Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Gold Rider v1.0 SU Edition

Başlatan wtrk, 20 Ocak 2021, 21:50:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BuLutBey

Sprint lay outtan soldaki dosya kısmında yazdır diyeceksin oradan yazıcı seceneklerinden pdf yi seç . Bu birinci . Yol ikinci yol yine doaya dan gir export  de orada secenekler var bmp jpg . Onlardan jpg yi sec kayıt edeceğin yeri sorar seç kaydet bu kadar
Linkback: Ynt: Gold Rider v1.0 SU Edition
Eğer İnanıyorsanız Galip Olan sizlersiniz

Npn

Bulutbey kardeşim teşekkür ederim, aslında mesaj smw için olacaktı yanlışlıkla buraya yazmışım, iki projeyi de araştırıyorum, smw olsun Gold rivier olsun projeleri hayata geçiren ve destek olan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu proje için diptirace kullanacağım, zaten halihazırda kullanabiliyorum, sprint layout u da öğreneceğiz artık.
Saygı ve hürmet ederim , sağolun efendim

Npn

Benim tek istediğim cihaz çalışsın, Rus siteleri, Bulgar vs var çok oyun oynuyorlar.
Zamanında ben Nexus yapmıştım sadece iki transistör yerinin ters olduğu için çalışmıştı, amatör olunca da uyananadım onca emek boşa gitti .
Dediğim gibi çalışsın yeter, geliştirmeyi üzerinde deneye deneye yaparım artık, biraz sıkıntım var , işler de iyi değil  yılbaşına olabilir bir skop alacağım, olmuyor osiloskop olmadan .

Npn

Bulutbey teşekkür ederim. bu devrenin çalıştığını kesin bilmeliyim malum uğ[size=78%]raştığımza değsin[/size]

şenoluluer

1 rinci sayfada dip versiyon var onu yaparsan kesin calışır

Npn

senoluluel  teşekkür ederim

Npn

Arkadaşlar bunu ditraceden nasıl sileriz ?

oongit

Herkese selamlar...

Devreyi foruma kazandıran @wtrk, @senoluluer ustalara teşekkür ederim. Olası arıza takibi ve kişisel PCB düzenlenebilmesi için, devrenin güncel devre şeması paylaşıldı mı acaba?
26 sayfanın tamamına baktım ancak göremedim. Belki gözümden de kaçmış olabilir.

Teşekkür ederim...

Npn

bütün sayfaları tek tek gezdim ama normal açık şema da göremedim, rica etsem bir kardeşiz açık şema atabilir mi buraya ?
şimdiden teşekkür ederim,

Npn

Bu projenin gerçekten çalıştığına inanıyor musunuz ?
Üç tane farklı dip çizimi var, hiç birisi diğerine eşit değil, ALLAH rızası için açık şemayı koyacak yok mu buraya, şenol ustam, bu lay ve diptrace ile olacak iş değil, çorbaya dönmüş proje, açık şema koyun onu çizip buraya paylaşayım , PİRAT'ı çizerek sayfada PCB olarak paylaştım.

şenoluluer

bu devreyi bukadar paylaşımdan sonra yapamıyorsanız burakın bu işi bu devrenin herşeyi paylaşıldı saygılar.

smootH

Ustam pirati yapabilirsin bu devrenin bilgileri yok. Bilgileri olan farklı devreler var onlarla ilgilenebilirsin.
Alıntı yapılan: Npn - 27 Ekim 2021, 22:41:38
Bu projenin gerçekten çalıştığına inanıyor musunuz ?
Üç tane farklı dip çizimi var, hiç birisi diğerine eşit değil, ALLAH rızası için açık şemayı koyacak yok mu buraya, şenol ustam, bu lay ve diptrace ile olacak iş değil, çorbaya dönmüş proje, açık şema koyun onu çizip buraya paylaşayım , PİRAT'ı çizerek sayfada PCB olarak paylaştım.

Kürşat

Huseyin ustami simdi anliyorum yani bi devre var ortada ve oldukca basit biraz araştirirsaniz zaten devrenin burda olmasinin bile bi emek olduğunu anliycaksiniz ama hala calisiyormu diye soruluyor devre çalisiyor bi devreyi muadilleri gibi olmasini istiyorsaniz biraz emek vermeniz gerekiyo kaliteli parçalar ve uygun bir bobin yerinde ayarlarla toprak altinda 35 cm cekebilir  onun haricinde vlf bir cihaz . Ticari amaç gudulmeden yapilmasini siddetle tavsiye ediyorum !
Herkes işini yapsın.
Bildiğin şeyleri de unut ki her düşünceyi hazmedebil.
Arkadada gözlerim var ama umursamıyacak kadar eğitimim var şükür

onur600

Arkadaşlar biri bir şeyi bulamadıysa bilenin yardımcı olması ara bul demekle aynı vakti alır.
Zamanında aynı kelimeyi 17448906 kez yazıyorduk ki birbirimize yardımcı olalım. Forumların da amacı budur.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

oongit

Alıntı yapılan: onur600 - 28 Ekim 2021, 11:55:57
Arkadaşlar biri bir şeyi bulamadıysa bilenin yardımcı olması ara bul demekle aynı vakti alır.
Zamanında aynı kelimeyi 17448906 kez yazıyorduk ki birbirimize yardımcı olalım. Forumların da amacı budur.

Teşekkürler @onur600

Alıntı yapılan: şenoluluer - 28 Ekim 2021, 01:00:47
bu devreyi bukadar paylaşımdan sonra yapamıyorsanız burakın bu işi bu devrenin herşeyi paylaşıldı saygılar.

İlk olarak; güzel bir devre tasarlanmış, hem elinize hem de emeğinize sağlık... Lâkin; sizden bir şekilde bilgi, yardım talep eden insanlara karşı bu şekilde bir yaklaşım kabul edilemez. Her.gi biri, her şeyi açıkça paylaşılmış olan bir devreyi yapamamış olabilir, çok normaldir. Herkes anasının karnında öğrenmedi bu işleri...

Siz de zamanında, bilen ya da uygulayan birinden yardım ya da bilgi talep etmediniz mi? Talebiniz karşısında azarlandınız ya da küçük mü düşürüldünüz? "Yapamıyorsanız bırakın bu işleri" nasıl bir yaklaşım? Bilmeyen, öğrenmek isteyen, yardım ya da bilgi talep eden birini bu şekilde küçümsemek, azarlamak, hor görmek kimin haddine?

Şu anda konu, toplam 26 sayfa ve 513 kere mesaj yazılmış... 125. mesajda, "Açık şema olarak paylaşılmış bir dedektör olan White Classic'in biraz değiştirilmiş halidir" diye not düşülmüş... Bilmeyen biri, şemada hangi değişikliklerin yapıldığını nereden bilsin?

145. mesajda Victory41
205. mesajda keçelerli
247. mesajda tekali
393. mesajda erik1
507. mesajda oongit (ben)
508. mesajda Npn

devrenin açık şemasını sormuş, ama yine de ısrarla şema paylaşılmamış. Tamam; belki de ticari olarak düşünülüyordur, o zaman şemanın paylaşılmak istenmemesini anlarım. Ama bu şekilde bir yaklaşım hiç de şık değil. Bu yüzden, önce forumların amacının ne olduğunun kavranması gerekir diye düşünüyorum...

Saygılar...

şenoluluer

YİNE konu tartışma konusuna cevrilmek isteniyor bir soru tekrar tekrar soruluyorsa orda bir kasıt var gibi geliyor budevre muharremka olarak x1 vlf olarak paylaşıldı ama hala aynı sorular soruluyorsa orda bir kasıt var diye düşünüyom soran kişininde özelinden yazdım bi cevap vermediyse gerisini siz düşünün.

oongit

Alıntı yapılan: oongit - 27 Ekim 2021, 16:23:11
Herkese selamlar...

Devreyi foruma kazandıran @wtrk, @senoluluer ustalara teşekkür ederim. Olası arıza takibi ve kişisel PCB düzenlenebilmesi için, devrenin güncel devre şeması paylaşıldı mı acaba?
26 sayfanın tamamına baktım ancak göremedim. Belki gözümden de kaçmış olabilir.

Teşekkür ederim...

Yalnızca merakımdan soruyorum... Burada nasıl bir kasıt görüyorsunuz?

Ayrıca; kendi adıma yazıyorum, belki de 3-4 senedir foruma ara vermişim, moharemka'nın x1 vlf olarak paylaştı dediğiniz devrenin bu devre olduğunu nereden bilebilirim? Gayet insani, kibarca, eleştirmeden, teşekkür ederek bir soru sordum ve haklı olarak da aynı şekilde cevap verilmesini beklerdim.

Ve ne yazık ki halâ, "devrenin şeması şudur" ya da "şuradadır arkadaşlar", "şurada bazı değişiklikler yaparak, daha iyi / stabil hale getirdik" deyip, gereksiz tartışmalara bir son vermek yerine, aynı soruyu soranlarda kasıt amacı arıyorsunuz. Bu doğru değil...

Aynı soru defalarca sorulmuşsa;

* Ya gerektiği gibi anlaşılamamıştır, (ki; böyle durumlarda sakin sakin, kimseyi kırmadan, incitmeden anlatmaya çalışır ve soruyu soranın saygısını kazanırsınız)
* Ya da cevap verilmemiş ve soru havada bırakılmıştır; ki görünen de bu...

Saygılar...

smootH

Konuyu baştan sona okuduysaniz devrenin çalışan videosu da eklenmişti arkadaşlar . Hatta x1 , moharemka olarak farklı başlıklar altında da olduğu yazıyor,  değil 3 yıl 5 yılda ara verseniz okuduğunuz zaman bütün soruların cevapları mevcut. Özellikle konuya hiç bir artı eklemeden belirli aralıklarla daha önce hiç bir konuda görmediğimiz nickler ile  bu devre çalışıyorum sorusu soruluyorsa bunun altında art niyet aramak gayet doğal. Saygilar.

Suta35

Bazı ustalarla fikir ayrılığı olabilir ya da tartışma yaşanmış olabilir. Ama bu devrenin çalışmadığını kimse iddia edemez. Devrenin bütün bilgileri şuan yazmakta olduğunuz konuda var. Zamanında bende çok amatörce düşünüp suçu devrelerde buluyodum lakin ilk önce kendimize bakmamız lazım, ölçüm noktalarına gelince her kompenantın datası İnternette mevcut giriş çıkış voltajlarini öğrenirsek, nerden ölçüm yapmamız gerektiğini biliriz. Tartışmanın anlamı yok herkese saygılar

SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kürşat

Sevindirici bi haber vereyim karadağ ustamin devresi çalışıyor ama uzerinde çok bir çalışma firsati bulamadım
Herkes işini yapsın.
Bildiğin şeyleri de unut ki her düşünceyi hazmedebil.
Arkadada gözlerim var ama umursamıyacak kadar eğitimim var şükür

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious