Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Kış geldi. Boşta kalıp millete sallamayın. Bir hobiniz olsun

Başlatan Karadağ, 28 Kasım 2020, 21:27:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smootH

Alıntı yapılan: Karadağ - 14 Mart 2021, 01:05:13
az önce biri video çekmiş gönderiyor beni tehdit ediyor. M1 uçurtma başlıkla yüzük denemiş almamış onu da videoya çekmiş bunu yayınlarım diyor :) Sen dur ben yayınlayım dedim nasıl dedektör kullanılmaz diye de başlık atarım dedim...
Eğitim şart 🙂
Linkback: Ynt: Kış geldi. Boşta kalıp millete sallamayın. Bir hobiniz olsun

onur600

Ben izledim videoyu. Tüylerim diken diken oldu ama müşteri daima haklıdır. Bilmediği konuyu öğrendiğinde ben haksızmışım der.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Karadağ

Alıntı yapılan: onur600 - 14 Mart 2021, 11:00:31
Ben izledim videoyu. Tüylerim diken diken oldu ama müşteri daima haklıdır. Bilmediği konuyu öğrendiğinde ben haksızmışım der.

Bir kişi bir konuyu bilmiyorsa sorar öğrenir. Öğrenmek için soranın başımızın üzerinde her zaman yeri var. Video çekip tehdit eder ve peşine de ürünü karalamaya kalkarsa onun hakkı başka şeydir. Kimse kusura bakmayacak.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Ankebut

Karadağ ustam adama kızma en azından uçurtma başlığın dedektör başlığı olduğunu öğrenmiş,  8)  ya bide ucunu ip takıp rüzgarda uçurtma diye uçurmaya kalksaydı... sonra niye uçmadı diye şikayet ederdi....bu ülkede çok görmemek lazım bu tipleri... >:D >:D >:D

Karadağ

Alıntı yapılan: Ankebut - 14 Mart 2021, 20:43:55
Karadağ ustam adama kızma en azından uçurtma başlığın dedektör başlığı olduğunu öğrenmiş,  8)  ya bide ucunu ip takıp rüzgarda uçurtma diye uçurmaya kalksaydı... sonra niye uçmadı diye şikayet ederdi....bu ülkede çok görmemek lazım bu tipleri... >:D >:D >:D

Valla oda olabilirdi :)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

smootH

Alıntı yapılan: Ankebut - 14 Mart 2021, 20:43:55
😂😂😂😂

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious