Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Yeni cihazımız TDİ

Başlatan skorpio, 24 Ekim 2021, 12:59:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

skorpio

Cihazın ayrımı ve mesafesi gayet iyi kullanılan bobin orijinal başlık değerlerinde olmadığından dolayı mesafe az gelebilir bu durum sizi yanıltmasın gerçek değerinde sarılmış bobin veya orijinal bobini ile video çekip yükleyeceğim video linki aşağıdadır
Linkback: Yeni cihazımız TDİ

skorpio

Kürşat

Mesafe baya dusuk stabiltesi nasil
Herkes işini yapsın.
Bildiğin şeyleri de unut ki her düşünceyi hazmedebil.
Arkadada gözlerim var ama umursamıyacak kadar eğitimim var şükür

skorpio

Alıntı yapılan: Kürşat - 24 Ekim 2021, 13:38:38
Mesafe baya dusuk stabiltesi nasil
şuan test aşamasında orjinal başlık alıp deneyeceğiz. Ayrım çok iyi. Orjinal başlığı alınca arazide deneyeceğiz. Bilindiği gibi Eric foster Gold scan5 whitese sattı bu cihaz goldscan5 bili pulse cihaz

Kürşat

Goldscan5 biliyorum fakat derinlik artinca topraga girince işler degişirmi bi usta ile konuşmuştum derinlik ve stabilite  cok iyi demişti. Cift kart diye hatirliyorum ben bu devreyi🤔🙂
Herkes işini yapsın.

Kürşat

Geotech formda kt nin lvlfsini demiştiniz o devre çok iyi bu arada deneme firsati buldum siz denemişmiydiniz o devreyi ustam
Herkes işini yapsın.

skorpio

Cihazın mesafesi iyi ayrımı çok iyi

skorpio

Kt315 in vlf si ile ilgili bilgim yok delta pulse devresini yaptım şuan kullanıyorum stabilitesinden  ge kesafesinden memnunum bulutbey ustanın sayesinde buradan belirteyim

skorpio

Videoda mono bobin kullanıldı bir dahaki video dd bobinle olacak

Zanos

Öncelikle eline sağlık.

Her.gi bir doküman göremedim.
Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir.

Kürşat

Herkes işini yapsın.

Zanos

Alıntı yapılan: Kürşat - 25 Ekim 2021, 16:40:16
Geotech formda vardi

Bu konuya da eklense bence güzel olur. Doküman olmayınca konu yavan oluyor.
Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir.

Npn

Cihazın çalışmış olması yetiyor, tam değerler ile paylaşım yaparsanız Skorpio ustam , bunu geliştiririz.
Bobin sorunu var o cihazda, iyi bir osiloskop ayarı ile kendisine gelir diye düşünüyorum.

Npn

Geotch nedense beni kabul ettiği hâlde sayfa içeriğini gôremiyorum, tanıyor ismim ile sayfaya girdiğimi de kabul ediyor, bir terslik var anlamadım gitti

Suta35

Alıntı yapılan: Npn - 28 Ekim 2021, 21:54:09
Geotch nedense beni kabul ettiği hâlde sayfa içeriğini gôremiyorum, tanıyor ismim ile sayfaya girdiğimi de kabul ediyor, bir terslik var anlamadım gitti
VPN programı kullanıp dene belki işe yarar, 2 sene önce kayıt oldum üyelik işlemi biraz sıkıntılıydı, haftalar sonra kabul edildi. Ama girişte problem yaşamıyorum. VPN aklıma ilk gelen

SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Npn

Suta 35 teşekkür ederim kardeşim

Suta35

Alıntı yapılan: Npn - 29 Ekim 2021, 21:43:58
Suta 35 teşekkür ederim kardeşim
Rica ederim ustam

SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

skorpio

Arkadaşlar tdı pcb 4katman şemasını çıkarmak o kadar basit değil. Denemeler devam ediyor tam anlamıyla sistemi çözünce isteyenlere yardımcı oluruz.

skorpio

Yabancı dedektör sitesinde tdı sl hakkında yorumlar var. Adamlar alaskada test etmişler.
2007'de bana test için White's PulseScan TDI'nin bir prototipi gönderildi ve o kadar etkilendim ki yeni modeli, Alaska'daki Moore Creek'teki "madene para öde" operasyonumda hizmete girer girmez kullanıma almaya karar verdim.  mevcut.  Moore Creek, normal metal dedektörlerinin performansını ciddi şekilde engelleyen sıcak kayaları karıştırdı.  2008 baharında ilk ünitelerden dördünü üretim hattından çıkarmak için lobi yaptım ve bu dedektörler Moore Creek'te kendilerine ait dedektörü olmayan veya bir desteğe ihtiyaç duyan ziyaretçilere sağlandı.

Bu insanların doğası gereği genellikle çok az tespit deneyimi vardır veya hiç yoktur.  Moore Creek'te iyi çalışan TDI için bazı stok ayarları bulmaktan mutlu oldum.  Dedektörü temelde birileri için ayarlayabilirdim ve kontrollere dokunmadıkları sürece iyi çalıştı.  Sadece dedektörü açın ve gidin.

Yine de, deneyim çok önemlidir ve acemiler, temel tespit becerilerinin eksikliğinden dolayı altın külçelerini bulmakta zorlanırlar.  Geçmişte, kullanılan detektörden bağımsız olarak, acemilerin ziyaretleri sırasında tüm metal aramalarında her.gi bir altın bulabilmelerinden mutlu olduğumuzu öğrenmiştik.  Bu yüzden Moore Creek'teki pek çok yeni dedektörcünün White'ın TDI'sı ile ilk külçe metal tespitlerini bulmasından çok memnun oldum.  Ünite sadece çok yetenekli değil, aynı zamanda kullanımı da oldukça kolay ve bu nedenle gerçekten acemilere kalan tek görev bir külçeyi aşmaktı.

Mike ve Karl, ziyaretçilerimizin çoğu için oldukça tipikti.  Hiçbir zaman altın için her.gi bir metal tespiti yapmadı ve kendi dedektörleri de olmadı.  Onları TDI ile gönderdim ve her biri hayatlarında bulabilecekleri açık ara en büyük altını buldular.  Moore Creek'teki küçük şeyler birçok insanın bulabileceğinden daha büyük ve bu yüzden birçok insan için gerçek yaşam deneyimleri yaratma fırsatım oldu.  İnsanların ilk keşiflerini yaptıklarını görmek ve sizin bunu gerçekleştirdiğinizi bilmek gerçekten güzel bir duygu.

Mike'ın altın numunesi 0.28 ons ağırlığındaydı ve Karl sırasıyla iki, 0.12 ve 0.25 ons aldı.

Moore Creek TDI ile birlikte Anchorage, Alaska'dan Mike B. ve Karl E.

Mike ve Karl'ın altın örneklerinin yakın çekimi

Ziyaretçilerimiz için biraz külçe karıştırmak için madende biraz buldozer yapıyordum.  Küçük bir çakıl topuzuna ulaştım ve düzleştirdikten sonra "bu iyi bir noktaya benziyor" diye düşündüm.  Birkaç haftadır her.gi bir tespit yapmamıştım ve zamanın geldiğini düşündüm.  Dozeri kampa geri götürdüğümde bir TDI çıkardım ve olay yerine doğru yola koyuldum.  Ben ayrılırken bir adam kampa gelmişti ve ben de ona aynı yöne gitmesini söyledim.

Olay yerine gittim ve aramaya başladım.  Önce bir sıra aşağı, diğeri yukarı.  Yaklaşık on dakika sonra güzel bir sinyal aldım ve 0.31 onsluk harika bir numune çıkardım.  Bu, ortasından geçen neredeyse katı altın çekirdekli bir kuvars damarının küçük bir bölümüdür.

White'ın TDI'sında 0.31 ons Altın Numune bulundu

Dedektörü kapattım ve kampa geri döndüm.  Diğer adam şimdi geliyordu ve bana neyin yanlış olduğunu sordu.  Ona bir sorun olmadığını söyledim ama külçemi aldığımı ve işim bittiğini söyledim.  Yüzündeki ifadeyi görmeliydin!  Zavallı adam günlerdir altın arıyordu ve ben dışarı çıkıp on dakika içinde bir külçe buldum.

O hafta kampta 82 yaşında bir beyefendi vardı ve tespit konusunda pek şansı yoktu, ben de Florida'ya eve götürmesi için örneği ona verdim.

Peki Moore Creek'te White's TDI ile kullandığımız ayarlar nelerdi?  Nabız Gecikmesi her zaman altın için en hassas ayar olan 10'daydı ve her zaman maksimum Kazanç 12'yi çalıştırabildik. Moore Creek'te hem pozitif hem de negatif bir sıcak kayamız olduğundan Zemin Dengesi sıkıydı.  Biraz bir yöne ve pozitif taşlar sinyal verdi ve biraz diğer yöne ve negatif taşlar sinyal verdi.  Negatif sıcak kayalar çok daha yaygındır.  Genel olarak, yaklaşık 9'luk bir ayar, neredeyse tüm sıcak kayaları ortadan kaldırdı.  Ama ne kadar ince ayar yaparsam yapayım, bazı sıcak kayalarda hafif vuruşlar vardı.  Minelab PI dedektörleri Moore Creek'teki sıcak kayalara da çarptığından bu şaşırtıcı değil.  Zemin, yakındaki tepelerden aşınmış bazalt ve monzonit sıcak kayalarla alttaki ayrışmış şeyl anakayadan oluşan oldukça nötr bir toprak karışımıdır.

Ancak, TDI ile yeni insanlara gerçekten yardımcı olan birkaç şey belirledim.  İlk olarak, Moore Creek'teki neredeyse tüm altın, çok onslu parçalarda bile yüksek bir ton verir.  Bunun, altının örnek doğasıyla birlikte genel olarak yüksek gümüş içeriğinden kaynaklandığına inanıyorum.  Şaşırtıcı bir şekilde, altına gümüş eklendiğinde iletkenliği artırmak yerine düşürür ve bu nedenle düşük saflıktaki altının TDI üzerinde düşük iletken yüksek ton yanıtları vermesi daha olasıdır.  Moore Creek'te düşük bir tonun demir bir hedef veya sıcak kaya olduğunu %99 kesinlikle anlayabilirsiniz.  Yeni başlayanlar için yüksek tonlu sıcak kaya tepkilerini yok etmek için zemin dengeleme ile bitirdim ve düşük tonlu sıcak kayalar için endişelenmedim.  Ardından, düşük tonları ortadan kaldırmak ve yalnızca düşük iletkenliğe sahip yüksek tonlu hedeflerde sesi kapatmak için TDI Hedef İletkenlik anahtarına benzersiz bir ayar yaptım.  Bu, TDI'yi çalıştırmak için gerçek bir beyinsiz yaptı.  Çok sessiz, hiç yanlış sinyal yok.  Ardından, her.gi bir yüksek ton alın ve her zaman bir mermi veya mermi kovanıydı (Moore Creek'te nadirdir), düşük iletkenliği okuyan küçük demirli bir çöp veya altın.  Düşük iletkenlik gösteren demirli çöpler, kazması kolay sığ olma eğilimindedir.  Bu şekilde kurulmak, bir kişinin yalnızca büyük bir çelik hurdası bulmak için derin, yorucu çukurlar kazmasına yönelik PI eğilimini neredeyse tamamen ortadan kaldırır.

Sahip olduğum tek sorun, insanların bir kontrolle oynaması veya yanlışlıkla bir kontrolün ayarını bozmasıydı.  Ayar o kadar mükemmeldi ki, insanların onlarla oynamasını önlemek için kontrolleri yerine yapıştırmayı düşündüm!  Başka bir sorun, insanlara kullanmaları için ödünç verdiğinizde ortaya çıkar - yalnızca kullanılmaz, kötüye kullanılır.  Neyse ki TDI, eski reklamlar gibi bir yalama ve tıklamaya devam edebiliyor.  Bu TDI bir ATV'nin arkasına takıldı ve sonra sürücü çamur deliklerinden ve çalılardan kükrerken bunu unuttu.  Sanırım fazla eğlenmek!  Ünite çamurla kaplanmakla kalmadı, orta çubuk bölümünü bükmeyi başardı.  Su hortumuyla biraz dikkatli çalışın ve biraz bükün ve dedektör gayet iyi çalıştı.  Sonunda bükülmüş olanı değiştirmek için yeni bir çubuk bölümü sipariş ettim.

Beyaz'ın TDI'si çamurla kaplı!

7.5" bobini biraz çalıştırdım ve onunla 1 penilik bir külçe buldum. Küçük bobinin ne kadar kararlı olduğuna şaşırdım, çünkü sıcak kayalara çarpmaya daha yatkın olacağını umuyordum, ama bunun yerine daha bağışık görünüyordu.  Daha büyük bobinden daha sıcak kayalar. Moore Creek'te stok 12" bobin, ekstra derinlik için değil, madendeki oyunun gerçekten adı olan toprak kapsamı için çok fazla gitmenin daha iyi bir yoludur.  En fazla hedefi kazarak en çok zemini kaplayan kişi Moore Creek'te altını bulma konusunda en iyi şansı yakalar.  Ancak birçok külçe avı görevi için daha küçük bobini kullanmayı çok isterim.

İşte Paducah, Kentucky'den Moore Creek ziyaretçisi Pete W.  Pete, TDI ile sıkı avlandı ama şansı azdı.  Bir noktada onunla birlikteydim ve bir sinyal aldığında yakınlarda oturuyordum.  Kepçesiyle kazmaya başladı ama hedef derindi ve ben de yardım etmek için kazmamla geldim.  Oldukça derin bir delik açtım ama kontrol ettiğinde hedef hala yerdeydi.  TDI bunu saygın bir derinlikte aldı.  Bu yüzden biraz daha kazdım ve gerçekten güzel görünen bir külçe ortaya çıktı!  Pete'in yüzüne kocaman bir gülümseme yerleştiren, 0.27 ons ağırlığındaki çok güzel bir parça.

Pete W. ve TDI altın

Pete'in TDI ile bulunan külçesinin yakından görünümü

Almanya'nın Hupstedt şehrinden Moore Creek ziyaretçisi Jens S'nin TDI ile bulduğu külçelerle harika bir fotoğrafı.  Daha büyük külçe 0.62 ons ve daha küçük 0.37 ons.  Jens, TDI'yi ilk kez açtıktan sonraki on dakika içinde daha küçük külçeyi buldu.  Jens, tarama ve yüksek bankacılığı metal tespitinden daha çok seviyordu ve bu yüzden zamanının çoğunu Moore Creek'te tam da bunu yaparak geçirdi.  Gördüğüm kadarıyla o bir metal dedektörü ile doğal biriydi ve kim bilir buna daha fazla konsantre olsaydı nasıl yapardı.  Zaten evine bir sürü altınla gitti ve çoğumuzun asla sahip olamayacağı bir deneyimle ülkemize çok mutlu bir ziyaretçi geldi.

0.37 oz ve 0.62 oz altın örneklerine sahip Jens, White's TDI ile bulundu

Moore Creek'teyken ne kadar az şey tespit ettiğime şaşıracaksınız.  Madene göre ödeme operasyonu yürütmek tam zamanlı bir iştir ve sonra bazıları.  Yine de ara sıra çıkma şansım oldu ve yeni TDI'nin etrafta olması kesinlikle bana sebep verdi.

Birkaç ziyaretçimiz, Keith M ve Bob D ve ben Moore Creek'in aşağısında ve boyunca bazı atık yığınlarına çarpmaya karar verdik, bu da onlara ulaşmayı zorlaştırdı ve başkaları tarafından daha az avlandı.  Dedektörlerimizi ve kuşluklarımızı ATV'lere yükledik ve genel lokasyona doğru yola çıktık.  Dereyi geçtikten sonra, son birkaç yıldır uzaktan izlediğim en alçak atık yığınına doğru indik.  Üzerinde çok fazla fırça var ve bu fırçanın içinde bir külçenin bulunmamış olabileceğini düşündüm.

Kuyruk yığınları çok dik ve bu yüzden yan tırmanış sırasında ağırlığı kolumdan uzak tutmak için White'ın TDI'sını kalçaya monte ettim.  Fırçada bulduğum tek sorun, kontrollerin ayarlarını bozma eğilimiydi ve bu yüzden dedektörün tepkisindeki değişikliklere karşı tetikteydim.  Hem pozitif hem de negatif sıcak kayaların tepkisini en aza indiren iyi bir zemin dengesi ayarı buldum.  Bu, bu kuyruk yığınında yaklaşık 8 oldu.  Altına duyarlı 10uS ayarında koştum ve kazancı maksimuma çıkarabildim.  Sessiz, soluk bir eşik ayarladım.  Sıcak kayaları duymayı ve kendim ayırmayı tercih ettiğim için Hedef İletkenlik anahtarını Tümü üzerinde çalıştırıyorum.  Gerekirse birkaç kaya kazmayı umursamıyorum ama genellikle öğrenebileceğim tutarlı bir sesleri var.  Bu durumda, TDI gerçekten iyi çalışıyor olsa da.  Vadinin bu tarafında daha az kötü sıcak kaya varmış gibi görünüyordu.

Bob, Keith ve ben, artık yığının çevresine yerleşip avlanmaya başladık.  Bir uçtan alçaktan başladım, o uçta avlandım ve sonra tepeyi çalılıklara doğru çalıştım.  İkisi de Minelabs'ı yönetiyordu.  Minelab'lar birbirine oldukça yakın çalışacak şekilde ayarlanabilir, ancak TDI'nin Minelab dedektörleriyle iyi çalışmadığını keşfettik.  TDI, Minelab'ları hiç almıyor, ancak Minelab'lar yakınlarda bir TDI ile çıldırıyor ve TDI'yı hiç ayarlayamıyorlar.  Bu yüzden hem Keith'ten hem de Bob'dan mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterdim.  Yığının bir ucunda küçük bir ladin ağacı çalılığına düştüm.

Yakında güzel, net, yüksek tonlu bir sinyal aldım.  Biraz kazma, köklerde güzel bir 1.93 ons altın kuvars örneği ortaya çıkardı!  İki ince kuvars tabakası arasına sıkıştırılmış katı altın çekirdekli tipik bir Moore Creek "oreo kurabiyesi" külçesiydi.  Ama ortada çok sağlam - bu yığının çok güzel bir ağırlığı vardı.  Sadece günümü (hafta mı? ay mı?) yapmakla kalmadı, aynı zamanda tek bir keşifte o TDI için ödeme yaptı.  TDI'nin onunla böyle bir keşif yapabilmesi kesinlikle bana gerçekten sıcak bir bulanıklık verdi.

Günün geri kalanının çoğunu avladık ve birçok hedef bulmamıza rağmen külçem günün tek bulgusu oldu.  Bu o kadar sık ​​oluyor ki bazen beni meraklandırıyor.  Kendim ve diğerlerinin erkenden böyle harika bir buluşla karşılaştıklarını gördüm ve sonra günün geri kalanında o kadar sık ​​hiçbir şey bulamıyorum ki, şimdi olduğu zaman bunun hakkında şaka yapıyorum.  Duygu şu ki, yarasadan hemen böyle harika bir tane alırsanız, o gün için bırakabilirsiniz.  Ama tabii ki hiç kimse yapmaz.

Steve Herschbach tarafından White's TDI ile bulunan 1,93 oz altın külçe

İşte külçeyle ilgili hikayenin geri kalanı.  Moore Creek'te, kampta ödeme yapan müşterilerimiz varken mürettebatımızın bulduğu her altının müşterilere gittiğine dair bir kuralım var.  Böylece haftanın sonunda bir çekilişimiz oldu.  Herkese 5 bilet verildi ve bir kişinin bulduğu her ons altın için biletlerinden birini aldık.  Ateşli dedektörleri engellemek istedik.  Kampta 15 ziyaretçimiz olmasına rağmen, bulduğunda Keith ve ben ile birlikte olan Bob oldu.  Bu, bizim düzenli ziyaretçilerimizden biri olduğu ve tespit etme konusunda pek şansı olmadığı için güzeldi.  O hafta iş yerinde oldukça ciddi bir karma vardı!  Sadece bir hatırlatma, altın 2008'de ons başına 700 dolar civarındaydı, ben de 1400 dolarlık bir külçe verdim.  Bunu Moore Creek'te çok yaptım ve aslında hiçbir ziyaretçi eve altınsız gitmedi.  Her zaman yan tarafta yeterince avlanma buldum ve kokarcalanan insanların bir veda hediyesi aldığından emin oldum.  Sanırım bir tür rekor kırması gereken bir pound altın buldum ve verdim.

Benim 1,93 ons külçemi bir süreliğine kimsenin yenmesinin mümkün olmadığını düşünüyordum.  Ne de olsa, bir ons üzerinde pek fazla külçe bulunmaz ve bu neredeyse iki ons.  Şey, yanlış düşündüm.  Tüm müşterilerimiz yaz için ayrıldıktan sonra, madeni kış için kapatırken birkaç arkadaşımı madene takılmak için davet ettim.  Karı koca tespit ekibi Bernie ve Chris ilk kez Moore Creek'e geldi.  Her ikisi de, White's MXT ile aralarında pound altın bulan VLF dedektörleri konusunda uzmandır.  Ancak darbe indüksiyon tespiti onlar için yeniydi ve Moore Creek'te onları güvenilir MXT'yi PI dedektörleri lehine bir kenara koymaya ikna ettim.  Pekala, çalışan bu iki yeni dedektör hakkında endişelenmenize gerek yok.  Bernie ve Chris çok güzel altınlar elde ettiler.  Aslında Chis, TDI ile haftanın en iyi bulgusunu ve kuvars numunesinde gerçekten muhteşem 2.07 ons altını elde etti.  Aslında Moore Creek'te bulduğum en çekici parçalardan biri.  Kuvars arasında gofretlenmiş olağan katı altın tabakası yerine, bu numuneler kuvars boyunca eşit ve çok çekici bir şekilde altın bağcıklıdır.  Chris beni sadece genel ağırlık için biraz yenmekle kalmadı, aynı zamanda numunenin iyi görünüm bölümünde de kesin.

2.07 ons altın örneği Chris P tarafından White'ın TDI'si ile Moore Creek, Alaska'da bulundu

Bu hikaye, o sırada internette yapılan ve sonunda günlüğüme eklenen çeşitli yazıların bir derlemesidir.  Bir sürü eksik detay eklemek istedim ve bu süreçte kesinlikle birçok harika anıyı geri getirdi.  Moore Creek konseri hayatımın en iyi zamanı olarak geçecek.  Orada sadece çok fazla altın bulunmadı, aynı zamanda birçok harika yeni arkadaş ve muhteşem maceralar yapıldı.  Maden artık başka insanlara ait ve madene para öde operasyonu uzun zaman önce sona erdi, ama ben yaşadığım sürece hatıralar yaşatılacak.

White's PulseScan TDI, hala sahip olduğum bir dedektördür.  Başka hiçbir dedektörün sahip olmadığı bazı ilginç özelliklere sahiptir ve bazı yönlerden takdir edilmeyen bir makinedir.  Özellikle kolay kalçaya montaj özelliğini ve benzersiz Hedef İletkenlik anahtarını seviyorum.  Gördüğüm ana sorun, insanların onu bir VLF'nin daha iyi bir seçim olduğu yerlerde kullanması ve ardından TDI'nin bir VLF'den daha iyi olmadığından şikayet etmesi.  Böyle şeyler başımı sallamama neden oluyor.  Bir konum bir VLF için kesinlikle uygunsa, bir VLF kullanın.  White's TDI gibi darbe indüksiyon dedektörleri, zeminin veya sıcak kayaların bir VLF operatörünün hayal kırıklığı içinde çıkmak istediği konumlar içindir.  Zemin Dengeleme PI (GBPI) dedektörleri yalnızca aşırı zemin veya sıcak kaya koşullarını ele almak içindir ve bu koşullar mevcut değilse, PI dedektörü kullanmanın tüm nedeni de mevcut değildir.  Düşük mineralli zeminde GBPI dedektörlerinin sahip olduğu tek gerçek avantaj, çok büyük bobinleri çalıştırma yetenekleridir ve bu, derin büyük hedeflerin bulunmasına yardımcı olabilir.  Ancak, bulunacak derin ve büyük hedefler yoksa, özellikle bir VLF'nin çöp hedefleri ayırmadaki üstün yeteneği göz önüne alındığında, düşük mineralli zeminde bir VLF genellikle daha iyi bir seçimdir.  Her zaman olduğu gibi, iş için uygun aleti kullanmakla ilgili ve Moore Creek gibi bir yer, White's TDI gibi bir dedektör için mükemmel bir nokta.  Bu web sitesindeki TDI hakkında daha fazla bilgiyi White's PulseScan TDI sayfasında bulabilirsiniz.

~ Steve Herschbach
Telif Hakkı © 2008 Herschbach Enterprises

Düzenleyen 2 Ekim 2019 Steve Herschbach

1

1

Rapor Makalesi

Paylaş

takip1

makalelere git

Sonraki okunmamış makale

Kürşat

Çeviri için teşekkurler minelab  gibi nuget toplama niyetiyle yapilmiş hassas bi devre olduğunu anlıyoruz tecrübelerden ve fark ettiyseniz adamlarin bizim gibi derinlik kaygilarida yok stabilite  peşindeler bizde herkes dedektor deyince nekadar çeker diyo  siz daha onceden sd 2000-2100 yapmiştiniz genel kanaatiniz nedir buna kiyasla.
Herkes işini yapsın.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious