Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

IGSL

Başlatan Mustafa-, 05 Temmuz 2011, 17:13:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Merhaba,

linkte hata var www.teknolojiekibi.com/yeni olacak ;)

Saygılarımla
Linkback: Ynt: IGSL
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

casperol

MUSTAFA ABİ PANELDE NEDEN 6 ADET POT VAR BU DEVRE EN SON GÖNDERDİĞİN VE YAPTIĞIN DEĞİLMİ ÜZERİNDE DEĞİŞİKLİK VAR MI ABİ BENDE YAPIYORUMDA EMEKLERİM BOŞA BİTMESİN Bİ BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM.

Mustafa-

Alıntı yapılan: casperol - 18 Ağustos 2011, 18:02:49
MUSTAFA ABİ PANELDE NEDEN 6 ADET POT VAR BU DEVRE EN SON GÖNDERDİĞİN VE YAPTIĞIN DEĞİLMİ ÜZERİNDE DEĞİŞİKLİK VAR MI ABİ BENDE YAPIYORUMDA EMEKLERİM BOŞA BİTMESİN Bİ BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM.

kart üzerindeki geb trimpotlarının dışarda olması arazi performansını artırıyormuş ivconic usta'nın önerisi

Alıntı yapılan: Karadağ - 18 Ağustos 2011, 13:24:46
Merhaba,

linkte hata var www.teknolojiekibi.com/yeni olacak ;)

Saygılarımla

kafam dönmüş usta ;) ok...

casperol

abi sana zahmet onların bahlantı yerlerinide gösterebilirmisin sana zahmet çok uğraştıyoruz ama seni

Mustafa-

Alıntı yapılan: casperol - 19 Ağustos 2011, 08:36:53
abi sana zahmet onların bahlantı yerlerinide gösterebilirmisin sana zahmet çok uğraştıyoruz ama seni

casperol

çok teşekkur ederim abi sağolasın

zerog26

arkadaslar baskilari hazirladim.toplamaya sira geldi ama farkil bobinlere gore farkli malzemeler kullanilmis sanirim..sayin mustafa rica etsem sardiniz baslik sanirim tgsl basligi hangi malzemeleri kullandiniz yazarsaniz yada pdf formatinda paylasirsaniz sevinirim .....

kuzey

s.a arkadaslar Igsl tesero bobinli devrenin elinde osiloskop görüntüsü olan yada çekip yayınlayabilcek arkadasımız varmı. cihaz kutularken biryerine bişey yaptım durmadan salınım yapmakda bir türlü susturamadım. saygılar

Mustafa-

Alıntı yapılan: zerog26 - 19 Ağustos 2011, 13:57:49
arkadaslar baskilari hazirladim.toplamaya sira geldi ama farkil bobinlere gore farkli malzemeler kullanilmis sanirim..sayin mustafa rica etsem sardiniz baslik sanirim tgsl basligi hangi malzemeleri kullandiniz yazarsaniz yada pdf formatinda paylasirsaniz sevinirim .....

başlık bilgisi

tgsl ve musk çizimlerine ait malzeme listesi mesaj ekinde

kolay gelsin.

Mustafa-

çok yakında  ;) çoşkuyu verecem  ;D

gurdal

maşallah abime  ne güzel döktürmüş.
Amatör

casperol

Mustafa abi PCB baskısını çıkardım, delikleri deldim, malzemeleri aldım. Ama toplamaya tereddüd ediyorum. Çünkü hergün farklı bi PCB görünüşü yayınlanıyor. Bunların hangisi doğru, hangisi gibi yapmamız gerekiyor. Malzeme listesinde "P1 P2 P3 P4 P5" ve ayrıca " TR1 TR2 TR3 TR4 TR5 " Pot. ve Trimpot' ları var bunların bahlantılarını nasıl yapacağız. Ayrıca PCB üzerine monte ettiklerimiz ne işe yarıyorlar. PCB şemesında ve bana gönderdiğim malzeme dizilim şemasında bunlar mevcut ama senin yayınladığın son devre üzerinde gözükmüyorlar. Bununla ilgili ayrıntılı bir bilgi paylaşırsan sok sevinirim abi. Şimdiden Çok Teşekkurler Saygılar..

--------------------------------------------------------------------------ekte
Mavi Olanlar Sanırım Panel İçin
Kırmızı Olanlar Eski Pcblerde Gözükenler ve yeni yaptığında olmayanlar

Mustafa-

Alıntı yapılan: casperol - 22 Ağustos 2011, 17:36:16

Mustafa abi PCB baskısını çıkardım, delikleri deldim, malzemeleri aldım. Ama toplamaya tereddüd ediyorum. Çünkü hergün farklı bi PCB görünüşü yayınlanıyor. Bunların hangisi doğru, hangisi gibi yapmamız gerekiyor. Malzeme listesinde "P1 P2 P3 P4 P5" ve ayrıca " TR1 TR2 TR3 TR4 TR5 " Pot. ve Trimpot' ları var bunların bahlantılarını nasıl yapacağız. Ayrıca PCB üzerine monte ettiklerimiz ne işe yarıyorlar. PCB şemesında ve bana gönderdiğim malzeme dizilim şemasında bunlar mevcut ama senin yayınladığın son devre üzerinde gözükmüyorlar. Bununla ilgili ayrıntılı bir bilgi paylaşırsan sok sevinirim abi. Şimdiden Çok Teşekkurler Saygılar..

--------------------------------------------------------------------------ekte
Mavi Olanlar Sanırım Panel İçin
Kırmızı Olanlar Eski Pcblerde Gözükenler ve yeni yaptığında olmayanlar

inşallah işini görür

kolay gelsin

UNIQUE - TA5DF

MUstafa Ustam süper işçilik tebrikler.
yapacak arkadaşlar birde arazi videosu eklerse tadından yenmez.

Başarılar.
TA5DF

casperol

Çok Sağolasın Abi Emeğine Gerçekten Saygı Gerek... Çok Sağolasın

pro-TR

Alıntı yapılan: feridund - 23 Ağustos 2011, 10:34:49

Başarılar.

s.a
mustafa devreden emin olmak içinde herkese birer tane yapıp yollamalısın...
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

Mustafa-

Başarılar.

Alıntı yapılan: casperol - 23 Ağustos 2011, 10:38:36
Çok Sağolasın Abi Emeğine Gerçekten Saygı Gerek... Çok Sağolasın

Alıntı yapılan: pro-TR - 23 Ağustos 2011, 13:55:11

Başarılar.

s.a
mustafa devreden emin olmak içinde herkese birer tane yapıp yollamalısın...

Bilmukabele Ustalar Allah razı olsun hepinizden

Mustafa-

geotech1 forumunda yayınlanan ivconic ustanın igsl projesini tamamlamış olduk. :)
başka projelerde buluşmak dileğiyle hoşçakalın. ;)

dipnot:en kısa zamanda cihazın toprak ana test vidyo çekimlerini ekliyeceğim....

casperol

abi eline sağlık çok güzel olmuş

yener

süper olmus usta eline saglık kutuda süper olmus.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious