Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

IGSL

Başlatan Mustafa-, 05 Temmuz 2011, 17:13:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zerog26

sayin mustafa temiz 1 iscilik olmus ayriyetten tum direncleride metal film kullanmissiniz ..basmis oldugunuz pcb devresi daha once paylasmis oldugunuz devre sanirim ve sarmis oldugunuz bobin degerlerini paylasirsaniz cok memnun olurum...tesekkurler.
Linkback: Ynt: IGSL

gurdal

mustafa abi hünerlerinizi döktürmüşsünüz yine,maşallah çok güzel çalışma yapmışsınız. inş en kısa zamanda bizlerde yaparız
Amatör

değmenci

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 03 Ağustos 2011, 11:03:51
Alıntı yapılan: İspanyol - 03 Ağustos 2011, 10:47:33
mustafa usta sanırsam treshold parazite yakın acık bobinler kaba ayardamı acaba derinlik az gibi geldi bana 38 cm anten ile güzel sıfırlanırsa bu cıhaz 40 cm rahat gecer 1 tl de eminim tgsl ve tgs yerıne bu devre en guzelidir suana kadar gusel wlf oldugu  kanatindeyim yapılacak wlf 1 tl havada 40 cm görecek cıhaz olmalı benım görüsüm bu arazıde parazit yapmamasıdır  bu sekılde olmayan cıhaz arazıde kullanıcıya asla hitap etmez kolay gelsın

28cm bobinle kabaca ayarlanmış şekilde bu vidyo çekimi iyi ayarlanırsa bobinler 1tl 40cm rahat görür dediğin gibi.

igsl'nin minelab bobinli diğer pcb'sini yapacam ivonic'in verdiği bobin değerleriyle

ispanyol kardeşim bu devreyi 38cm antenle sıfırlayıp çalıştırırsan parazite kaçar makina masadan kalkmaz gebi biraz kısman gerekir ozamanda derinlik çok düşer bilgin olsun  bu arada mustafa tebrik ederim güzel çalışma olmuş buarada  ben tgs nin arazi videosunu çekmiştim

http://www.videonuyukle.com/video/13859/TGS#

Mustafa-

asenkron

guzel calışma basarılar .

keçelerli

20 CM YADA 22 CM başlık sarmak istiyorum bunun ölçüleri rx  tx kaç tur olacak yardım edermisiniz arkadaşlar]
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

zerog26

hocam sarmis oldugunuz kalibin yani D'lerin olcusu nasildir yazarsaniz yada fotograflar ustune cizerek belirtirseniz cok memnun olurum ..fazla sey isitiyorum ama mazur gorun.

Mustafa-

Alıntı yapılan: zerog26 - 05 Ağustos 2011, 12:24:09
hocam sarmis oldugunuz kalibin yani D'lerin olcusu nasildir yazarsaniz yada fotograflar ustune cizerek belirtirseniz cok memnun olurum ..fazla sey isitiyorum ama mazur gorun.

bobin kalıbım mesaj ekindedir.
a4 kağıta çıktı alıp hazırlayabilirsin kolay gelsin.

Mustafa-

IGSL rev2.1 MC pcb'sini deniyeceğim...
çift taraflı yapmak isteyen için a4 kağıda hazır pcb linki.

casperol

Selamun Aleykum Beyler Bende Bunu Yapmak İtiyorum Ama Çok Karıştı Hangisi Hangisinin PCB Dosyası hangisinin Başlığı Hanginin Çok Karıştı arkadaşlar En Son Çalışan Halini Topli Olarak Bi Link Altında Toplayabilirseniniz Çok Sevinirim Şimdiden Teşekkur Ederim.

Mustafa-

Alıntı yapılan: casperol - 08 Ağustos 2011, 17:20:44
Selamun Aleykum Beyler Bende Bunu Yapmak İtiyorum Ama Çok Karıştı Hangisi Hangisinin PCB Dosyası hangisinin Başlığı Hanginin Çok Karıştı arkadaşlar En Son Çalışan Halini Topli Olarak Bi Link Altında Toplayabilirseniniz Çok Sevinirim Şimdiden Teşekkur Ederim.

son hali ile dosyalar mesaj ekindedir
kolay gelsin.

Dekamon

Şemadaki D1 ve D2 diyotlarının uçlarının nereye baglanacagı gösterilmemiş..Yoksa boş mu bırakılacak?

Mustafa-

Alıntı yapılan: Dekamon - 09 Ağustos 2011, 01:24:35
Şemadaki D1 ve D2 diyotlarının uçlarının nereye baglanacagı gösterilmemiş..Yoksa boş mu bırakılacak?

D1 ve D2 'nin uçlarını 4024'ün 5. 6. veya 9. nolu pinlerinden her.gi birisiyle eşleştir.

mesela d1=6.pine d2=5.pine takabilirsin.

erkanpulat

tşekurler  emegınız için.bu devrenin ortalama maliyeti nedir acaba :D

Mustafa-

Alıntı yapılan: erkanpulat - 14 Ağustos 2011, 10:20:18
tşekurler  emegınız için.bu devrenin ortalama maliyeti nedir acaba :D

malzemeyi nerden alacağına bağlı biraz ist. karakoyden tarafından alırsan 40tl bulmaz internetten alırsan 60tl en fazla

Mustafa-

arkadaşlar igsl musk.rev.2.1 pcb'sini topladım akşama test vidyosunu paylaşacağım...

kuzey

güzel olmuş elinize saglık. tesero bobini ile arasındaki gözlemlediginiz farkıda yazarsanız sevinirim.

galaksi

Ustalar yardım...
Aklıma takılanlar.
Geb to Ferrous ile Geb to NonFerrous aslında aynı işi yapmıyorlar mı?
Biri iptal edilse 4066 nın 5-12 ayakları kısa devre edilse aynı devre çalışmaz mı?

Mustafa-

arkadaşlar devreye çoşku verdim ama ayrım çalışmıyor devrede

yeniden yapıyorum pcb yi ivconic son revizyonu ile

Mustafa-

IGSL için ön panel çalışmam

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious