Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Delta Pulse 2

Başlatan Uykusuz, 03 Nisan 2010, 19:52:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

devriye20

^-^
Linkback: Ynt: Delta Pulse 2

devriye20

Alıntı yapılan: devriye20 - 29 Ocak 2014, 18:02:10
climber74 benim kılamens iki parca olanlardan dehil tek parca üstünden vida ile sıkılanlardan bassediyorum yani arazide gevşemesi imkansız olanlardan
[/size]

ServetsizServet

Alıntı yapılan: devriye20 - 29 Ocak 2014, 18:03:21
Alıntı yapılan: devriye20 - 29 Ocak 2014, 18:02:10
climber74 benim kılamens iki parca olanlardan dehil tek parca üstünden vida ile sıkılanlardan bassediyorum yani arazide gevşemesi imkansız olanlardan
[/size]
:D Mümkündür ,,
yanlış anlamışım sabah ,işte ,
Okumak tutkuların en soylusudur,

ServetsizServet

Alıntı yapılan: dogukanirem - 29 Ocak 2014, 15:35:32
Ustalarım IRF nin ters veya düz bağlantı şekli var mı yanlış bağlamıyım
,
ırf nin bir yönü var ırf nin yazılı tarafı bobin soketine bakacak şekilde takın ,,

dogukanirem

Çok çok teşekkürler üstadlarım bir de şu bobin bağlantısına bir çare bulsanız sistemim hazır Allahın izniyle. Malzemelerin içinden birde RCOIL diye bir parça çıktı onu nereye bağlayacağımı bulamıyorum şimdiden hepinize Allah razı olsun sıkılmadan usanmadan cevap veriyosunuz çok teşekkür ederim :)

devriye20

dogukanirem coil bobin girişidir parcanın ismini bilmeyince cevap vermek cok zor siz  birkac fotoraf eklerseniz daha net bilgiler alabilirsiniz

dogukanirem

Devriye20 ustam yarın yardım istediğim detaylı fotoları ekleyeceğim. Çok teşekkürler yardım ettiğiniz için :)

yörük

arkadaşlar öncellikle herkese kolay gelsin ya ben yaptım bitirdim herşey cok güzel ayarlarınıda yaptım 35 cm başlıkda yaptım ve araziye cıktık bitane abiyle denedik demiri algılıyo ama toprakta nereye tutsam ötüyo başlık cat6 bakır kablo 3.0 ohm falan die yapmaya çalıştım ama 5.0 ohm oldu bn bağladım ondan olabilir mi? yoksa mineral mi yoğun arazide heryerde aynı onuda belirteyim yardımcı olursanız sewinirim hepinize çok tşkrler saygılar ustalarım ha şunuda belirteyim çok mahcup oldum adama şöyle dedim böyle dedim yerdim yüzüm kara çıkardı etmediği hakaret kalmadı bu cihazın öyle olmadığını kanıtlamak istiyorum sizin yardımlarınız sayesinde başarcm

ServetsizServet

Alıntı yapılan: yörük - 30 Ocak 2014, 22:40:38
arkadaşlar öncellikle herkese kolay gelsin ya ben yaptım bitirdim herşey cok güzel ayarlarınıda yaptım 35 cm başlıkda yaptım ve araziye cıktık bitane abiyle denedik demiri algılıyo ama toprakta nereye tutsam ötüyo başlık cat6 bakır kablo 3.0 ohm falan die yapmaya çalıştım ama 5.0 ohm oldu bn bağladım ondan olabilir mi? yoksa mineral mi yoğun arazide heryerde aynı onuda belirteyim yardımcı olursanız sewinirim hepinize çok tşkrler saygılar ustalarım ha şunuda belirteyim çok mahcup oldum adama şöyle dedim böyle dedim yerdim yüzüm kara çıkardı etmediği hakaret kalmadı bu cihazın öyle olmadığını kanıtlamak istiyorum sizin yardımlarınız sayesinde başarcm

,
merhaba ,
sönümleme direnciniz ve bobin endüktansınız  yaptığınız ayar bir kaç etken sayabiliriz bunun için sayın karadağın da daha önceki konularda belirttiği gibi kullanmak hakikaten yapmaktan daha zor oluyor bazen :)
ürünün resmini siteye yükleyebilirmisiniz ?imkan var ise ,bobin ve kutu içerisinde ise kutunun kapağını açıp yakın ve net bir resim çekin beraber ustalarımızla değerlendiririz ,
manueldemi yoksa auto moddamı kullandınız?

yörük

tşkr ederim ustam cewap werdiğin için sönümleme direncim 680 ohm bobin 5.0 ohm cihazı auto olarak kullandım her yere öttü manuele aldım ayar yapıyorum yere tutuyorm ötmüyo demire tutuyorm ötüyo ama daha snra yine ötüyo her yere ve resimleri bu akşam koymaya çalışcm ustam dondurma kutusuna koydum yardımlarınız için hepinizden tşkr ederim allah razı olsn arkadaşalar sağolun

yörük

ustam biraz karanlık ama net fotoyu yarın yüklerim şimdilik bu fotoyu yükledim

yörük

ServetsizServet

Alıntı yapılan: yörük - 31 Ocak 2014, 22:09:09
tşkr ederim ustam cewap werdiğin için sönümleme direncim 680 ohm bobin 5.0 ohm cihazı auto olarak kullandım her yere öttü manuele aldım ayar yapıyorum yere tutuyorm ötmüyo demire tutuyorm ötüyo ama daha snra yine ötüyo her yere ve resimleri bu akşam koymaya çalışcm ustam dondurma kutusuna koydum yardımlarınız için hepinizden tşkr ederim allah razı olsn arkadaşalar sağolun

3.3 ohm ,3 ohm civarı olmalı omajınız yyüksek görünüyor ,bobin ile devreye giden kablonuz da omajınızı etkiliyordur , birde arazide sinyal potunuzu da açtınızmı kısarak deneyin ,,ben şöyle bir ayar yapmıştım noıse tam acık ,sinyal kapalı ,sens yarıdan az açık ,gain yarıdan az acık ,auto modda olduğu için tune yok,trshold ise yarıdan fazla idi ,arazide sadece bir kaç bölgede susturamadım o bahçede kumsal minerali bol onun içindi normal tepelerde sorun yaşamadım ,,siz yükleyebilirseniz bi bakalım tekarar birlikte ,,
saygılar ,sevgiler

onur600

yörük usta, sönüm direncin uzun kullanımda değeri değişir o direnç den kurtulmanızı tavsiye ederim...
NOT:Bundan dolayıda cihazın ayarı sürekli değişebilir bunu da unutmayalım.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

ServetsizServet

Merhaba ,
Gördüğüm kadarıyla ,R6-veR5 Dirençleriniz watsız r5-680 ohm  r-6 da 680 her ikiside 2watt dan az olmamalı eğer dirençlr ısınıyor ise değerlerinde oynama olacaktır ,aslında tün dirençler metal film kullanılmalı değer kaybı yaşanmaması için ,,görebildiklerim bunlar ,

yusufii

delta pulse2 normalde havada 1 tl yi kaç cm görmesi gerekiyor  büyük nesneyi mesala bir arabayı veya buz dolabını kaç metreden algılaması lazım
BİLDİĞİM TEK ŞEY HİÇ BİRŞEY BİLMEDİĞİM

yusufii

r5 680 ohm r6 kaç olmalı

devriye20

yusufii usta 1liryı 30 ile 45 cm arası  görmesi lazım  r5 direncid3 ben 2 waltlık kullanıyorum saygılar

yusufii

Alıntı yapılan: devriye20 - 31 Ocak 2014, 23:08:51
yusufii usta 1liryı 30 ile 45 cm arası  görmesi lazım  r5 direncid3 ben 2 waltlık kullanıyorum saygılar

E O ZAMAN BENİM DEVREDE HATAM VAR 1 TLYİ MAX 20CM ALGILIYOR R5 DRENCİM WATSIZ SERİ BAĞLI 670 R  EN KISA ZAMANDA 2 WAT DEĞİŞİK DEĞERLERDE DRENÇ TEMİN EDİP DENEMEM LAZIM TEŞEKÜRLER

ServetsizServet

ırf nin önünde ve arkasında R5-R6 YI GÖRECEKSİNİZ HER İKİSİDE 680 OHM 2WATT,,

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious