Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

LCD EKRAN İÇİN YARDIM

Başlatan ferhatkadak, 11 Ağustos 2011, 05:05:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ferhatkadak

USTALAR BENİM BU LCD EKRAN HAKKINDA SORULARIM OLACAK
1: LCD EKRANI VİDEO DA İZLERKEN ÜZERİNDE UYKUSUZ TASARIMIDIR SARI ÇİZMELİ MEHMET AĞA GİBİ ŞEYLER YAZIYODU BEN BUNLARI NASIL DEĞİŞTİRE BİLİRİM YORUMUN BİRİNDE WİN800 FELAN DEMİŞTE BEN ONDAN HİÇBİŞEY ANLAMADIM ACABA BAŞKA TÜRLÜ DEĞİŞTİR ME İMKANIM VARMI
2: ACABA LCD EKRAN VE PİC  FİYATI NE KADAR
3:LCD EKRAN TAKMASAM DEVRE ÇALIŞIRMI
4: VE DE SON OLARAK BU HEX DOSYASINDAN UYKUSUZ  TASARIMIDR VE SARI ÇİZMELİ MEHMET AĞA YAZILARINI SİLİPTE FERHAT KADAK    yada BLacKaSNaKE (NİCKİM)YAZABİLİRMİSİNİZ

YANLIŞ ANLAŞILMASIN BN BUNU BAŞKASINA YAPIYORUM TİCARİ AMAÇLI DEĞİL O MALZEME PARASINI VERDİ BNDE PARA ALMADAN YAPTTIM AMA VERDİĞİ MALZEME PARASIYLA YAPTIĞIMI DÜŞÜNMESİNİ İSTEMEM  UYKUSUZ USTA YOKSA SENİN YERİN BAŞIMIN ÜSTÜ.....

VEDE SON SORUM TOPLAM NE KADAR A PATLAR BU GÖSTERGE
Linkback: LCD EKRAN İÇİN YARDIM

kenanserhat

Alıntı yapılan: ferhatkadak - 11 Ağustos 2011, 05:05:51
USTALAR BENİM BU LCD EKRAN HAKKINDA SORULARIM OLACAK
1: LCD EKRANI VİDEO DA İZLERKEN ÜZERİNDE UYKUSUZ TASARIMIDIR SARI ÇİZMELİ MEHMET AĞA GİBİ ŞEYLER YAZIYODU BEN BUNLARI NASIL DEĞİŞTİRE BİLİRİM YORUMUN BİRİNDE WİN800 FELAN DEMİŞTE BEN ONDAN HİÇBİŞEY ANLAMADIM ACABA BAŞKA TÜRLÜ DEĞİŞTİR ME İMKANIM VARMI
2: ACABA LCD EKRAN VE PİC  FİYATI NE KADAR
3:LCD EKRAN TAKMASAM DEVRE ÇALIŞIRMI
4: VE DE SON OLARAK BU HEX DOSYASINDAN UYKUSUZ  TASARIMIDR VE SARI ÇİZMELİ MEHMET AĞA YAZILARINI SİLİPTE FERHAT KADAK    yada BLacKaSNaKE (NİCKİM)YAZABİLİRMİSİNİZ

YANLIŞ ANLAŞILMASIN BN BUNU BAŞKASINA YAPIYORUM TİCARİ AMAÇLI DEĞİL O MALZEME PARASINI VERDİ BNDE PARA ALMADAN YAPTTIM AMA VERDİĞİ MALZEME PARASIYLA YAPTIĞIMI DÜŞÜNMESİNİ İSTEMEM  UYKUSUZ USTA YOKSA SENİN YERİN BAŞIMIN ÜSTÜ.....

VEDE SON SORUM TOPLAM NE KADAR A PATLAR BU GÖSTERGE
slm arkadaşım lcd ekranların üzerinde yazan tasarımcı isimleri o projeyi tasarlayıp programı yazan kişinin bilgilerini içermektedir kısaca bu devrelerin piyasaya ticari amaçlı olarak emek hırsızlığı yapılmasın diyerek alınmış bir önlem tasarımcı isimlerinden rahatsız olduysan oturup kendin program yazacaksın.lcd ekranın fiyatı 5 tl ile 10 tl arasında pic ise 10tlyi geçmez lcd ekranı takman lazım sonuçta hassasiyet ayarını veya bu gibi diğer ayarları yapa bilmen için değerleri görmen gerekli. tasarıma kendi ismini koya bilmen için yazılıdan anlaman uykusuz ustamızın binbir emek vererek hazırlamış olduğu hex dosyasını asm ye çevirmen yani onun emeklerini çalman lazım umarım ne demek istediğimi anlamışsındır. illaki isim değiştirecem ayrıca devredeki kısıtlamayı kaldıracağım diyor isen uykusuz usta nasıl yapılacağını konu içerisinde anlatmış yerini bulamadı isen ben nasıl olacağını söyleyeyim kendisine yüklüce bir sipariş vereceksin o senin adına devreyi basacak :D

ferhatkadak

uykusuz  usta kendi lcd konusunda izinvermiş isim değişikliine ama bn nasıl değiştireceğimi bi türlü balumadım nasıl yapılacağını da anlatmış ta bana birazdaha basit bişekillle anlatmanız lazım

UNIQUE - TA5DF

hex to asm  veya dissambler programı ile hex i açın orada gördüğünüz kodları değiştirip yeniden derleyin....
ne dediğimi anlamadıysanız sizin pic lcd ve yazılım konusunda hiç tecrübeniz yok demektir bu da bu işi imkansız hale getirir.

*******delta pulse lcd ve pic olmadan da çalışır.**********

olayın yasal ve ahlaki boyutundan uygulamayı yapacak arkadaş sorumludur.....
TA5DF

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious