Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Minelab 440

Başlatan ahmet4333, 18 Ağustos 2023, 19:44:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmet4333

Minelab 440 var elimde son kalan dedektör kendime ayırdığim süper memnunum dedektör alicak olan vlf olarak ya minelab bu modelini alsın ya da euro ace niye yazdim..ihtiyacı olan varsa teklif yazsın ve ödeyebileceği rakam bana uyarsa belki satarim.

Linkback: Minelab 440

situart

İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur ,ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...

ahmet4333

Tesimleri yarin kısmetse atarim yalnız bu model ve euro ace cihazlara hasta oldum sifir parazit  varsa var sinyal yoksa yok bide mineral sorunu hic yasamadim

Suta35

Alıntı yapılan: ahmet4333 - 04 Eylül 2023, 12:18:25
Tesimleri yarin kısmetse atarim yalnız bu model ve euro ace cihazlara hasta oldum sifir parazit  varsa var sinyal yoksa yok bide mineral sorunu hic yasamadim
Parazit sıfır olsa da mesafesi 15 cm i geçmez usta kendi orijinalbaşlığı ile.izmir de kullandık 10 cmden zor buldu. Mecburen ekstradan para verip mars başlık almıştık cihaza

SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahmet4333

Yalnisin var 1lira 30-35cm alıyor minelab bu butun dunya kabul etmis en iyi dedektör olduğunu rakibi yok işlemcisi kopyalanamiyor cidden şaşırdım senin bu mesajina.

Suta35

Alıntı yapılan: ahmet4333 - 06 Eylül 2023, 10:46:48
Yalnisin var 1lira 30-35cm alıyor minelab bu butun dunya kabul etmis en iyi dedektör olduğunu rakibi yok işlemcisi kopyalanamiyor cidden şaşırdım senin bu mesajina.
Abi her bölge temiz toprak değil, ben izmir adına konuşuyorum kaya ve mineralden geçilmez zemini. Euro ace ve vanquish modelleri bu zeminde 15 bilemedin 20 cm i geçmez orjinal başlığı ile. Türkiye genelindeki topraklarin mineral yoğunluğunu düşünürsek minelab malesef düşük segment dijital cihazları ayrımı iyi olsada mesafesi düşük. Bakın orjinal başlığı için konuşuyorum yanlış anlaşılmasın. Orta ve yüksek segmenti için bisey diyemem ama euro ace ve vanquish modelleri malesef türkiye şartlarında orjinal başlığı ile kullanılacak cihazlar değil

ahmet4333

Hocam sen beni bilirsin bende seni bilirim ikimizde bir emekli amca ya da Hüseyin usta değiliz dikkat ettiysen yukarda ayrımı konusunda bı şey yazmadım ama sen ayrımı iyi demişsin ama paslı demire değerli diyorsaki diyor ozaman ayrımı iyi degilbana göre ayrımı iyi değil diger dedektorler gibi yanilabildigine göre amaderinlik en ufakbaslikla 28lik çok çok iyi ve 10-15-20cm falan değil senin dedigin gibi zaten sen bunlari yazdiktan sonra bende 2kisiyle pazarlik ediyordum vazgectim.

Suta35

Alıntı yapılan: ahmet4333 - 06 Eylül 2023, 13:08:01
Hocam sen beni bilirsin bende seni bilirim ikimizde bir emekli amca ya da Hüseyin usta değiliz dikkat ettiysen yukarda ayrımı konusunda bı şey yazmadım ama sen ayrımı iyi demişsin ama paslı demire değerli diyorsaki diyor ozaman ayrımı iyi degilbana göre ayrımı iyi değil diger dedektorler gibi yanilabildigine göre amaderinlik en ufakbaslikla 28lik çok çok iyi ve 10-15-20cm falan değil senin dedigin gibi zaten sen bunlari yazdiktan sonra bende 2kisiyle pazarlik ediyordum vazgectim.
Ustam benim amacım kavga etmek falan değil... Ben gerçekçi konuşuyorum senin malını kötülemek gibi kaidemde yok bana bi faydası olmaz zaten kötülememin. Çoğumuzun birbiriyle bi hukuku var, yanlış anlaşıldıysam affola, altını çizerek vurgulaya vurgulaya yazmıştım temiz toprakta o mesafeleri görür ona lafım yok ama mineralde o mesafeler hayal dedim. Cihazı alacak kişiler yarın öbürgün o mesafelere ulaşamazsa bunu senden bilirler, kalkıp makineyi yapanda suç aramazlar ben bunu anlatmaya çalıştım :) neyse mal senin tabi ki senin sözün senettir. Alanda satanda hayırını görsün.

ahmet4333

Cihazı kullandığım yer topkapi surları çevresi ve kırmızı tuğlanın en çok oldugu yer kırmızı tuglada deliren delta pulse bile cihaza hic hakim olamıyorsun ..kırmızı tuglada delta pulse 1 kendi yaptığım eskiden yalnız anlasilmasin o bile vahşi bı ata dönüşürken minelab kırmızı tuğlayı hic ama hiç gormuyor vlf haliyle sen neden bahsediyorsun tmm zaten satış artık iptal ama makina açık ara dünyanın en iyisi diğer markalara gore dikkat ettiysen elimde olmadigi halde euro ace de demiştim yani insanlar faydalansin bilsin diye..bunlar yeni nesil cihazlar.

ahmet4333

Unutmadan belirteyim cihazın hassasiyetini en yükseğe getir yani en derinden algilicak şekilde olsun yukardaki barlardan soldaki demirkismini sil yariya kadar kırmızı tugla ne kadar buyuk olursa olsun farketmez kırmızı tuglaligindan utanır.sen cihazı kullanamamissin galiba.bak yukard a hassasiyeti sonuna kadar aç diye yazdım dikkat et .

Suta35

Alıntı yapılan: ahmet4333 - 06 Eylül 2023, 19:51:51
Unutmadan belirteyim cihazın hassasiyetini en yükseğe getir yani en derinden algilicak şekilde olsun yukardaki barlardan soldaki demirkismini sil yariya kadar kırmızı tugla ne kadar buyuk olursa olsun farketmez kırmızı tuglaligindan utanır.sen cihazı kullanamamissin galiba.bak yukard a hassasiyeti sonuna kadar aç diye yazdım dikkat et .
Ustacım önce şu kavga eder tavrını bi kenara bırak, ben sana saygıyla yaklaşıyorum sende bana saygı duyarak konuşursan anlaşırız diğer türlü benim Sesim senden daha yüksek çıkar. Orda bi anlaşalım. Satıcısın anlarım ama Bana cihaz kullanmamış dersen atacağım cihaz videolarımla kafayı yersin. Eğer benim lafımla cihaz satışı yapamamissam suçu bende değil müşteriyi ikna edemediğin için kendinde ara. Çekersin mineralli taşlık bölgede bi video derinlik konusunda müşteriyi ikna edersin suçu bende arama, ben kavgacı bi adam değilim forumdaki hemen hemen her ustaya saygı duyarm, ben kullanıcı olarak kendi fikrimi söyledim  aşırı tepki veriyosun sakin olmanı isterim. Allaha emanet hayırlı satışlar

ahmet4333

CihaziCsatmaya çok meraklı degilim kavgaci tavır diyorsun kafayı yersin falan gibi laflar ediyorsun ben ne yazdiysam dusunup olcup biciyorum uslubumübozuk olabilir hepimiz srtesliyiz ama sen bana yalancı demeye getirdin kafayi yiycegim bir makina goster Allah askina bende ogreniyim param olursa ilerde alirim belki.

ahmet4333

Yalnis anlamada birisi odunc dedektor istedi vermeyince senin dedektorune kalmadik arabayi satiliga cikardim Remzi basbugun cihazini alicam sen rüyanda göremezsin oyle cihazi demişti bizim muhabbette ona döndü biraz.

Ankebut

Arkadaşlar, herkes olgunluğunu korusun.Hic birimiz birbirimizin düşmanı değiliz.Belliki iyi niyetle yapılmak istenen bir yorum farklı algılara sebep olmuş veya yanlış yerde yanlış zamanlama olmuş..Siz dost olarak kalın.Cihazların aynı markaları aynı modelleri aynı toptakta bile farklı sonuclar verebilir.Elektroniğin bir sabiti olmaz .Yapılan hatalı bir lehim cihazın çöp olmasına yol açabilir.Bu sebeple aynı marka model dedektörlerin kalitesi farklı olabilir.İkinizde aslında doğruyu söylüyorsunuz ama anlaşamıyorsunuz.Lütfen birbirinizi kırmayınız.

Suta35

Alıntı yapılan: Ankebut - 07 Eylül 2023, 16:37:28
Arkadaşlar, herkes olgunluğunu korusun.Hic birimiz birbirimizin düşmanı değiliz.Belliki iyi niyetle yapılmak istenen bir yorum farklı algılara sebep olmuş veya yanlış yerde yanlış zamanlama olmuş..Siz dost olarak kalın.Cihazların aynı markaları aynı modelleri aynı toptakta bile farklı sonuclar verebilir.Elektroniğin bir sabiti olmaz .Yapılan hatalı bir lehim cihazın çöp olmasına yol açabilir.Bu sebeple aynı marka model dedektörlerin kalitesi farklı olabilir.İkinizde aslında doğruyu söylüyorsunuz ama anlaşamıyorsunuz.Lütfen birbirinizi kırmayınız.
Ustam benim amacım kavga etmek değildi, yorumum farklı anlaşıldı ben yinede kendisinden özür dilerim...Burda herkesin birbirine hakkı geçmiştir, her usta saygı duyulacak kişidir. Yanlış anlaşıldım buna rağmen özür dilerim..Yapımda kavga etmek yok zaten

ahmet4333

Asil ben özür dilerim çok ileri gittim çok para lazım oldugu için en son çare cihazı satmaya calisorken sen devreye girdin gerçekten 2musteri vardı siteden sonradan hatırladım sen benden bir sürü şey almıştın pazarlik etmeden o sayede ev kiramı odemistim o zamanlar şimdi sorunumu halettim cihazda bende kaldı daha iyi oldu hakkını helal et kusura bakma.

Suta35

Alıntı yapılan: ahmet4333 - 07 Eylül 2023, 18:41:08
Asil ben özür dilerim çok ileri gittim çok para lazım oldugu için en son çare cihazı satmaya calisorken sen devreye girdin gerçekten 2musteri vardı siteden sonradan hatırladım sen benden bir sürü şey almıştın pazarlik etmeden o sayede ev kiramı odemistim o zamanlar şimdi sorunumu halettim cihazda bende kaldı daha iyi oldu hakkını helal et kusura bakma.
Helali hoş olsun ustam. Lafı bile olmaz.

Ankebut

İkinizden de Allah razı olsun, dürüst ve sağlam karakterli kişilersiniz. Her zaman böyle kalın...Sağ olun var olun.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious