindan hangi biri onu elde etti , dusunuyorum ... Burada Wite`s 808 serisinden bazi bilgileri paylasabilirim.

Linkback: Ynt: T/R LOCARATÖR

Mehmed Kurusiuleyman

Alıntı yapılan: Mehmed Kurusiuleyman - 19 Mart 2013, 22:09:09
Alıntı yapılan: Mehmed Kurusiuleyman - 19 Mart 2013, 22:06:12
s.a mehmet vakti çok ve bu işi kendine hoby yapan arkadaşlar var en azından elinde döküman ve bilgin varsa paylaşırsan birileri mutlaka yapacaktır. saygılar
Merhaba ! Yillardir once benim dayim boyle bir makine uretmeyi basarmisti ... Cok interesan bir detector tasarlamisti , ki tumu bir diplomatik bavula toplaniyordu ... Deneyim yaptik , hakikaten cok derine calisiyordu . Fakat , dayimi rahmet eylesin ( kanserden rahmete kaldi , yillar once) , o sirada onun yaptigi detector yok oldu ( kayloldu) , tamamen ... Onun dostlarindan hangi biri onu elde etti , dusunuyorum ... Burada Wite`s 808 serisinden bazi bilgileri paylasabilirim.
Kimileri tekrarlaniyor , saniyorum , ama hata olmustur . Ozur dilerim , redakte etmeye vaktim yok .

Mehmed Kurusiuleyman

Merhaba ! Yillardir once benim dayim boyle bir makine uretmeyi basarmisti ... Cok interesan bir detector tasarlamisti , ki tumu bir diplomatik bavula toplaniyordu ... Deneyim yaptik , hakikaten cok derine calisiyordu . Fakat , dayimi rahmet eylesin ( kanserden rahmete kaldi , yillar once) , o sirada onun yaptigi detector yok oldu ( kayboldu) , tamamen ... Onun dostlarindan hangi biri onu elde etti , dusunuyorum ... Burada Wite`s 808 serisinden bazi bilgileri paylasabilirim.

Mehmed Kurusiuleyman

Alıntı yapılan: Mehmed Kurusiuleyman - 19 Mart 2013, 22:28:51
Merhaba ! Yillardir once benim dayim boyle bir makine uretmeyi basarmisti ... Cok interesan bir detector tasarlamisti , ki tumu bir diplomatik bavula toplaniyordu ... Deneyim yaptik , hakikaten cok derine calisiyordu . Fakat , dayimi rahmet eylesin ( kanserden rahmete kaldi , yillar once) , o sirada onun yaptigi detector yok oldu ( kayboldu) , tamamen ... Onun dostlarindan hangi biri onu elde etti , dusunuyorum ... Burada Wite`s 808 serisinden bazi bilgileri paylasabilirim.
Bu forumun sayfalarini yeni acanlara ve TR detectorler icin bilgi arayanlara umarim bir yardimim dokunmustur . Iyi calismalar ve basarilar dilerim !

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious