Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Delta pulse Kısa devre olayı

Başlatan numuzmatik, 08 Şubat 2010, 12:03:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

numuzmatik

Ben delta bulseye utf cat5 kabodanbaşlık sardım.Başlığı 3 kat sardım ara kabloya baglanan son 2 telle birlikte toplam 24 sipir ediyor. Başlığın çapı 60x60. Benim delta sigorta korumalı kontrol kutusuna bu şalıgı tekınca aletin sigortası  atıyor. Nerde sorun olabilir.Lehimleri kontrol ettim. Lihimlerin birbirlerine deyerek kısa devre yapmaları imkansız şünkü ona göre lehim yerleri pilastik kaplama yapıldı. Acaba sipir sayısımı fazla geldi. Sorun ne olabilir.  Piratik olarak ne tavsiye edersiniz.
Linkback: Delta pulse Kısa devre olayı

arizali

Alıntı yapılan: numuzmatik - 08 Şubat 2010, 12:03:00
Ben delta bulseye utf cat5 kabodanbaşlık sardım.Başlığı 3 kat sardım ara kabloya baglanan son 2 telle birlikte toplam 24 sipir ediyor. Başlığın çapı 60x60. Benim delta sigorta korumalı kontrol kutusuna bu şalıgı tekınca aletin sigortası  atıyor. Nerde sorun olabilir.Lehimleri kontrol ettim. Lihimlerin birbirlerine deyerek kısa devre yapmaları imkansız şünkü ona göre lehim yerleri pilastik kaplama yapıldı. Acaba sipir sayısımı fazla geldi. Sorun ne olabilir.  Piratik olarak ne tavsiye edersiniz.

ben deltadan anlamam ama bence başlığın direncini ölçersen sorunu çözmene yardımcı olur. forumda deltanın başlık direnci ölçümleri var incelersen bulursun.
İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır
Erkeğin cesur kadının namuslu olması
Bu iki meziyetin yanında hem erkeği hem kadını şereflendiren bir meziyet vardır
İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak
İşte Türkler bu meziyetlere sahiptir

numuzmatik

Yokmu hiç fikri olan veya sarımı kaç sipir yapmamız lazım.

arizali

Alıntı yapılan: numuzmatik - 08 Şubat 2010, 16:45:25
Yokmu hiç fikri olan veya sarımı kaç sipir yapmamız lazım.

sen direncini ölçtünmü?
bobinin direnci ne
İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır
Erkeğin cesur kadının namuslu olması
Bu iki meziyetin yanında hem erkeği hem kadını şereflendiren bir meziyet vardır
İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak
İşte Türkler bu meziyetlere sahiptir

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious