Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

TE-Scuba

Başlatan Karadağ, 24 Mart 2019, 19:03:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Arkadaşlar yoğun şekilde çalışıyorum. Elimde sırada bekleyen tasarım işlerim var. Ne zaman müsait olursa projeyi tamamlayıp yayınlayacağım.
Linkback: Ynt: TE-Scuba
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

türkelli

Beklemedeyiz hüseyin ustam

tivos

Hala bekliyoruz😄

Ankebut

Tivos ustam deniz altındada faaliyetler başlatacaksın anlaşılan >:D

ramses4040

bu proje ne oldu gelişme varmı

Karadağ

Elimin yoğun olması nedeni ile şimdilik beklemede. Elim eğer ki serbestleşir ise bitireceğim.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Karadağ

Geçenlerde yeniden bir açık şema çizdim. Belki yakınlarda pcb yi bitirir sipariş ederim. Bu projeyi bir fprum projesi olarak planlıyorum. Ama bunu da yapıp satanlar ve yapamayıp arkamdan sövenleri ne yapacağız hala bilmiyorum.

smootH

Ustam bu projeyi bekleyen baya arkadaş var . Yapıp satmaya kalkanlara işlemci modül bu şekilde önlemeye çalışabilir.  yada fabrikasyon olduğunu el yapimi oldugunu ayird edilinebilecegi farklı bişey yapılabilir. Siz daha iyi bilirsiniz ustam.

wtrk

Alıntı yapılan: Karadağ - 19 Aralık 2020, 14:40:20
Geçenlerde yeniden bir açık şema çizdim. Belki yakınlarda pcb yi bitirir sipariş ederim. Bu projeyi bir fprum projesi olarak planlıyorum. Ama bunu da yapıp satanlar ve yapamayıp arkamdan sövenleri ne yapacağız hala bilmiyorum.

Ben bekliyorum abi :)
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Yetmişsekiz

Bende bekliyorum ustam. Yapıp satmayız, yapamazsak hatayı kendimizde biliriz

tivos

Hala hep beraber bekliyoruz anlaşılan. 2 yıl olmuş sanki. Karadağ usta biraz dinlen . Bu kadar çalışma :)

Karadağ

:) Valla 2 yılda 20 yi aşkın proje hayata geçirdim. Hala daha birçok devam eden var. Bu arada bunu ya yakında hayata geçireceğim. PCB geldi.

tivos

Dediğim gibi bekliyoruz  :D :D :D

haylaz36

hüseyin usta emeğine sağlık.....

devriye20

TE-Scuba bir ses yok

Karadağ

devreyi yaptım bitirdim ama yoğunluktan sizlere sunamadım. Elim müsait olunca sunarım.

Ankebut

Hayırlı olsun teknoloji ekibi grubuna >:D

türkelli

Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın hüseyin ustam.

devriye20

Benimde sucba dısında diyerleri dikkatimi cekmiyor 4 gözle bitmesini bekliyorum

Karadağ

ben de biran önce bitirmek istiyorum ama malum elde iş olunca ister istemez ticari olana öncelik veriyorum mecburen.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious