Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

PIM-1 PI Sistem Metal Dedektörü

Başlatan Uykusuz, 30 Mayıs 2010, 18:24:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

çanaf

Selamlar gürdal kardeş evet resimde çektim ama gönderemiyorum. tam hassasayarla falan uğraşmadım ama zemindedeböyle çalışırsa gerçekten çok iyi.evet aynı ölçüm ama 50 krşta 27-30cm net bunların bence önemi yok stabilitesi çok mükemmel.

Linkback: Ynt: PIM-1 PI Sistem Metal Dedektörü

gurdal

teşekür ediyorum çanaf bey.önümüzdeki hafta başı aksilik olmaz ise başlarım neticeleri paylaşırım kolay gelsin
Amatör

quardian

Güzel bir çalışma Tebrik ederim Uykusuz Ayrıca teşekkür ederim :D Elazığda sadece 2x16 lcd var ayrıca pıc 16f877A olmasıda çok iyi olmuş benim için bulunamayacak bir entegre değil :D Tekrar tebrik ederim :D Yanlız zamanım yok biraz sabretmem lazım yapmak için :(

electrosoft

NOT:
Devre 200 defa açılabilmektedir. 200'den sonra PIC'e tekrar program yüklenmesi gerekli. Bu, devrenin başkaları tarafından ticari amaçlı kullanılmasını engellemek amacıyla alınmış bir tedbirdir. Bu konuda anlayış göstereceğinizi düşünüyorum.

hi i cant understand this note i have to bay the pic16f877 programmed or is limited to 200 members
br!

emekli AMCA

Alıntı yapılan: electrosoft - 05 Haziran 2010, 15:12:49

hi i cant understand this note i have to bay the pic16f877 programmed or is limited to 200 members
br!

hi electrosoft ..

first time programmed  PIC has limit 200 time "on-off"   after re programmed same pic again 200 "on-off"   ok..

çanaf

selam ve sevgiler arkadaşlar.Pim-1 pi nin küçük bir videosunu çektim yardım edermisiz resim ve video yükleme hususunda.teşekkürler.

Uykusuz

Selam

Videoyu
http://www.dailymotion.com/tr
http://www.izlesene.com/

Gibi sitelere gönderip linkini burada yayımlayabilirsiniz.

Fotoğraflarınızı
http://www.postimage.org/
Sitesine gönderip size verilen üç linkten en üsttekini kopyalayıp burada yayımlayabilirsiniz.

İsterseniz de
http://www.4shared.com/
Gibi dosya paylaşım sitelerine videounuzu veya fotoğraflarınızı gönderip yine linklerini burada yayımlayabilirsiniz.

Saygılar.

çanaf

Değerli uykusuz kardeşim zihnin daima açık kalsın ve daha iyi mertebelere ulaşasın ilgin alakan ve paylaşımların için algılayabileceğin her tür üstün takdir dileklerimle.çok teşekkürler.

emekli AMCA

tebrik ederim... ilk gerçekleştiren sen oldun..

ilk videoyu da senden seyrettik.

görüntülerde kargaburnuna ikaz vermemesi ilginç  ..ayrım yapmış ..

çanaf

merhabalar sn emekliamca:sizin gibi ustaların tebrikleri benim için çok değerli.yarım asrı çoktan aştıktan sonra sanırım iyi bir uğraş benimki.sağlıkla kalınız.

Uykusuz

Tebrik ederim, kargaburnu olayını ben de anlayamadım ama devre gayet stabil çalışıyor gibi görünüyor.

Saygılar.

ercan

Çanaf tebrik ederim..devre güzel çalışıyor...yanlız fondaki o tıkırtılı ses ne? cihazın eşik sesimi yoksa?
birde kullandığın bobin hazır galiba.. Eric Foster stili gibi duruyorda..

...SİNYALCİ...

sayın uykusuz ayrım yok demişti bende anlamadım
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

spy_worm

çanaf arkadaşım tebrik ederim video için ayrıca teşekkürler. kargaburnu olayı gayet ilgiç geldi banada. ayrım yok denilmişti ama demek ki devrenin kargaburnuna bir takıntısı  var kin tuttu ve umursamadı herhalde  ;D bu arada o tıkırtı sesi bobinin bağlı olduğu kablolardan geliyor olabilirmi bobine gelen akım bobin hattına giden kabloyu sarsıp masaya deyerek tıkırtı çıkarıyo olabilir çünki başıma gelen bir mevzuydu. uykusuz ustama tekrar teşekkürler ağer gerçekten hani kargaburnuna bir kıllık değilde ayrım olayı var ise şayet devre şuan çok süper eksiksiz olmuş demektir  :D
Gece bir Rüya Görürsün Uyanır Geri Yatarsın Yada Kalkar RüyaLarının Peşinden KOŞARSIN !...

asel38

s.a
uykusuz tebrik ederim
baslangıcta okadar tus okadar menu demiştim ama işe yarıyormus
çanaf bey adını pense koyacagımız bir şeyi keşfetiniz tebrikler ayarları ne konumda olduğunu belirtirsen uykusuz mikrosaniyeler konusunda bize bir acıklama yapabilir belki diyorum ne dersiniz
ben de apulse4 u yaptım picli sadece kararsızlıktan dolayı yayınlamaktan vaz gectim yoksa kıymetlide kıymetsizde farklı modları çalıstırdım gayet guzelde oldu idi ama
aynı devre uzerinde tek opamplı yeni  (metalpi) yaptım yakında yayınlarım bu pense olayı kaflara yeni soru işaretlerini getirdi uykusuzun devre genel deneme devresi olarak daha iyi oldu

BigBang

Çanaf Üstad cihazı yapmadaki çabukluğun , video ve paylaşım için gönülden tebrik ederim  :) Ayırım konusu da süper olmuş  :o Cihazın PI olduğunu bilmesek "iron rejet" den dolayı Vlf sanabilir insan   :D

Uykusuz'u bir kez daha tebrik ederim ... Cihaz "saat gibi" maşallah ... Ses ve tepkisi Pulse Star gibi oldukça hoş imiş  . Çok özel bir çalışma bu  :)

gurdal

arkadaşlar s.aleyküm hayırlı işler.çanaf usta tebrik ediyorum şahsım adına.yokmu abiler başka devreyi tamamlayıp video ekleyecek
Amatör

çanaf

selam ve sevgiyle merhabalar arkadaşlar. Hepinize çok teşekkür ederim. Ayrıca müsaedelerinizle bu tebriklerin hepsinide değerli evladımız kardeşimiz çok önemsediğim kıymetli kardeşim ''''uykusuzu''''' muza takdim ediyorum kabul etmesi dileğiyle.sağlıklı kalınız.

asel38

s.a
arkadaşlar pense olayı benim metalpi de aynı şeyi denedim mıknatıs tutan çay tabağı ile mıknatıs tutmayan flaşbellek ile test ettim yanımda bakır plaket yoktu ama sonradan denedim bakır plaketlede oldu

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious