Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

ARKADŞLAR KOPYALAMAYA DEĞERMİ

Başlatan değmenci, 26 Mayıs 2011, 14:42:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mustafa-

Alıntı yapılan: mege - 29 Temmuz 2011, 13:12:59
Alıntı yapılan: M-usta-FA - 02 Haziran 2011, 15:20:31
Alıntı yapılan: değmenci - 01 Haziran 2011, 11:55:14
çalışman çok güzel olmuş ellerine sağlık bobin ölçülerin nedir ?

Alıntı yapılan: değmenci - 01 Haziran 2011, 11:55:14
çalışman çok güzel olmuş ellerine sağlık bobin ölçülerin nedir ?

rx:14mH 38ohm
tx:6mH 23ohm

Mustafa ustam ,bu RX:14mH 38ohm - TX:6mH 23ohm demişsin youtube deki videonu izledim harika çekim çok iyi kaçlık tel ve kaç tur olacak hem RX hem TX yazarsan sevinirim.Teşekkürler.

http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=2815.msg28573#msg28573
işin püfü bigbang ustanın yazısında
Linkback: Ynt: ARKADŞLAR KOPYALAMAYA DEĞERMİ

mege

bigbang ustanın yazısını okudum fakat o çalışma mantığından bahsetmiş ölçülerden bahstmemiş sizin yaptığınız bobin ölçüleri lazım aynısı yapmak istiyorum mustafa ustam

Mustafa-

Alıntı yapılan: mege - 29 Temmuz 2011, 23:24:36

bigbang ustanın yazısını okudum fakat o çalışma mantığından bahsetmiş ölçülerden bahstmemiş sizin yaptığınız bobin ölçüleri lazım aynısı yapmak istiyorum mustafa ustam

benim vidyodaki cihaz başkasının idi çalışır vaziyete getirip çektim yaptım.
bobini kendisi sarmıştı ben sadece lcr metre ile ölçtüğüm değerleri yazdım.
IGSL deki gönderme katını incelediysen tr nin sinyal giriş ayağında birtane trimpot yapmışlar ordaki modifikasyonu uygula cihazına onunla frekan ayarı yapabiliyorsun belki derdine derman olur... 

mege

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 29 Temmuz 2011, 23:39:32
Alıntı yapılan: mege - 29 Temmuz 2011, 23:24:36

benim vidyodaki cihaz başkasının idi çalışır vaziyete getirip çektim yaptım.
bobini kendisi sarmıştı ben sadece lcr metre ile ölçtüğüm değerleri yazdım.
IGSL deki gönderme katını incelediysen tr nin sinyal giriş ayağında birtane trimpot yapmışlar ordaki modifikasyonu uygula cihazına onunla frekan ayarı yapabiliyorsun belki derdine derman olur... 

Teşekkürler evet dediğiniz yeri gördüm ustam o şekilde uygulama ilave yapıp denemek lazım

değmenci

selam mege kardedşim sen 6mh 6,5mh yap tx kondansatörünü 15nf kullan tx e dokunma 220nf ve 22nf olarak kalsın daha sonra  geb ayarını yap bukadar ama bobin başlıklarını dondurmayı unutma dondurucu reçinen yoksa mobilyacıların kullandığı ağaç tutkalını kullanabilirsin içine biraz zımpara tozu koy iiyice karıştır bobinlerin üzerine dök burada dikkat etmen gereken şey sıfırlama tutkalı dökmeden önce sıfırlama ya çok özen göster

değmenci

bu arada kart visteyen olursa 15 tly edu yu sipariş üzerine yaparım şu fiata bir bakın
http://projemnet.com/

emretunali

Projemnet.com benim. Sitede her.gi bir satış yapılmamaktadır. Site yeni kurulmuştur. Test amaçlı sadece 1 tek o ürün eklenmiştir. Fiyatlar gerçek değildir. Ayrıca bu bir reklamda değildir. Şunuda belirtmek isterim. O kartdan ben 1 adet aldım ve topladım. Almadan önce çok araştırdım. Bu kalitede daha ucuza bulabilirmiyim diye. Kart 27 tl ye geldi bana. İnannın bu kaliteye değiyor. Kendi el yapımı pcblerimizden kat kat daha iyi hatta karşılaştırrılamaz. Çift yüzlü oldugu için jummor olayı yok. Bütün pinler delik içi kaplama. Ürün kaliteli pcb'den üretilmiş. Ayrıca padler altın. Türkiyede en az 50 tane yaptırırsanız daha ucuza gelir. 1-2-5-10 bu adetlerde mümkün değil bu kalitede bu fiyattan aşagı olmaz. Ben fiyat araştırmamda adamlar sadece basarım delerim diyor 25-30 tl. Onu bende yapıyorum.

Saygılarımla

Topladıgım pcb...

serkan.mg

selam arkadaşlar.
değirmenci arkadaş ben alırım.
serkan.mg@hotmail.com buradan en kısa zamanda irtibata geçelim.
şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar arkadaşlar

değmenci

Alıntı yapılan: emretunali - 05 Ağustos 2011, 11:44:54
Projemnet.com benim. Sitede her.gi bir satış yapılmamaktadır. Site yeni kurulmuştur. Test amaçlı sadece 1 tek o ürün eklenmiştir. Fiyatlar gerçek değildir. Ayrıca bu bir reklamda değildir. Şunuda belirtmek isterim. O kartdan ben 1 adet aldım ve topladım. Almadan önce çok araştırdım. Bu kalitede daha ucuza bulabilirmiyim diye. Kart 27 tl ye geldi bana. İnannın bu kaliteye değiyor. Kendi el yapımı pcblerimizden kat kat daha iyi hatta karşılaştırrılamaz. Çift yüzlü oldugu için jummor olayı yok. Bütün pinler delik içi kaplama. Ürün kaliteli pcb'den üretilmiş. Ayrıca padler altın. Türkiyede en az 50 tane yaptırırsanız daha ucuza gelir. 1-2-5-10 bu adetlerde mümkün değil bu kalitede bu fiyattan aşagı olmaz. Ben fiyat araştırmamda adamlar sadece basarım delerim diyor 25-30 tl. Onu bende yapıyorum.

Saygılarımla

Topladıgım pcb...

arkadşım edu pcb si çift taraflı değil oyüzden delik içi kaplama okadarda onemli değil ben elyapımı baskı kartı yapıyorum ama ipek baskı olduğu için bakırda her.gi bir zedelenme olmuyor mesela arkadaşlar kolay olsun diye ütü ile baskı yapıyorlar ütünün ısısı da bakırı eritip özeelliğiini kaybediyor buna dikkat edin sitedeki çok arkadaş baskısını ütü ile yapıp çalıştırmak için birsürü uğraş veriyor işte bunun nedenlerinden biri ütü ile yapılan baskı devre kartları   herkese iyi çalışmalar

atalay046

Değmenci kardeşim benimle irtibata geçersen çok sevinirim; ödevim var dolayısıyla yardımına ihtiyacım var.

atalay046

emretunali

TGSL-EDU kartı çift taraflı iyice bakıp inceleyin. Farkında iseniz ben jumper atmamışım. Sizce Neden olabilir. Jumperlerin üst yüzeyden geçmesinden olmasın.

MuHaRReM

ARKADAŞIM ÇİFT YÜZLÜ OLSA NE OLUR TEK YÜZLÜ OLSA NE OLUR AYRIYETEN EDU TEK YÜZLÜDÜR PCB Sİ BÖYLE BOŞTAN ŞEYLERLE VAKİT KAYBETME
KULA BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA HAK BELA VERMEZ KUL AZMADIKCA

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious