Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Usb CNC Projesi

Başlatan dimboz, 01 Şubat 2012, 14:12:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dimboz

S.a arkadaşlar ben ekteki usb controllu cnc devresi buldum bi incelenmesi gerek işlevselliği hakkında bi fikrim yok ama değerli ustalar bi incelerse gerçekleştirmesi çok kolay duruyor. Tüm dosyaları ekte mevcut ayrıca pc için yazılımıda var.

https://rapidshare.com/files/1250999335/USB_Cnc_Projesi.rar
Linkback: Usb CNC Projesi
!!__Nefis üç köşeli dikendir, ne türlü koysan batar.__!!

dimboz

Değerli arkadaş bana bu paylaştığım gibi usb bi devre gerekiyor laptobumun lpt portu olmadığı için elinde bu şekilde bi dokuman olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. herkeze iyi çalışmalar.

zerog26

sayin dimboz proje cok guzel hosumada gitti.. tek sorun buna metal yani mekanik aksagini uydurmak ayriva motorlari surmek icin motor surucu devresi eklenmesi gerekli ........

dimboz

merhaba elimde 3 5 20 a sürücü devreleri var yapmayı düşünen arkadaş olursa buradan onlarıda paylaşabilirim. mekanik kısımın zor olduğu konusunda çok haklısın

leo46

Alıntı yapılan: dimboz - 03 Şubat 2012, 10:13:43
merhaba elimde 3 5 20 a sürücü devreleri var yapmayı düşünen arkadaş olursa buradan onlarıda paylaşabilirim. mekanik kısımın zor olduğu konusunda çok haklısın

cnc ile ilgili bir projem var gonderırsen bir inceleylım belkı işimize yarar

dimboz

Tammdır leo usta en kısa zamanda arşivden bulup paylaşıyorum.

dimboz

dimboz

S.a usta bi sonuç alabildinmi bizide haberdar et.

dimboz

s.a usta varmı bi gelişme ?

değmenci

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious