Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Delta Pulse ve türevleri için Ayrım Devresi

Başlatan Karadağ, 30 Ocak 2012, 00:27:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

spedkadir

selam ustalar.  200  hak dolmuş.  arkadaşa  rica  ettim yeniden hex yükledik.  eve geldim denedim yine aynı mesajı  veriyor deneme  hakkı  dolmuş  diyor.  büyük  bir  ihtimalle  yükleyemedik. ama devrede  her.gi  bir  sıkıntı  olabilirmi  resetliyor  olabilirmi?

Linkback: Ynt: Delta Pulse ve türevleri için Ayrım Devresi

UNIQUE - TA5DF

yeni hex i denediniz mi. aynı sorun daha önce de yaşanmıştı. ilk mesajda yeni hex var. onu deneyip sonucu yazar mısınız.
TA5DF

deep max

S.A ustalar rica etsem birinde calisan hex dosyasi varsa buraya yukleyebilir mi? Ilk sayfada ki hex dosyasi kullanim suresi dolmustur diyo.

SEDAT42

ilk  sayfadaki  yenilendi  çalışıyor
Alıntı yapılan: deep max - 01 Mart 2012, 16:26:14
S.A ustalar rica etsem birinde calisan hex dosyasi varsa buraya yukleyebilir mi? Ilk sayfada ki hex dosyasi kullanim suresi dolmustur diyo.

deep max

ilk sayfadaki hexi yukleyince sure dolmus diyo hocam, nasil bir seydir bilemem ???

a.samet

ilk sayfadaki hex dosyasında bir hata vardı ama sonradan düzelttiler tekrar indirip yüklemeyi deneyin. eğer yinede olmazsa karadağdan ful sürümlü pic isteyin ücretsiz gönderiyor gerçi bende istedim malzeme gelmesini bekliyormuş sanırım birkaç güne gönderir

SEDAT42

Arkadaşlar pil ayarı yaaprken 12  volt  olmuyor  en  fazla  P  2.4  gibi kalıyor  neden acaba

SAMIFATHI

SAMIFATHI

SEDAT42

22 k  direnç bir  ucunda  12.05 volt  diğer  ucunda 0.075 volt pic  2  nolu uçta  0.5  volt  bir  gerilim var  ama lcd  de görünecek 12  vol değil  2.4   gibi  görünüyor  yardım help

a.samet

eğer devreyi ana devreye bağlamadı iseniz pil gerilimini ölçmüyor eğer bağladı iseniz ve barlarda oynamıyorsa ana devrenizde sorun vardır

Karadağ

Alıntı yapılan: SAMIFATHI - 01 Mart 2012, 22:28:39
hi
karadag where is your promise

Hi,

I am sorry but I am very busy. I am going out of city nowadays frequently. I can enter the site for a few minutes for control. I will attached as soon as possible.

Best regards
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

SEDAT42

Alıntı yapılan: a.samet - 01 Mart 2012, 23:51:30
eğer devreyi ana devreye bağlamadı iseniz pil gerilimini ölçmüyor eğer bağladı iseniz ve barlarda oynamıyorsa ana devrenizde sorun vardır
[/quote
,
ustam  ana  devre  algılaması çok iyi  sorun yok.  barlar  hareket  ediyor.

Karadağ

Merhaba,

Arkadaş doğru söylemiş. Algılama iyi olabilir ama 4538 lerden d3 olanı arızalı olabilir. Bu benimde birçok defa başıma geldi. Öncelikle barların ilerleme durumunu kontrol edin. Eğer ilerlemiyorsa ana devre olabilir ama kesin ana devre demek tabiki tam olarak doğru değildir.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

SEDAT42

4538leri  değiştirdim aynı  ama  ilk anda  10  volt  okodum sonra  3.3  volta  indi  en fazla  3.3  volt  oluyor.barlar  ilerliyordüşüyor

deep max

Sedat 42 usta sen hangi hexi yukledin buraya yukleyebilirmisin, ilk sayfadakini yukledim dolu diyo :(

SEDAT42

ilk  sayfayı  indirdim yükledim ..  hexin tarihi.14.02.2012  olacak bak

canbay

Alıntı yapılan: SEDAT42 - 02 Mart 2012, 00:57:29
4538leri  değiştirdim aynı  ama  ilk anda  10  volt  okodum sonra  3.3  volta  indi  en fazla  3.3  volt  oluyor.barlar  ilerliyordüşüyor

merhaba
22k nın pot.a bağlı ayağında 12v u görüyorsanız ama ekrana aktaramıyorsanız pot bozuk olabilir..

SAMIFATHI

hi
what difference between p: 12 (dp2 original) and p: 6

spedkadir

gain potumu o  dediğiniz

Alıntı yapılan: canbay - 02 Mart 2012, 19:55:26
Alıntı yapılan: SEDAT42 - 02 Mart 2012, 00:57:29

merhaba
22k nın pot.a bağlı ayağında 12v u görüyorsanız ama ekrana aktaramıyorsanız pot bozuk olabilir..

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious