Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

quasar ve fortume

Başlatan Kürşat, 26 Ocak 2020, 20:14:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BuLutBey

Söylediğim fiyatın yine arkasindayim
Bobin dahil fiyat vermişim sana
Burada bobin saran arkadaşlarımız var
Sor bakalım kaç tl ye sarıyorlar bobini
1000 tl masrafı var demişim 500 tl kar istemişim
Emeğimin karşılığı olarak .
Linkback: Ynt: quasar ve fortume
Eğer İnanıyorsanız Galip Olan sizlersiniz

gs78

Alıntı yapılan: Jumper03 - 14 Ağustos 2020, 11:53:42
Rx 33nf paralel bagla ustam
Tx 560 ile 47 nf kondansatörü paralal baglayıp  birleştir sonra tx e seri bagla. Cihazını 7.5 khz ayarlayıp sıfırlamanızı yapın
burada ne demek istedin ustam açabilirmsin Tx 560 ile 47 nf kondansatörü paralal baglayıp  birleştir sonra tx e seri bagla. Cihazını 7.5 khz ayarlayıp sıfırlamanızı yapın yada benim bobin içinmi dedeniz ??

Jumper03

Alıntı yapılan: gs78 - 17 Ağustos 2020, 13:08:37
Tx 560 ile 47 nf kondansatörü paralal baglayıp  birleştir sonra tx e seri bagla. Cihazını 7.5 khz ayarlayıp sıfırlamanızı yapın
burada ne demek istedin ustam açabilirmsin Tx 560 ile 47 nf kondansatörü paralal baglayıp  birleştir sonra tx e seri bagla. Cihazını 7.5 khz ayarlayıp sıfırlamanızı yapın yada benim bobin içinmi dedeniz ??
Ustam tx icin baglaman gereken kondansayör 33 nf
Rx icin baglaman gereken kondansatör 605  nf
605 nf bulamassın diye 560 ile 47 nf paralel nirbirine baglayınca 607 nf yapar  607 nf da cihazın Tx katına seri bagla daha sonra cihazın çalışma frekansını 7.5 kh civarına getir bobinin sıfırlamasını yapın
Adaleti, yüksek bir kanun olarak kabul etmekten vazgeçen millet, bu felaketini hiçbir başarı ile telafi edemez

Jumper03

Alıntı yapılan: Jumper03 - 17 Ağustos 2020, 13:52:07
Ustam Rx icin baglaman gereken kondansayör 33 nf
Tx icin baglaman gereken kondansatör 605  nf
605 nf bulamassın diye 560 ile 47 nf paralel nirbirine baglayınca 607 nf yapar  607 nf da cihazın Tx katına seri bagla daha sonra cihazın çalışma frekansını 7.5 kh civarına getir bobinin sıfırlamasını yapın
Rx ile tx karıştı dogrusu bu 😊😊
Adaleti, yüksek bir kanun olarak kabul etmekten vazgeçen millet, bu felaketini hiçbir başarı ile telafi edemez

Jumper03

Evet sizin bobın icin yazdım bu degleri GS78

gs78

Alıntı yapılan: Jumper03 - 17 Ağustos 2020, 14:07:29
Evet sizin bobın icin yazdım bu degleri GS78
eline sağlık ustam ama burada ne demek istedin tx560 ile 47 nf kondonsitör paralel bağla demişsin bu 560ohm dirençmi ? ne bu

Jumper03

Ustam cok basıt bi işlem yapan gerekiyor iki kondansatörü birbirine paralel bağlamanı istiyorum
Bunu neden yapman gerektigi ni açıklıyorum drencı paralel baglarsan ohm degeri düser kondan satörü paralel baglarsan degeri yükselir yardımcı olmamaı mı istiyorsun benim bilgimi mi sorguluyorsun yada yanlış bilgi veridigimi mi sanıyorsun

gs78

Alıntı yapılan: Jumper03 - 17 Ağustos 2020, 14:37:56
Ustam cok basıt bi işlem yapan gerekiyor iki kondansatörü birbirine paralel bağlamanı istiyorum
Bunu neden yapman gerektigi ni açıklıyorum drencı paralel baglarsan ohm degeri düser kondan satörü paralel baglarsan degeri yükselir yardımcı olmamaı mı istiyorsun benim bilgimi mi sorguluyorsun yada yanlış bilgi veridigimi mi sanıyorsun
yok ustam estf. bu 560 ben dirençmi kondosditörmü dedin anlamadım

Jumper03

Bak ustam tx e 600 nanofarad kondansatör takman gerekiyor 600 nf kondansatörü bulamazsın diye ben iki kondansatörü birleştirerek bu degeri yakalamanı istedim  onun icin iki kondansatörü paralel baglarsan degeri artar
Rx de sorun yok 33 nf paralel bagla  bobinin balansını yapınca cıhazın en kararlı hangı frekansta calışıyorsa onu bul ve kullan 7.4 khz ile 7.7 arsında olacak bunu net olark cıhaz belirler bununda nedeni cihaz uzerinde kullandıgın malzeme kalitesı ve tölöraslardan kaynaklı kolay gelsın

gs78

çok tşk ustam şimdi çok iyi anladım ağzına sağlık

Jumper03

Ben tesekürederim kolaygelsin  ;)

BuLutBey

FORTUNE VE QUASAR İÇİN RUSYADA YAPTIRDIĞIMIZ BOBİNLERİMİZ  BU GÜN İTİBARI İLE ELİMİZE ULAŞTI

SÜPER DD 36 CM VE
DD 50 CM

YAKINDA TEST VİDEOLARINIDA ATARIZ KISMET SE

Jumper03

İnşallah güzel sonuçlar alacağız abi

BuLutBey

wtrk

Alıntı yapılan: BuLutBey - 18 Ağustos 2020, 14:55:10
FORTUNE VE QUASAR İÇİN RUSYADA YAPTIRDIĞIMIZ BOBİNLERİMİZ  BU GÜN İTİBARI İLE ELİMİZE ULAŞTI

SÜPER DD 36 CM VE
DD 50 CM

YAKINDA TEST VİDEOLARINIDA ATARIZ KISMET SE

Hadi hayırlısı ustam, kaç gün sürdü gelmesi toplamda ?

Birer tane de jumper usta bize 50'lik sarar artık :) :-*
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Jumper03

Sonuçlara bakalım ona göre hareket edecegiz tarık usta 🤣🤣

BuLutBey

Alıntı Yap

SARSIN TABİİKİ  SARGICI GADİR :)

tOPLAMDA 40  45 GÜN ARASI  TARIK USTA

wtrk

Alıntı yapılan: BuLutBey - 18 Ağustos 2020, 15:38:33

Alıntı Yap

SARSIN TABİİKİ  SARGICI GADİR :)

tOPLAMDA 40  45 GÜN ARASI  TARIK USTA

O zaman daha 15-20 günümüz var ustam :)
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Kürşat

Herkes işini yapsın.
Bildiğin şeyleri de unut ki her düşünceyi hazmedebil.
Arkadada gözlerim var ama umursamıyacak kadar eğitimim var şükür

Kürşat

bulutbey ustam bobinler güzel olmus  doble d bobini izlemiştim bi rus sitesin başarılıydi fakat minelab da yaptı onu gpz7000 görmiştüm sonuç pek farklı değil gibiydi
Herkes işini yapsın.
Bildiğin şeyleri de unut ki her düşünceyi hazmedebil.
Arkadada gözlerim var ama umursamıyacak kadar eğitimim var şükür

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious