Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Dp2 topluyorum acil yardım lütfen

Başlatan Suta35, 12 Haziran 2019, 18:33:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Suta35

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar,

Lcd ve ayrım şemalı dp2 topluyorum, malzemeleri tam liste aldım, ama bu işte yeniyim baskı şemayı bi arkadaşa yaptırdım, sadece montaj kısmı kaldı ama bunu kendim yapmak istiyorum.

Sorum şu az da olsa alt yapım var elektronik bölümünü bitireli 10 yıl oldu lise de, ama malesef hiç kendi bölümümle ilgili bi çalışma hayatım olmadı, ben malzemeleri yerleştirip montajını yapcam, sadece montaj sırasında bana açık Şema da yardımcı olacak bi arkadaş var mı bu konuda deneyimli? Muratgzer62@gmail.com adresinden bana ulaşırsa çok sevinirim tecrübenize ihtiyacım var
Linkback: Dp2 topluyorum acil yardım lütfen

Suta35

Suta35

Baskı şemayı çıkarttım, tek sorun bütün montaj bittikten sonra kablo bağlantıları nereye yapılacak

Bobin uçları nereye lehimlenecek
Tune tuşu nereye lehimlenecek
+ - nerden verilecek
Hangi parçadan hangi parçaya kısa devre yapılacak

Yardımcı olursanız çok sevinirim

BuLutBey

S.a kolay  gelsin ustam özelinize tel2fonumu yazıyorum istediğiniz zaman arayın yardımcı olurum
Eğer İnanıyorsanız Galip Olan sizlersiniz

Suta35

Alıntı yapılan: BuLutBey - 13 Haziran 2019, 21:01:41
S.a kolay  gelsin ustam özelinize tel2fonumu yazıyorum istediğiniz zaman arayın yardımcı olurum
Sağol ustam Allah razı olsun [emoji120]

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious