Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

TE-Scuba

Başlatan Karadağ, 24 Mart 2019, 19:03:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kato

emeğine sağlık çok iyi görünüyor
ustam.

Linkback: Ynt: TE-Scuba

Ankebut

Ustam eline sağlık çok iyi olmuş algılama hakketten hızlıymış maaşallah bunu ayakkabı altına bile monte ederiz malum gizlilik ilkesi... >:D

Karadağ

Ufak bir elden geçireyim devreyi de herkese açık olarak yayınlayayım
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

komple

Alıntı yapılan: Karadağ - 08 Temmuz 2019, 10:57:09
Ufak bir elden geçireyim devreyi de herkese açık olarak yayınlayayım
Yaz bitmeden bekliyoruz hocam.Harika cihaz.tebrikler.

omerserif07

TE scuba bu kutuda iyi gider bence
NE MUTLU TÜRK"ÜM DİYENE

Karadağ

3d prinerin varsa çizim yap da karı kutuya göre yapayım bende

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

omerserif07

Alıntı yapılan: Karadağ - 08 Temmuz 2019, 16:57:55
3d prinerin varsa çizim yap da karı kutuya göre yapayım bende

printerim var abiprofesyonel olmasada elimden geldigince çizim yapmaya çalışırım

NE MUTLU TÜRK"ÜM DİYENE

yekta

Sektörde pek yerini bulamamış bir konuya el attınız .güzel bir çalışma ortaya çıkacağı şimdiden belli.başta Karadağ ustamı ve katkısı olacak bütün arkadaşları tebrik ediyorum kolay gelsin arkadaşlar.☺👍🙏🙏🍀☺🍀

VENOM

sadece kutudan almak  istersek ayıp olur mu karadağ üstadım :-\
Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

tivos

Karadağ usta haklıymış.Proje havada kaldı. Yok mu yapıp kullanan bunu.

wtrk

Henüz birsey paylaşmadı daha Karadağ usta, paylaşınca yapacağız inşallah.
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Karadağ

Numuneden sonrasını yapmadım. Bayramdan önce yetiştirebilirsem bakarım. Ya da bayramda bakarım. Ürün kullanıma hazır ama sizlerin yapabilmesi için düzenleme yapmam lazım

Kerasus28

ellerinize sağlık karadağ ustam çok güzel olmuş tebrikler :)
KÜN FE YEKÜN...

komple

Alıntı yapılan: Karadağ - 29 Temmuz 2019, 12:00:34
Numuneden sonrasını yapmadım. Bayramdan önce yetiştirebilirsem bakarım. Ya da bayramda bakarım. Ürün kullanıma hazır ama sizlerin yapabilmesi için düzenleme yapmam lazım
Hocam varmı bi gelişme.Dört gözle bekliyoruz.

Asya26

Alıntı yapılan: Karadağ - 29 Temmuz 2019, 12:00:34

Asya26

Karadag ustam Eskişehir in.met helvasi cok güzeldir seni bekliyoruz :D

ismail344

Elektirik işinden pek anlamam ama Voltaj sabitleyici kullanılırsa iyi olur regulator gibi guc beslemesinin kararsızlıgı ayırımda baya kararsızlığı oluyor guzel regulatorler var piyasada akımı voltajı ayarlana bilıyor istege baglı pluste mesele voltaj dusunce eğride değişiklik oluyor birede akunun kararsızlıgı direk dedoktore yansıyor ayırıma baya rolu var regulatorle bu iş aşılır diye dusunuyorum regulatorun kararlılıgı tabi dedoktorun kararlılığı olacagını dusunuyorum kolay gelsin   .

_Hektor_

Regüle eğride parazit yapıyor...

ismail344

Regulator bence iyide bazı parcaları değişmek gerekebilir bobin drenc ayarıda degişmesi gerekebilir ben suanda pulse 3 s plustakı dugme selerini bile duyabılıyorum bazı seyler ugrasarak ayrıntılar yakalana bılıyor suanda dırence mıknatıs komusum nano parcaları ekledıkten sonra besleme akımınıda orta seviyeye cektınten sonra ufak nano parcası ekledım mıknatıstan ses gelmeye basladı voltta 2 kat arttı kısaca dusuk ampullerde oldugu gibi işik fazlalastı ama guc az bakalım hayırlısı guzel bi ayar yakaladıgıma inanıyorum istediğim gibide oldu dume selerini bile duyabiliyorum .

komple

Bi gelişme varmı bu konuda.harika bir cihaz ama konu sahibi ve sitenin sahibi paylaşmıyor bunu.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious