Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Şemalar var Diye Geldim Herkes tanıtım yapıyor.

Başlatan Ekrin, 29 Mayıs 2020, 11:33:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ekrin

Arkadaşlar ben mi yanlış başlık altına bakıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Metal dedektör şeması çizimlerine bakıp indirip hatta mümkünse kendim yapmak istiyordum fakat hangi konuyu açtıysam herkes kendi bitmiş aletini tanıtmaya çalışıyor benim kafam karıştı. Amaç cihaz mı yarıştırmak tanıtmak yoksa şema paylaşıp yapabilen kendi yapıp hatta geliştire bilmesine yardımcı mı olmak.
Formda yeniyim belki adet böyledir ben bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Linkback: Şemalar var Diye Geldim Herkes tanıtım yapıyor.

mehdi06

formda her seviyede insanın kendi yapabileceği binlerce devre ve şema mevcut sayfa sayfa yazılar ve konular var istediğiniz türde ürün bulabilirsiniz

asahin58

Ben daha önce de önerdim
Tekrar yazıyorum
Bir sabit başlık altinda yapılarak test edilmiş ve çalışan devrelerin şema, pcb, bobin vb. Tüm gerekli bilgilerin ve belgelerin resim video gibi depo alanı oluşturmak iyi olacaktır ve bu alandaki paylaşımlar yoruma kapalı olup buradan devre ile ilgili yorum ve tartışma alanına link verilmesi gayet güzel olacaktır.

Suta35

Bu forumda ki hemen hemen bütün şemalar çalışıyo, bütün iş devre bobin ilişkisinde, ve kompenantlarin ölçerek takilmasinda..

Ama arkadaş bi konuda haklı ne zaman bi konu açılsa ustalar birbiriyle tartışmaktan devreyi unutuyolar. Saçma sapan tartışmalar yapılacak devrelerin önüne geçiyo. Tartışmasiz saptırma olmadan bi konu üzerinden devam edilmesi kanaatindeyim

Zanos

Alıntı yapılan: asahin58 - 29 Mayıs 2020, 12:01:57
Ben daha önce de önerdim
Tekrar yazıyorum
Bir sabit başlık altinda yapılarak test edilmiş ve çalışan devrelerin şema, pcb, bobin vb. Tüm gerekli bilgilerin ve belgelerin resim video gibi depo alanı oluşturmak iyi olacaktır ve bu alandaki paylaşımlar yoruma kapalı olup buradan devre ile ilgili yorum ve tartışma alanına link verilmesi gayet güzel olacaktır.
bunun için bir blog tarzı sayfa açılabilir. ustalardan tam çalışan şema, pcb yazılım bilgileri resim ve video gönderilir ve blogda yayınlanır. Bunu bir değerlendirelim ustam.
Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir.

Kürşat

Armut piş agzima düş politikasini birakalim mumkunse formu geniş çaplı inceliyelim ben bayadir uyeyim ortalama hergün aktifimdir ben bile formda gezerken " a ben burayı  gormemistim, bu boylemiymis dedigim seyler"  muhakak cikiyor çünkü ben uye olmadan oncede bi gecmisi var formun aramizdan ayrilan ustalarin paylasimi var lutfen bu politikayi birakalim
Herkes işini yapsın.
Bildiğin şeyleri de unut ki her düşünceyi hazmedebil.
Arkadada gözlerim var ama umursamıyacak kadar eğitimim var şükür

acemi-usta

Çalışa bilen şemalar bunu pcbiye döken bir yönetici şart bu bölüme ihtiyaç var ve o bölümde sunulan cihazlarında site üzerinde üyeler satışını yapamayacak bir bölüm neden olmasın
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

_Hektor_

Bu sitede paylaşılan şemaların hemen hepsi zaten çalışıyor. Çalışmayan devre yok çalıştırılamayan devre var

acemi-usta

Birde çeşitli şamalar adlı açtığım Bi bölüm var bula bildiğim tüm şemaları oraya aktarıyorum  arayan bulur köye girip sokağı sormayan evi bulamaz  :)
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

gs78

Alıntı yapılan: acemi-usta - 08 Haziran 2020, 19:22:54
Birde çeşitli şamalar adlı açtığım Bi bölüm var bula bildiğim tüm şemaları oraya aktarıyorum  arayan bulur köye girip sokağı sormayan evi bulamaz  :)
[/quo
Alıntı yapılan: acemi-usta - 08 Haziran 2020, 19:22:54
hangi şemalar onlar ustam çalışan dediğin yalnız masa üstü denenmiş olmasın tarsosta çalışıyor ama tezgahta topragı gördümü kaçası geliyor daha birçok devre öyle sizin yapıpta toprakta denediğiniz ve güzel çalışan varmı varsa hangileri paylaşırmısın

gs78

Alıntı yapılan: _Hektor_ - 08 Haziran 2020, 19:20:12
Bu sitede paylaşılan şemaların hemen hepsi zaten çalışıyor. Çalışmayan devre yok çalıştırılamayan devre var
hangi şemalar onlar ustam çalışan dediğin yalnız masa üstü denenmiş olmasın tarsosta çalışıyor ama tezgahta topragı gördümü kaçası geliyor daha birçok devre öyle sizin yapıpta toprakta denediğiniz ve güzel çalışan varmı varsa hangileri paylaşırmısın

_Hektor_

Cihaz da önemli olan başlık heleki vlf tam bir fiyasko sen yaptın çalışmıyor veya mesafesi dusuk ben yaptım gayet stabil gibi....

acemi-usta

Alıntı yapılan: gs78 - 10 Haziran 2020, 12:25:51
Alıntı yapılan: _Hektor_ - 08 Haziran 2020, 19:20:12
dostum  mesele cihazda deyil kullanıcıda  her cihazın kendine has derinlik ve özellikleri var yapmasını beceremirsa  ayrı bi konu yapıpta kullanmasını beceremiyorsan dahada vahim  masa üstü diye tabir edilen     pirat pi polones sörf pi ve bir çoğunu yaptım ve kullandım süperde çalışıyorlar
şu  varki hazırı seven çok  ama bizde yok     açık ve net söylüyorum hiç bişey yapamıyorsanaız  3s yapın hazır ve kolay  ve etkili   binlerce şema var  hangisi çalışıyor kaçı çalışmıyor yapıp denersiniz veya yapmazsınnız  bu size kalmış burda bunları tartışma konusu yapmanın bir manası yok kimse kimseyi memnun etmek zorunda deyil herkes işine geleni bulur yapar amma masa cihazı amma arazi cihazı ve benşu masa cihazıdır kısmınada karşıyım insanlara faydalı olmak için birileri birşeyler yapıp sunmuş  emek vermiş  ya şikayet eden kime ne faydası olmuş.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious