Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

2.EL LORENZ LPX 2 DERIN ARAMA elinde temiz ikinci el olan varsa satin alinacakti

Başlatan azimunsal, 01 Ağustos 2019, 11:43:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

azimunsal

Hesperos

Karadağ

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Hesperos

Karadağ

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Hesperos

ya ustam gözünü sevim bana tek potta olsa bi t1 ayarla trabzona gidicem 2.el kullanılmış olur fark etmez tek potta olur razıyım canlı yayınlarda kullanırsınız mikrofonu profesyonel ses sanatcıları bile kullanıyor kaliteli birşey

Karadağ

Alıntı yapılan: Hesperos - 01 Ağustos 2019, 12:50:59
ya ustam gözünü sevim bana tek potta olsa bi t1 ayarla trabzona gidicem 2.el kullanılmış olur fark etmez tek potta olur razıyım canlı yayınlarda kullanırsınız mikrofonu profesyonel ses sanatcıları bile kullanıyor kaliteli birşey

2. el yok malesef t1 de. Olsa yardımcı olurum. Mikrofon işime yarasa vallhi sizi üzemem ama hiç işime yarayacak bişey değil.

Karadağ

Alıntı yapılan: tivos - 01 Ağustos 2019, 14:39:47
Ben alayım lorenz 'i .  :D :D :D

Satarım hiç affetmem. 3 tane X5 var elimde. 1 tane minelab gpx5000 Hepsi de takastan gelme

tivos

Karadağ

tivos

ahmet78

Temin edemediyseniz çoktemiz Lorenz LPX2 bende var.Satmayı düşünüyorum.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious