Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Delta Pulse 2

Başlatan Uykusuz, 03 Nisan 2010, 19:52:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Merhaba Arkadaşlar,

hatredlife, konsandatörde sıkıntı çıkmaz ben kullandığım malzemeleri gönderiyorum. Ayrıca o direnç gönderdiğim şekilde kullanılmalı yoksa stablite problemleri yaşarsınız.

Saygılar
Linkback: Ynt: Delta Pulse 2
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

hatredlife

Teşekkürler arkadaşlar.Birde karadağ hocam gönderdiğiniz ayrım devresi ayarı yapılımı yoksa benmi yapıcam saygılar.

devriye20

facebook yabancı birisi yayınlamış  bende paylastım

onur600

:D :D :D
Saygılar
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

devriye20

nasıl tet ama delta pulse2yi böyle bir test eden yokyakında edecez bakalım kar bir kaksın   ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ ^-^

Karadağ

devriye20,

e artık sizden de bekliyoruz böyle testler.

Saygılar

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Karadağ

Alıntı yapılan: hatredlife - 14 Aralık 2013, 17:27:13
Teşekkürler arkadaşlar.Birde karadağ hocam gönderdiğiniz ayrım devresi ayarı yapılımı yoksa benmi yapıcam saygılar.

Sizin arazide kalibrasyon yapmanız lazım.

Saygılar

omerserif07

bir şey sorabilirmiyim ya bende dp2 diye şema var düzenleme 1 diye bunda sorun yok dimi bide düzenleme 2 si çıkmış
NE MUTLU TÜRK"ÜM DİYENE

omerserif07

rica etsem bu resmin alt yolunu paylaşırmısın
NE MUTLU TÜRK"ÜM DİYENE

devriye20

omerserif07selam aradıgın bu sayfanın  1ci sayfasında gerekli dosyalar ve bilgiler  var bilgisayarına indir  ve abode rader  [pdf acma ]diye bir program var googlede arat bulursun onuda indir ve kur indirdiyin dosyaları onunla acarsın  hepsi var   saygılar

ServetsizServet

aradığınız bu sanırım ,,
Okumak tutkuların en soylusudur,

omerserif07

benim paylaştıgım  resimde pot girişi 6 ama 1 sayfadaki pcb de 7 tane benim malzemelerim gönderdiğim resme göre 7 potlu da malzeme deyişikliği oluyor sizde varsa gönderirmisiniz
NE MUTLU TÜRK"ÜM DİYENE

hatredlife

Alıntı yapılan: omerserif07 - 15 Aralık 2013, 23:23:45
benim paylaştıgım  resimde pot girişi 6 ama 1 sayfadaki pcb de 7 tane benim malzemelerim gönderdiğim resme göre 7 potlu da malzeme deyişikliği oluyor sizde varsa gönderirmisiniz

7 potluda ek olarak ses açıp kapama potu var başka bir değişiklik yok.

devriye20

hatredlife yanlısın var tune potu sonradan eklenme delta pulse kılasıye bakarsanız anlarsınız  ve orjinal semasımda ses  potuda yoktu oda sonradan eklendi galiba saygılar
[/size]

hatredlife

Yok zaten arkadaşın elinde tune potlu pcb var sanırım son düzenlemede de ses potu eklendi tabiki ilk şemada tune potu yok 6 potlu dediği için öyle söyledim.Saygılar

omerserif07

teşekkür ederim  arkadaşlar rica etsem malzeme yerleştirme düzenini atabilirmisiniz
NE MUTLU TÜRK"ÜM DİYENE

omerserif07

ilk sayfadaki uykusuz ustanın ilk paylaşımımı acaba
NE MUTLU TÜRK"ÜM DİYENE

devriye20

omerserif07 selam usta sen delta pulse 2yimi istiyorsun yoksa 6 potlu delta pulse  klasiyimi istiyorsun  bu  sayfanın birinci sayfadaki 7 potlu delta pulse2  uykusuz ustanın ilik paylasımı delta pulse kılasik  tabi arda bir  iki sefer düzenleme yaptı benim bildiyim kadarıyla  bu sayfanın 1 sayfasındaki  2 paylasımı yani delta pulse 2   delta pulse 3  3cüncü versiyonu    delta pulse3s  şimdilik son versiyonu

omerserif07

ustacım kaç oldugunu bilmiyorum ben bu devrenin alt yolunu istiyorum malzemeler buna göre geldi
NE MUTLU TÜRK"ÜM DİYENE

devriye20

selam resmini koydugun delta pulse klasik ama resmini koydugunuz  uykusuz ustaya ait dehil baskasının cizimi uykusuzun klasik devresinde bomba resmi var saygılar

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious