Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

dp 3s SELsallamali mod

Başlatan murat erdogan, 25 Şubat 2019, 00:52:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

murat erdogan

SELAM  ARKADASLAR DP 3S E DEMIRE SES KESME OZELLIGI YERINE SALLAMALI MOD EKLENEBILIRMI BU MUMKUNMU CUNKU SUANDAKI BU OZELLIK KULLANMIYORUM SALLAMALI MOD OLSA DAHA IYI OLURDU. 3S PLUSTA ONCEDEN VARMIS 3S TE BUNU UYARLAMAK YAZILIMLAMI YOKSA DEVRE ICI MALZE ILEMI ALAKALI YAPILMASI MUMKUNSE MALIYETI NE OLUR.
Linkback: dp 3s SELsallamali mod

Karadağ

Merhaba,

3s de yazılıma daha fazla bişey eklemeyi şimdilik düşünmüyorum. Değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Bu tavsiyenizi ileride forumda yayınlayacağımız projelerimiz için kullanırız.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

murat erdogan

Alıntı yapılan: Karadağ - 26 Şubat 2019, 11:51:33
Merhaba,

3s de yazılıma daha fazla bişey eklemeyi şimdilik düşünmüyorum. Değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Bu tavsiyenizi ileride forumda yayınlayacağımız projelerimiz için kullanırız.

Saygılar

anladim karadag ustam eklenebilseydi size gonderecektim ama anladigim kadariyla yazilimla bu mumkun degilmi.  cihazdan memnunum demir kesme modu kullanissiz buluyorum istege ozel yaparim derseniz ulasirim size.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious