Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

TE-Scuba

Başlatan Karadağ, 24 Mart 2019, 19:03:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

devriye20

usta kit bekliyoz  ama yok

Linkback: Ynt: TE-Scuba

Karadağ

Alıntı yapılan: devriye20 - 25 Temmuz 2021, 13:54:41

Video yayınlayayım dedim bi ses çıkmadı. Şimdi KİT bekliyoruz diyorsunuz 😄 Pardon ben anlamadım.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

BuLutBey

Alıntı yapılan: Karadağ - 25 Temmuz 2021, 16:43:19
Alıntı yapılan: devriye20 - 25 Temmuz 2021, 13:54:41

Video yayınlayayım dedim bi ses çıkmadı. Şimdi KİT bekliyoruz diyorsunuz 😄 Pardon ben anlamadım.

Video yu  sabırsızlıkla bekliyoruz elbette .  1 yıl oldu karadağ usta .
Eğer İnanıyorsanız Galip Olan sizlersiniz

devriye20

videoyu sabırsızla ve 4 gözle bekliyoz usta
>:(

Karadağ

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

acemi-usta

USTAM SÜPER OLMUŞ ELİNE SAĞLIK
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

acemi-usta

HOCAM BEN KALIBSIZ ALSAM KUTUSUZ OLURMU
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

devriye20

usta bu sekilde satarmısınız saygılar

onur600

Gayet güzel görünüyor, eline sağlık.
Para sallanınca gece öten çekirgeler gibi sesi.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Karadağ

Ses için buzzer seçerek çekirge, cırcırböceği, keçi v.b. sesler alınabilir :) Ses tonu tamamen buzzer ile alakalı.

Kit işine gelince arkadaşlar piyasada süregelen bir işlemci sorunu var. İşlemci bolluğu yeniden olduğunda satışa çıkaracağım. Şimdilik önceden söz verdiklerime kit vereceğim sebebi de dediğim gibi işlemci yok piyasada.

wtrk

Alıntı yapılan: Karadağ - 25 Temmuz 2021, 17:48:58

Abi videoyu izledim, eline sağlık. Konunun ilk mesajından itibaren bakarsak buna başlıkta dahil ben talibim. ALıp kayalarda test etmek istiyorum biliyorsun. Mümkünse hemen yollayabilir misin  ? :)
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Karadağ

Alıntı yapılan: wtrk - 26 Temmuz 2021, 09:50:29

Abi videoyu izledim, eline sağlık. Konunun ilk mesajından itibaren bakarsak buna başlıkta dahil ben talibim. ALıp kayalarda test etmek istiyorum biliyorsun. Mümkünse hemen yollayabilir misin  ? :)

Sana bir adet vereceğim. Ama önce bana dış kabı ile ilgili çalışmalarını bi göster bakalım :)

wtrk

Alıntı yapılan: Karadağ - 26 Temmuz 2021, 12:31:26

Sana bir adet vereceğim. Ama önce bana dış kabı ile ilgili çalışmalarını bi göster bakalım :)
Alıntı yapılan: Karadağ - 26 Temmuz 2021, 12:31:26

Abi ürün elime geçerse 3D printerden başlık ve şaseyi ona göre basabilirim. Şekil aşağıda olduğu gibi.
Ama senden ricam bu başlığı da yolla

NoBodY CaN StoP Me.!!!

Karadağ

Tamam başlık da vereceğim sen çizimlere başlarsan askında iyi olur. Burada insanlara bir görsel çıkar. Belki de tartışarak ürün ortaya çıkarırız belli mi olur.

wtrk

Alıntı yapılan: Karadağ - 26 Temmuz 2021, 13:11:51
Tamam başlık da vereceğim sen çizimlere başlarsan askında iyi olur. Burada insanlara bir görsel çıkar. Belki de tartışarak ürün ortaya çıkarırız belli mi olur.

Abi bana uyar, hazır çizimimiz var kart ve başlığın boyutuna göre düzenleme yapacağım
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Zanos

Bence kit satılmamalı. Baksanıza video 25 görüntüleme, 3 beğeni 1 yorum almış :) Şaka gibi. Kime niye satılsın... Söz verilen birkaç üye varsa verilsin, haricinde kit satılmasın bana göre.
Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir.

wtrk

Alıntı yapılan: Zanos - 27 Temmuz 2021, 15:38:01
Bence kit satılmamalı. Baksanıza video 25 görüntüleme, 3 beğeni 1 yorum almış :) Şaka gibi. Kime niye satılsın... Söz verilen birkaç üye varsa verilsin, haricinde kit satılmasın bana göre.

Bİde beğenmeyen olmuş ustam atlamışın :)
NoBodY CaN StoP Me.!!!

onur600

Beğenmeyen kim acaba😁
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Zanos

Adam işi gücü bırakmış site için bişeyler yapmaya çalışmış bi de beğenmeyen çıkıyor :)
Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir.

Karadağ

Şu devrenin potansiyelini anlayacak kişi az çıkar demiştim kendi kendime. Az çıktı..

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious