Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

quasar ve fortume

Başlatan Kürşat, 26 Ocak 2020, 20:14:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smootH

Ekranlama ve başlık balansiyla alakalı düzgün yapılmamış büyük ihtimal. Toprağa indirdiginde başlığı balans kayması oluyordur.
Linkback: Ynt: quasar ve fortume

gs78

Alıntı yapılan: smootH - 12 Ekim 2020, 17:28:48
Ekranlama ve başlık balansiyla alakalı düzgün yapılmamış büyük ihtimal. Toprağa indirdiginde başlığı balans kayması oluyordur.
tam dediğin gibi tam teşhisi koydun tşk ederim durum bu ama ayarlıycam müsait zamanda

smootH

hidelga

ustalar quasar için mcp 601 opamp yerine ne kullanabilirim
Minarede "Ölü var!" diye bir acı salâ...
Er kişi niyetine saf saf namaz... Ne alâ!
Böyledir de ölüme kimse inanmaz hâlâ!
Ne tabutu taşıyan, nede toprağı kazan...

smootH

Opa 344 diye okumuştum yanılmıyorsam ustam.

hidelga

bi deniyeyim ustam sağolasın

Jumper03

Adaleti, yüksek bir kanun olarak kabul etmekten vazgeçen millet, bu felaketini hiçbir başarı ile telafi edemez

Jumper03

Alıntı yapılan: Suta35 - 12 Ekim 2020, 00:31:19
Bi kaç gün öncesine kadar arazide rahat şekilde geziyodum, bazı işlerden dolayı cihazı öylece bıraktım köşeye sonra tekrar kullanmak istediğimde bu hatayla karşılaştım daha önce başına gelen var mı? Her.gi bi kısa devre yok entegre hariç bütün parçaları tek tek söküp ölçtüm arızalı bi parça da yok gibi görülüyo.. Entegrede mi sıkıntı var acaba? Emin olmadan entegre siparişi vermek istemedim.
Kartı alko ile temizleyin özellikle işlemci ayaklarını sorunun böyük olasılıkla düzeleçek
Adaleti, yüksek bir kanun olarak kabul etmekten vazgeçen millet, bu felaketini hiçbir başarı ile telafi edemez

Jumper03

Pıc ayaklarında büyük olasılıkla kısa devre yapıyor

Radar

Foetunem2 başlık için yardım ede bilecek varmı bobin ve kondansatör ayarlıyorum ama başka ne gibi işlemler yapılıyor

Suta35

Alıntı yapılan: Jumper03 - 14 Ekim 2020, 13:43:21
Pıc ayaklarında büyük olasılıkla kısa devre yapıyor

Taman usta sağolasın yarın bakayım

gs78

32 cm başlık.050 tel  tx:087 mh   020 tel rx 24.0mh bu değerelere göre ne olmalı kondansitör değerleri

Jumper03

Kaç khz de çalışmasını istiyorsun

Jumper03

Alıntı yapılan: gs78 - 16 Ekim 2020, 13:56:58
32 cm başlık.050 tel  tx:087 mh   020 tel rx 24.0mh bu değerelere göre ne olmalı kondansitör değerleri
Tx520 nf seri calışma frekansı 7.5 khz
Rx 31 nf paralel çalışma frekansı 5.8 khz

gs78

Alıntı yapılan: Jumper03 - 16 Ekim 2020, 14:57:35
Alıntı yapılan: gs78 - 16 Ekim 2020, 13:56:58
Tx520 nf seri calışma frekansı 7.5 khz
Rx 31 nf paralel çalışma frekansı 5.8 khz
teşekuler ustam 112 gibisin  her daim

hidelga

arkadaşlar ilk defa atmel proğramlayacağım resimdeki ürünü satın aldım.bilgisayarım win7 taktım usbasp yi pc okudumu okumadımı anlamadım driver yüklemek istedim pc otomatik kablosuz fare gibi algılıyor sanırım baya uğraştım yapamadım yardımlarınızı bekliyorum.

smootH

Usbasp in sürücüsünü yüklemen lazım ustam.

hidelga

ustam zadig ile yükledim yeklenmiş son hali extrem burner a okutamadım

smootH

Sürücü yüklü. Forumdan Kürşat ustada aynı problemi yaşamıştı . Usbasp arızalı olabiliyor.

hidelga

BAŞKA Bİ USBASP denedim ustam bu hatayı verdi çipi mi okumadı diyor çeviri yaptı m ama sorunu çözemedim.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious