Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

YER ALTI GÖRÜNTÜLEME YAĞMUR YEMİŞ BİR ZEMİNDE PERFONSI?

Başlatan ercansaygin, 16 Nisan 2019, 14:12:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ercansaygin

MERHABA TEKNOLOJİ EKİBİ VE DEĞERLİ ARKADAŞLAR

YER ALTI GÖRÜNTÜLEME SİSTEMLERİ YAĞMURLU YEMİŞ BİR ZEMİNDE PERFORMANS SIKINTISI YAŞARMI
Linkback: YER ALTI GÖRÜNTÜLEME YAĞMUR YEMİŞ BİR ZEMİNDE PERFONSI?

onur600

Merhaba çamur olmuş toprakta verim düşer.Görüntüleme sistemleri kuru toprakta daha iyidir.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

ercansaygin

ÜSTADIM DÜN BİRŞEY PAYLAŞTIM YARDIM CI OLUN DİYE MAKİNA İSMİ YAZDIĞIM İÇİNMİ SİLİNDİ YAZDIĞIM MAKİNALARI KÖTÜLESEYDİM SİLİNMİYİCEKMİYDİ ANLIYAMADIM BURASI BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN DEĞİLMİ:

Karadağ

Alıntı yapılan: ercansaygin - 17 Nisan 2019, 18:05:08
ÜSTADIM DÜN BİRŞEY PAYLAŞTIM YARDIM CI OLUN DİYE MAKİNA İSMİ YAZDIĞIM İÇİNMİ SİLİNDİ YAZDIĞIM MAKİNALARI KÖTÜLESEYDİM SİLİNMİYİCEKMİYDİ ANLIYAMADIM BURASI BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN DEĞİLMİ:

Burası bilgi paylaşımı için, reklam olabilecek şeyleri forumda tutmuyoruz. Daha 2. mesajında ben şu makinayla bunu yaptım yazan bir kullanıcıya temkinli yaklaşmamıza kimse bişey dememeli.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

smootH

Aynı düşüncedeyim ustam. Soruyla başlamış reklama dönmüş.

ercansaygin

BEN REKLAM OLARAK ALGILADIYSANIZ KUSURUMA BAKMAYIN ÜSTADLAR BENİM O AÇIKLAMAYI YAZMAMIN AMACI NEKADAR PERFORMANSI DÜŞER MAKİNANIN ACİL BİRYERE GİTMEM GEREKİYOR MALUM ÖNÜMÜZ RAMAZAN ONA GÖRE GİDECEĞİM SADECE TAHMİNİ KURU HAVADA %100 PERFORMANSTA ÇALIŞIYORS YÜKSEK MİNERALLİ TOPRAKTA ( ÇOMURLU ) DEĞİL NEKADAR KAYIP YAŞAR. SAYGILAR

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious