Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

beyaz horozla altın arama

Başlatan emir, 04 Eylül 2008, 03:18:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HekTor

merhaba bu horozla altın arama olayını bende duydum arkadaslar daha dogrusu duymadım okudum buyuk bır ıslam alemının kitabından horoza buyu gıbı bısey yapıyorsun ceylan yavrusu derisi üzerine bişeyler yazıyorsun sonra ona bazı seyler surup salı gunu horozun boynuna asıyormussun anlatılana gore sadece salı gunlerı bu aramayı yapabılıyormussun ve horozu salıyormussun sonra gerı getırıyormussun horoz 3 defada aynı yere gıdıp ayagıyla yerı kazarsa yuzde yuz orası kazılacakmıs tamam iyi hoş ama benım kafamı karıstıran bır konu var burada islam dınınde buyu haram degilmi arkadaslar bır nevi buyu yapıyorsun horoza..
Linkback: Ynt: beyaz horozla altın arama

sipaci

abi horoz altın buluyosa verelım 5 bın lıse alalım bı deve kusu o daha buyuk ya kocamannnn bı hazıne bulur belkı . :D :D :D :D
Taktır Yüce Mevlamındır . Ben de o bahsettıgınız kıtapların hepsı  mevcut Kenzul Havas - Uyunel Hakayık - Davatname - Kenzuz Zehep v.s
ama halaaa fakırım halaa fakırım . hepsını denedım olmuyo olmuyo olmuyo . alın terı mı eyvallah gerısı bos arkadaslar .

yazılımcı

yorumlara koptum şow yapmış millet  ;D ;D ;D

pro-TR

Alıntı yapılan: yazılımcı - 08 Şubat 2011, 01:49:51
yorumlara koptum şow yapmış millet  ;D ;D ;D

ne şovu yazılımcı usta, şimdi biz senle kuluçka makinası yapalım şöyle 100 yumurtalık, atalım içine 100 yumurta %10 u yımırtadan fire verir, kalanın %80'i  tavuk çıkar, şansımız yaver giderse %80 in %20 si arasında sarı, çil, kara derken beyaz horozu buluruz.
birde şuıbattayız, mart başına kadar kuluçka makinasını yaparsak, nisan başına kadar yımırtalar çıkar, ağustosa kadar şansımız yaver giderse beyaz bir horozumuz olur, bence horozun cinsi önemli değilse, aybora cinsinden horozu elde edelim, zira 3-5 ayda etten yürüyemiyor hayvan. ya NASİP
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

pro-TR

Alıntı yapılan: sipaci - 08 Şubat 2011, 00:41:59
abi horoz altın buluyosa verelım 5 bın lıse alalım bı deve kusu o daha buyuk ya kocamannnn bı hazıne bulur belkı . :D :D :D :D
Taktır Yüce Mevlamındır . Ben de o bahsettıgınız kıtapların hepsı  mevcut Kenzul Havas - Uyunel Hakayık - Davatname - Kenzuz Zehep v.s
ama halaaa fakırım halaa fakırım . hepsını denedım olmuyo olmuyo olmuyo . alın terı mı eyvallah gerısı bos arkadaslar .

ALLAH cc. bir vaadinde "ilmi isteyene, malı-mülkü istediğime veririm" demiştir. deden karun kadar zengin olsa bir çırpıda fakir ve muhtaç duruma düşürür, eğer ki ALLAH cc seni zengin yapmayı murad ettiyse yolda ayağına bir altın küpüne çelme taktırır.

işin püf noktası bence kuran-ı kerimde ki "Artık siz beni zikredin ki, ben de sizi zikredeyim. Siz bana şükredin ki, ben de size olan nimetimi artırayım. Sakın nankörlük etmeyin."(Bakara:152)

alemdar

selami usta olayı yakalamışsın
nasip meselesi yaratan tarafından pay edilmiş, galu belada tüm yaratılanların rızkı yazılmış, bu rızık dışında hiç kimseye ne fazlası ne eksiği verilmiyecek. Durum böyle iken asla senin olamayacak bir dünyalığın peşinden bu kadar kovalamak vaktini allahı zikretmeye harcamaktan yana kullanmaktansa aklımızı vaktimizi
bizi heva ve heveslerimizin bizi dünya macerasının peşinden gitmeye zorlaması bizim için vahim sonu çok sıkıntı verecek olan durumlara sürükler. Eğer senin rızkınsa bu zaten sen istesende istemesende seni mutlaka bulacaktır. Senin olmayacak başkasının nasibi olan bir malın peşinden boşuna koşupta allaha isyanda bulunma. Kaderine razı ol. Nasibin için çalış.Verdiği rızıklar için allaha şükür et. Unutma senin kazandığını zannettiğin tüm parayı pulu, yemeği aşı sana allah veriyor.Dilese sana hiç bir şey vermez per perişan olursun.Kaderinde varsa zengin olursun yoksa çalışıp geçinmeye bak.çünki hayat zannettiğin kadar uzun değil.gideceğin yer ise belli.....

HekTor

ben sadece okudugum bir bilgiyi paylaşmak istemiştim yani bu forumda bir konu hakkında yorum yapmakta alay meselesi...yazdıgım konuya bakın yanlıssa o zamn yorum.

kürekçi

geçen sene denkgelmişti bana, bi internet sitesinde 1.500 liraya bi sarkaç satıyordu usta, altın buluyormuş. o kadar garantiyse kendin neden aramıyorsun deyip geçmiştim ..

qolleksiyoncu

ustalar sizin horozlar altın bulurmu bilmem ama bizimkiler bize engel oluyor 4 5 senedir yaz kış demez her hafta sonu define aramaya gideriz arkadaşlarla mangalı yakarız bide bakmışsın akşam olmuş don eve daha on santim kazmışlımız yok ama bu hafta sonu arayacaz inş...
CEHALET MUTLULUKTUR...

Avci26

Horozla arama yöntemini çıkartan zat-ı muhterem Allah'tan insaflıymış ya danayla, keçiyle, koçla falan deseydi  ;D  Bu arada geyiklerin nüfusta patladı gidiyor...  :)

Teknoloji13

Horozla çıkmasını söliyen kişi zatı muhterem değil, cin lerdir ;)  ;D ;D
Doğru yazdım diye kızma!

Avci26

Öyleyse düzelteyim: insaflı bir Cinmiş .  :)

nıksarlı60

arkadaşlar hem horoz hemde şakul kullanmayı bılırsen olur ama her işin inceligi gibi bu işinde inceliği var bilgi sahibi olanlar konuşsun lutfen dalga geçilecek bır mevzu değil

yusuf öztürk

herkese selamlar
Arkadaşlar bu horuz olayının doğru olup olmadığını bilmiyorum ama bunu kesinlikle biliyorum ki eğer doğal yollarla gömü araması yapılmazsa,gömünü toprak üzerinde tesbit ettikten sonra kazarsınız ama bulamazsınız,sonra gömünün toprak altında yerinin değiştirildiğini anlarsınız.
İnsan elinde üretilmiş araclar en doğru yoldur,gidip bir cinci bulursunuz ve o size gömünün yerini söyler ve sizde onun söylediği yeri makinayla tesbit edersiniz ama önce cincinin o yeri size söylediği için siz orayı kazarsınız ama bulamazsınız,çünkü artık yeri yeğişmiştir.

pro-TR

evet sahte cincilerin üfürükçülerin lafı budur, kazdırır kazdırır çıkmazsa cinler yerini değiştirmiş olur.  arkadaşlar bizler bilimle uğraşıyoruz, üfürükle işimiz olmaz.
elh. müslümanız büyüye cine inanırız ama bazı bi'atlar vardır ki hayatımıza girmiş olsun. onun ekseninden kurtulmaya bakın. işin bilimsel yönüne bakın. ötesini boşverin.

yusuf öztürk

ben görüğümü söylerim,bu kadar

birisi

var beyaz horozla mal alanlar bile var. ama dikkat edılecek hususlar var. tam 3 tane  husus

teslacoil

Afrika taraflarındaki bir halkta beyaz horoz için bir gelenek vardır eğer erkek
sevdiği kızla evlenmek isterse bunu ispatlaması için 1 beyaz horoz bulup yakalayıp
getirmesi istenir  bunun nedeni bulunması çok zor olan bir cins horozdur
bence siz direk altın aramaya devam edin vakitsiz ötüyor olabilir yanıltmasın :D

birisi

tesla usta horoz ötmesi değil o sadece yaptığı işaretten biridir. eşinirayagıyla gagasıyla.mesela afyonda denettırdim inanamayanlar bile neredeyse dilini ytmuş hemde orası jeofizikciler tarafındanda tespit edildi.işaretleri olan kesin bi yer hemde.yani denendi bu.alanlar bile var malı ama noktası sudur bu nska gömülü olan şeyi bulur. dedektör heykel bulamaz. nuskanın özelliği insan eliyle gömülen ne varsa onu bulur horoz göm adam ceseti bile bulur

beyazkuvvet

Alıntı yapılan: birisi - 09 Aralık 2013, 18:28:11
tesla usta horoz ötmesi değil o sadece yaptığı işaretten biridir. eşinirayagıyla gagasıyla.mesela afyonda denettırdim inanamayanlar bile neredeyse dilini ytmuş hemde orası jeofizikciler tarafındanda tespit edildi.işaretleri olan kesin bi yer hemde.yani denendi bu.alanlar bile var malı ama noktası sudur bu nska gömülü olan şeyi bulur. dedektör heykel bulamaz. nuskanın özelliği insan eliyle gömülen ne varsa onu bulur horoz göm adam ceseti bile bulur

keramet horozda değil horoz'a okuyup üfleyendedir :D yani aslında horoz orada bir simde.Nasıl bi tas suda da kahve fincanında da tırnakta da fal bakılabiliyorsa bunda da horoz bir semboldür.Aslında arka planda koşanlar gene cinlerdir.

Onu bunu bilmem de hayvanlar ile ilgili bu mevzularda duyduğum yılanların çiftleşmesi ile ilgili bir konu.Yılanlar her yerde çifleşmez miş.Yılanın çiftleştiği yerde mutlak altın vardır derler.Kaldı ki böyle bir yerde altın bulduğunu söyleyen bir tanıdığım dahi var.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious